Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ubudubu

LEGO na kg wiecie ile?

Polecane posty

Gość jjjjiooooo
Tylko widzisz, nie kupiłabym uzywanej zabawki nie swojemu dziecku, po prostu nie wypada. Sowjemu tak, ale mój mały ma narazie 3 lata i nie widzi óżnocy pomiędzy nowymi czy używanymi- no chyba ze jesteśm w sklepie... zanawka to zabawka;) Ale sa rzeczy, które, chetnie kupiłabym używane bo są zwyczajnie DROGIE i mnie nie stac a wiem ze syn by chciał- np rozglądam sie wszędzie za kosą do ciecia trway (oryginał ze shihla to 100-140 zł),ale uzywki nigdzi enie ma;) czy jakies autka własnie klocki ksiązki Nieraz można naparwd eokazyjnie cos wyhaczyc;)

Gość aaaaabbbbbbb
Wystawa kazdy zestaw oddzielnie na allegro, tam uzywana cysterne, czy betoniarę sprzedałam każda za 50 zł :) Teraz sama uzywki lego dla dziecka kupuje, nie nowe. Jak wystawisz to wklej link, moze cos wybiore przy okazji :)

chyba tak zrobie, mam złozone zrobie zdjecia i wystawie w zestawach pojedynczo. jeszcze zostało kilka do skompletowania..

Gość n-user
Dobrze jest się naszukać za tymi klockami Lego, nawet do tak późnej godziny. A skoro tutaj mnie google nakierowało, to mam prośbę do autorki wątku i nie tylko... Byłaby możliwość nadesłania na mojego meila numerów zestawów, jakie macie w posiadaniu, a których chcecie się pozbyć? Chodzi mi jedynie o serie City, Creator lub stare zestawy SYSTEM (Town) bo tylko w nich występują te pojazdy, za którymi biega znajoma, np. koparki, zamiatarki, ładowarki, wywrotki, walce, śmieciarki, itp. (z poświęcenia dla wymagającego syna). Niestety ze względu na ograniczone fundusze moje oraz jej rozglądam się za tanimi zestawami 15-25zł (w zasadzie niewielkimi, gdzie występuje 1 pojazd + chipek, ale rozejrzeć się za odrobinę większym nie zaszkodzi). To mój adres e-mail: bagusdg@tlen.pl I niestety w ramach popełnionej ostatnio gafy (niedoczytania na aukcjach u jednego allegrowicza że chodzi o same instrukcje) jestem zmuszony zrekompensować się znajomej czyli szukać jak najtańszych ofert, choćbym miał na tym stracić tydzień życia :D. PS. I też jestem zdania, jak pozostali, że bardzo opłaca się robić sprzedaż całego zestawu (tym lepiej, że posiadacie instrukcje do nich i pudełka) niż wystawiać na wagę do licytacji. Póki co rozglądam się za zestawami (nawet jeśli są bez postaci, instrukcji i pudełek) na serwisach: BrickLink, Amazon, eBay i Allegro (bardzo ciekawym sprzedawcą jest Dom u Wiktorii z Krakowa, u którego na aukcjach można już za 100zł nabyć do 6-10 złożonych zestawów no i również prowadzą sprzedaż na wagę - to tak wspominam dla zainteresowanych). Dziękuję i pozdrawiam Michał Bagiński

wystawilismy zestawy pojedynczo na allegro, i chyba nie był to głupi pomysł:)

Gość elag
ja mam też sporo tylko z różnych zestawów zebrane razem bo moje dziecko wszystko wrzucało do szuflady

Gość Jelito
Ale temat , o je, ju !

Gość infolegofan
elag mogę odkupić ale tylo kompletne zestawy, jeśli nie kompletne to na kg

Gość to 8 kg to majatek
warty kilka tys Ja sprzedałem klocki z lat 1990 -1998 za sam statek piracki chyba z 1993 lub 94 zainkasowałem prawie 6 baniek za jakis tam zamek prawie 5 a wszystko i wyszło prawie 10 tys kazdy zestaw był praktycznie 25 -50 % więcej wart niz moi starzy dali załuje tylko że pogłubiłem tory i czesci kolejki z lego bo to było wart nawet 2 tys

eee ja nie mam raczej az tak starych zestawów, najstarszy ma jakieś 4-5 lat - 7739. Bardzo dużo osób obserwuje. Ale żeby kilka stówek za jeden to raczej nie. Chociaz aukcje i tak na razie idą bardzo ładnie.

Gość fgttytrtytrr
radzę ci poczekaj z tymi klockami z 10 lat lego to tak naprawde lokata kapitału

dziecko za te pieniazki upatrzylo sobie coś co tez bedzie niezła inwestycja jak nie lepszą;) więc nie ma problemu

Gość Pawlos1260
Nie kupujcie LEGO kupicie sobie piłkę do nogi rękawice bramkarskie zrobicie sobie bramkę lub kupicie i to jest zabawa na 100 lat o ile piłka się nie zniszczy :)

Gość Mr.Broos
Nie wiem myślę że 50zł za 1kg (sam mam ponad 20kg klocków Legi i też planuje je sprzedać.

Gość daddydj
Na allegro kg klocki lego sprzedają po 50zł więc spokojnie możesz mieć za 8 kg x 50 zł += 400zł ale jeśli masz kompletne zestawy to i dwa razy tyle zarobisz. Zestawy są zawsze droższe niż mix. Pozdrawiam

Gość allegro rządzi
1 kg na allegro kosztuje 399 zł

Gość gość
a ja znalazłam w sieci takie cudo: Wymień używane klocki LEGO na gotówkę! Serwis skupujemyLEGO.pl to największy skup klocków LEGO w Polsce. Działamy w całym kraju. Klocki są bezpośrednio odbierane od Ciebie, a płatność jest dokonywana w ciągu 24h. Po więcej szczegółów zapraszamy na naszą stronę internetową: www.skupujemyLEGO.pl Może warto spróbować? :)

Gość ___________________________
proponuję za kilogram 70 zł (nie że chcę kupić) ;)