Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karosia19992

mlody wyglad a tabletki anty

Polecane posty

no ja bym ją szarpała i jeszcze wyzwała ale ja to cham jestem :PP Za dużo sytuacji miałam w życiu gdzie mnie traktowali jak gówniarę i odkąd jestem chamska nikt nie podskakuje ;) To jak Ty wyglądasz? Jesteś niska i szczupła, ubierasz się na sportowo i nie malujesz pewnie?

Gość karosia19992
To jak Ty wyglądasz? Jesteś niska i szczupła, ubierasz się na sportowo i nie malujesz pewnie? mam 168 ale jestem dosc szczupla mam niedowage dziwne w tym wieku ale od dziecinstwa zawsze wazylam za malo moze dlatego ze nie jem miesa . ubieram sie normalnie nie elegancko ale nie sporotwo bluzy z kapturem odpadaja , makijaz to tylko tusz i podklad bez niego mam bardzo czerwone poliki a nawet w nim troche widac ;C

Gość no ja mam 25 lat i nadal pytaj
szczupła jestem, mam 167cm wzrostu, ubieram się bardziej "elegancko", maluję się delikatnie i zauważyłam, że jak zrobię mocniejszy makijaż to lepiej jestem traktowana niż jak pomaluję tylko rzęsy, lekki podkład bo wtedy biorą mnie za małolatę. Wyglądam bardzo młodo i nawet w pracy traktują mnie jak gówniarę, która zrobi wszystko za nich a jestem starsza od większości osób tam pracujących i mimo tego "najmłodsza" która musi robić najgorszą pracę bo oni już dosyć się narobili. Jak idę np do drogerii po jakiś kosmetyk, krem do twarzy to proponuja mi under twenty :D Nigdzie nie traktują mnie poważnie. W urzędach mam to samo.

Dlatego nie dziwię się autorce, że założyła taki temat bo sama ją rozumiem i wiem, że wiekszość nie patrzy na papierki tylko na wygląd a później traktują młodo wyglądających jak gówniarzy a nie jak normalnych pacjentów

Gość tryurtueyrtreuy
lekarze w ogóle maja tendencję do traktowania pacjentów w paternalistyczny i protekcjonalny sposób i to niezależnie od wieku, ale zobaczysz, że jak raz powiesz coś do słuchu- i nie musi być chamsko- to lekarz nie będzie wiedział, gdzie oczy podziać.

Gość karosia19992
25 latka no widze ze jestesmy podobne . a masz pofarbowane wlosy ?

Gość karosia19992
to postarza podobno

tak, farbuję na czarno (niby postarza ale jak widać, niekoniecznie)