Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trhuyhytuj

prawiczki mogliby zrobic ze swojego kompleksu atut idac na dziwki i to nie raz

Polecane posty

Gość trhuyhytuj

korzystanie z dziwki raz w meisiacu przy koszcie ok 300 zlotych wliczajac w to gumki, i ewentualna taksowke pomogloby im nabrac doswiadczenia seksualnego a takze wprawy w kontaktach z kobietami dziwki to tez kobiety, co wazne, kazda z nich jest inna, inaczej sie zachowuje , inaczej rozmawia, ma inna historie zyciowa suma sumarum mogliby stac sie z prawikow ruchaczami, bo od ruchania dziwek do normalnych dziewczyn niedaleka droga

Oczywiście metoda sprawdzona und potwierdzona:classic_cool: Argen, za jedyne 300zł miesięcznie będziesz miał SEKS, czyż to nie kusząca oferta?:D Jak zostaniesz stałym klientem dostaniesz może pakiet specjalny. Pewien burdel dla ojca z synem ze względu na regularne wizyty dał bonus 2 w cenie 1 :)

1 - bzdura, to pomaga, ale nie na długo 2 - chyba mało kto na kafe naprawdę na dziwki chodzi,bo ciągle słyszę o kupowaniu gumek, nauczcie się chłopaki i dziewczyny, że laski zawsze mają gumki przyszykowane

Gość Zuzanna Amelia & 11
A co ? Myslisz ,. ze jednak dostaniesz za darmo ?

Gość Zuzanna Amelia & 11
Argen - przejrzyj kafe i powiedz mi czy - Twoim zdaniem - bardziej mecza sie ci co nie sprobowali nigdy czy ci co sprobowali jeden raz.

Wiesz, była też gdzieś w necie instrukcja jak zrobić waginę z kurczaka, zagrzejesz sobie i będziesz miał jak ta lala:D W końcu przelecenie dziwki to taka zajebista rzecz i będziesz żałował, że na więcej razy Cię nei stać. Frodo, ta pomaga. Znam osobiście 4 co chodzą/chodzili na dziwki. Może nie mają problemów z kobietami, ale mają zrytą psychę tak czy inaczej pod jakimś względem i dziwka w niczym im nie pomogła, ba, wręcz pogorszyła. Bo część widzi w kobiecie tylko dziury do których da się wsadzić penisa, nic więcej. A taki nie utworzy związku dłuższego niż przelotny i zakłamany.

Gość Zuzanna Amelia & 11
16:42 [zgłoś do usunięcia] Krwawa Wilczyca Bo część widzi w kobiecie tylko dziury do których da się wsadzić penisa, nic więcej. Mysle , ze tacy mieli to wpojone juz wczesniej i wizyta u prostytutki niczego tu akurat nie zmienila.

Frodo, która dziwka zechciała takiego konusa?:D Jaki Ty prawik, szmaciarz jesteś i tyle. Przyganiał kocioł? Mógłbyś wyjaśnić? Bo nie wydaje mi się bym dała dowód gdziekolwiek tego, iż mężczyzn postrzegam jedynie pod kątem przyjemności jaką mogą mi dać. Chyba, że żartem, ale specyfikę żartów chyba znasz...

Wilku - prawik jestem, szmaciarz?, niech będzie i co z tego? Przyganiał kocioł garnkowi, bo jak facet widzi tylko dziurę, to jest bee a jak wy widzicie w facetach tylko wzrost to jesteście cacy

Hipokrytka?:D Żałosne. Jak cały Ty i to jest Twój problem a nie wzrost. Zuza, może, ale wizyta u prostytutki ugruntowała ich w tej wierze niemal na stałe.

Gość Zuzanna Amelia & 11
KW - piszesz o kims z kafe ?

Pisałam Ci wielokrotnie jak ja widzę mężczyzn. I nie mam zamiaru się kłócić z osobą zaburzoną psychicznie która ma zakrzywione widzenie rzeczywistości i problemy nie tylko na poziomie emocjonalnym, ale także logicznym :)

Zuza, nie, piszę o osobach które miałam i mam "przyjemność" znać realnie. Frodo, wali mnie zdanie innych kobiet. Dla mnie liczy się moje.

Wilku - twoje pisanie chuja jest warte, skoro nie jest poparte działaniami. Tu na kafe jest cała masa takich co lubią niziołków, ba, niektóre nawet kochają i "ciągle o nim myśle, mimo, że mam wysokiego męża"

Gość Zuzanna Amelia & 11
Wiesz frodo - coraz bardziej przekonujesz mnie ze niskich facetow nalezy omijac i od dzisiaj chyba zaczne tak robic.

Frodo, nie będę się powtarzać, o moich działaniach pisałam także. Ale informuj na przyszłość, ze nie rozumiesz zdań złożonych skoro nic z tamtej pisaniny do Ciebie nie dotarło :D Pozdro🖐️

Wilku - no pisałaś o koledze z podstawówki który miał mniej niż 170 i Ci się podobał. Takich opowieści to znam zylion, ale później i tak nic z tego nie wynika.