Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurydzaaaa

Mój chłopak mnie...GRYZIE!

Polecane posty

Gość kurydzaaaa

Serio mnie gryzie, np kiedy zaczyna się do mnie dobierac to zdarza mu się ugryźc mnie w brzuch albo w udo a nawet w cipkę:o nie żeby to były jakieś mocne ugryzienia do krwi, tylko lekkie ale zostawia niewielki ślad po zębach i mnie to boli. Mówiłam mu wiele razy żeby tego nie robił bo mnie boli, nawet krzyczałam, pomogło ale po jakimś czasie znów mnie ugryzł, on twierdzi że mnie tak kocha i że aż lekko musi mnie ugryźc jakby chciał mnie spróbowac, bo go strasznie podniecam i nieraz przytulanie, malinka i całowanie mnie mu nie wystarczy. Zaczynam się obawiac czy z nim jest coś nie tak? czy mam się go bac? bo już naprawdę nie wiem...

Gość ugryź go w fifola
to przestanie cie gryźć:P

Gość kurydzaaaa
czasami, gdy wyprowadzam go na zewnątrz, żeby poskubał trawę, potrafi zjeść suszące się pranie sąsiadki :(

Gość Ekskluzywna Pralinka
siusiaka mu niechcący przygryź

Gość kurydzaaaa
nie jestem aż tak zła i pozbawiona wrażliwości żeby go tam ugryźc

Gość kurydzaaaa
14:34 Podszyw

Gość kurydzaaaa
ale powiedzcie mi bo chyba to nie jest normalne, dlaczego on tak robi?czy wasi faceci też tak robią? bo byłam przed nim w związkach i takich rzeczy mi nie robili

Gość gryząca Arletka
To chyba taki atawizm z tym gryzieniem. Małe dzieci np. lubią znienacka ugryźć kogoś, prawda? Potem się z tego wyrasta, albo i nie. Ja np. lubię mojego chłopa ugryźć, ale za mocno i za często nie mogę, bo się wkurza :D:D:D

Gość kurydzaaaa
lubię, jak czasem w przypływie miłosnego uniesienia wyskubuje mi włosy spod pachy

Gość kurydzaaaa
nie zwracajcie uwagi na podszywy, każdy normalny się domyśli że to nie ja

Gość kurydzaaaa
a zdarza się to u waszych facetów że was ugryzą znienacka?

Gość Fąfelka
Mnie gryzie całyczas, potrafi ugryźć nawet swojego kota, gryzie też znajomych... Twierdzi, że taką ma na mnie ochotę, że mógłby odgryźć kawałek mnie. Nawet się przyzwyczaiłam i już tak nie boli. Sama czasami też go podgryzam więc się trochę pohamował. Jeśli ugryziesz go tak mocno jak on Ciebie może w końcu zrozumie jaki to jest ból i się trochę opanuje...

Gość kurydzaaaa
kiedyś ja obgryzałam jego paznokcie u nóg,ale jak zaczoł myć nogi to przestałam,czy ja mam sie myć żeby mnie nie gryz

Gość gość
Mój chłopak mówi to samo. Twierdzi ze tak mnie kocha ze on musi ugryźć bo musi poczuć ze tu jestem. Trochę to dziwne bo robi tak w każdej sytuacji nawet jak jesteśmy ze znajomymi. Myślę że to taka trochę obsesja. Również z nim rozmawiałam na ten temat. Nie pomogło to zaczęłam sama gryźć lub robić coś mu czego nie lubi. Wtedy się hamował. Myślę że to najlepsze rozwiązanie na ten problem. Facet musi poczuć ze gryzienie boli ;)

Gość gość
Mój chłopak też mnie gryzie!!!! To jest jakieś chore!!! Kiedyś posyłał mnie sola i zaczął całą lizać !!! Pytanie do was takie .... Czy jest możliwe że mnie kiedyś zje lub zamorduje i zgwalci i zje ?????

Gość gość
Lepiej go rzuć.