Gość szasza677 Napisano Czerwiec 11, 2012 co zjadla? Na śniadanie bułka grahamka podłużna duza z masłem i pomidorem,+pączek,potem duza micha płatki corn flakes wymieszałam z chocapiciem zjadam pol paczki tych i tych płatków i mleka wypiłam 3 szklanki wlałam do miski.potem kromka z kiełbasom śląska prażoną,natepnie rosol z ziemniakami,a potemz now kanpapki 2 z szynka i pomidorem,jogurt naturalny z czeresniamy mrozony. duzo sie najadlam do 13 godziny prawda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ,,j ateż,, Napisano Czerwiec 11, 2012 ja co prawda zjadlam pizze 1200 kcal cała i potem sie polozylam i usnełam , jeszcze zarcie zrzedemn a wczoraj miałam 3000 tys ponad na dzien ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość szasza677 Napisano Czerwiec 11, 2012 wstreciuchy z nas zeby tak sie obzerac,ja teraz pokrojilam banana,jablka,mandarynki salatke owocowa zrobilam jem,naszczecie owoce to sobie moge jesc i jesc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dieta slim fast 0 Napisano Czerwiec 11, 2012 Luzik :) Macie 1zycie I do wyboru albo ladna figure albo jedzenie ;) teraz wybieracie jedzenie Delektujcie sie nim :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ,,j ateż,, Napisano Czerwiec 11, 2012 haha dobre ale jak na razie nie zjadłam juz nic , pije kawe ,potem zjem truskawki i jogurt naturalny bo sie zapchalam ta pizza ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach