Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

LEGO na kg wiecie ile?

Polecane posty

Orientujecie sie ile kosztuje kg klocków lego?? Po zebraniu wszystkich w domu uzbierało nam się coś około 8kg. Jestem w szoku. W ogromnej większości kompletne zestawy. Dziecko się tym już nie bawi zupełnie. Wiecie może jak bardziej sie to opłaca sprzedać? Na kg na jednej aukcji z wyszczególnionymi numerami czy zestawami osobno??

Gość deed
sprzedaj mi za 100 zlotych

żartujesz?? tam są zestawy z technics, star wars, piraci z karaibów, city, atlantis, ninjago, no mnóstwo. Grubo ponad 30 zestawów.

Gość deed
ale uzywane a uzywane traci na wartosci

aaaa piedolenie o szopenie, aż tak nie straciły na pewno, poza tym do prawie wszystkich mam pudełka i instrukcje. Nie rozumiem. 100 zł to śmieszna cena moim zdaniem.

Gość U mnie w miescie proponuja
25 zl za kilogram. Uwazam, ze to smieszna cena. Ale z drugiej strony wiecej niz 100 za kg to przegiecie.

Aha, jesli mialo byc 100zl za 8kg to nie sprzedawaj :)

Ja nie mówie o 100zł za kilogram a o 100zł za całośc bo chyba to proponował ktoś wyżej o ile dobrze zrozumiałam.

Gość próbuj na allegro ale tam idą
rzeczy tylko tanio,chociaż możesz dostać więcej niż 100 za całość,dlatego dziecku trzeba robić prezenty z głową,a nie zostawać z kupą często nowych

Gość liona 82
wejdz na ebay uk tam to sa cenny z kosmosu :) i napewno tanio tego nie puszczaj dobrze ci radze one sa bardzo bardzo w cennie i co z tego ze uzywane ... ja moja core zaopatrzylam we wszystkie z lego friends + jakies inne i powiem Ci ze kupe kasy na to wydalam i jak juz jej szal minie to zamierzam to opchnac za niezla sumke a ludzie naprawdfe to licytuja i to za duza kase :)

Gość jjjjiooooo
próbuj na tablicy,mze lepiej za zestawy ale za mniejsza kase to i tak wyjdziesz na swoje

To chodza tak za 50zl, a w super stanie i z instrukcja to czasem nawet moga pojsc za 100/kg, ale raczej bym na to nie liczyla. W kazdym razie ponizej 50za 1 kg nie oplaca sie sprzedac, wiec powinnas dostac tak 400-600zl za calosc, max 800. A nie zadne 100. Za 100 to sama kupie :(

sprzedaj lepiej cale opakowania - z pudelkiem, instrukcja i zapewnieniem, ze sa wszystkie klocki - tak wiecej zarobisz niz na kg

własnie kurcze musze opracować jakąs strategie, faktycznie boje sie ze na allegro pojdzie to za bezcen. Sprawdze na ebay, dzięki.

Gość Marysia_1988
Oddaj to do domu dziecka 🖐️

Gość u mnie wdomu zawsze w weekend
mogę kupić za 20 złotych za kilogram tyle jest cena rynkowa,

Tak lepiej sprzedaj zestawami :)

Mielismy przez ostatnie dni zabawe bo kompletowalismy te wszystkie zestawy, stoja pięknie poskładane zajęły pól podłogi w pokoju:) 50zł za kg to już lepiej brzmi, lego jest cholernie drogie..

Gość jjjjiooooo
a moze któras z was sprzedaje tanio, chce sie pozbyc autek? mam prawie 3 letniego syna, który je wrecz uwielbia. W moim miescie była ostatnio giłeda, na któej mozna było kupic/sprzeda/wymienic rzeczy dla dziecko do lat 5, w tym tazke zabawki. Ogólnie super sprawa, mnóstwo ludzi- niestey nie mogłam byc a zabwaki za bezen własnie oddawali. Tyle ze to zabawa dla takich, którzy raczej chca zrobic porządki w domu a nie zarobic. Swoje rzeczy po dziecku dałam znajomej, która tam była i pae sprzedała po 1-2-5 zł ale uzbierało sie prawie 50;)

Ponizej 50za kg nie sprzedawaj, a za 50 maja szanse pojsc nawet na Allgro, tylko teraz nie sprzedawaj. Poczekaj lepiej do Gwiazdki

Gość legofan
prowadzę sklep z używanymi klockami lego , jeśli jesteś zainteresowana moge wstawić je w komis , zapraszam do kontaktu info.legofan@gmail.com

nie ma szans do gwiazdki, młody sie uparł na pozbycie tego, aż go podziwiam. Ma nową pasje;) przy okazji euro;p

W takim razie nie polecam Allegro, bo teraz fatalnie idzie

Gość deed
ubudubu a poziom ktory reprezentujesz jest bezcenny

Gość 4wygrtwe
a kto na gwiazdkę kupuje używane lego?

Gość legofan
lego to produkt spredaje się cały rok, używane lego kupują głownie afole i kolekcjonerzy, którzy wolą kupić używane niż nowe,

Gość 4wygrtwe
mnie nie dziwi kupowanie używanego lego w ogóle a kupowanie go na prezent gwiazdkowy :-O

Gość jjjjiooooo
Wiesz, akurat mnie nie dziwi ponieważ pracowałam w miescu gdzie własciciele byli zamożni a własnie na prezent dla syna szefowa wyszukiwała kpl lego- używane a dla córki kupiła jakąs lalke i mnóstow ubranek z lumpa dl ayej lalki- cały karton. Ale takie prezenty to był dodatek, bo oprócz tego dzieci dostawały także nowe, i bardzo fajne rzeczy. Sama jak am teraz dziecko to swierdzam, ze pewne rzeczy kupuje sie bez sensu- te nowe i drogie.Nieraz kupie cos i mały sie bobawi i rzuci w kąt.A nieraz jakis badziew za 2 zł i jest radocha

Gość 4wygrtwe
też kupuje używane zabawki i ubrania dla dziecka, ale na prezent? to mi się nie widzi

Gość legofan
ja bym się ucieszyła z używanego lego ;) chociaż mam ponad 30 alt ;)