Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filenrayy

haha jaka idiotka... koleżanka mnie dosłownie rozwaliła

Polecane posty

drogi autorze, wyobraź sobie że można nie oglądać męczy PL-Grecja i czuć się Polakiem. Co więcej można nawet nie oglądać meczu PL-RUS i też się czuć Polakiem. Nie odbierał komuś prawa do polskości tylko dlatego że nie ogląda meczu jakiejś tam piłki nożnej w wykonaniu bardzo przeciętnej drużyny. PS. Polakiem może być także czarnoskóry żyd i homoseksualista kibicujący polskim florecistkom zamiast piłkarzom :P PS2. Poza tym jesteś niesamowicie prymitywny i bez klasy :)

Gość mkhg
haha! dość pisania, to tak jakby człowiekowi z zespołem DOWNA tłumaczył czym różni się opowiadanie od noweli. Choc podejrzewam że autoi i z tym ma problem. dajmy mu spokój chciał się poczuć mężczyzną.

Gość filenrayyy
emocje i radosc jakie wydzielal ten mecz nie wywoluje absolutnie nic innego w polsce wiec zamknij kurwo jedna z druga morde wy byscie sie pewnie spuszczali jakby w klanie rysiu sie pogodzil z bożenką... ciotami jestescie i tyle dobrze, ze tacy jak wy na ulicy nie mają prawa bytu- wasz jedyny dom to internet- taka prawda

Gość filenrayyy
zbieram wytryski bezdomnych psów na śmietnisku miejskim w Starachowicach po czym suszę je na parapecie okiennym a następnie składuję je w skrzynce narzędziowej mojego taty hydraulika :)

Gość germanistka86
Weź ty chłopczyku już lepiej nic nie pisz, bo się tylko kompromitujesz.

Gość filenrayyy
Przez 98 minut codziennie wpatruję się hipnotycznie w puszkę po pasztecie popularnym z Biedronki, wyobrażając sobie, że to mój szkolny kolega Jaźwiński Ryszard (obdarzony zajęczą wargą i skoliozą), który pod wpływem mego mesmerycznego wzroku przemienia się w skrzyżowanie legwana zielonego z Rowanem Atkinsonem i zapina mnie brutalnie w mego lekko nieświeżego wedla :):):)

Gość filenrayyy
zabolało was to, że jesteście ciotami i nie macie prawa się nazywać polakami :) taka prawda.. a tymczasem ja uciekam, bo w przeciwienstwie do was, moim domem nie jest internet narazie gimbusy

nie jesteś na czasie ... Rysio już się nie pogodzi z nikim, bo mu się zmarło :D ja czerpie emocje ze skoków narciarskich i przynajmniej coś się dzieje i tu mamy jakiekolwiek sukcesy - a ciebie zapewnie emocjonuje kolejna wtopa naszych orłów piłkarskich :D

Gość gggggdziwakjestes
ile razy waliles przy tym konia cioto?

Gość gggggdziwakjestes
to do autora bylo

emocje jakie wywołały mecze naszej kadry są niczym w porównaniu do konkursów skoków np w zakopanem i wielu innych miejscach. A z poziomem naszych pseudopiłkarzyków nie powinni w ogóle pokazywać się na euro :)

no tak fiku bo nasza kadra to przyszli mistrzowie Europy ... Tylko niewiadomo w którym stuleciu :D

jaki poziom by nie reprezentowali, jestem dumna, że reprezentacja Polski reprezentuj mnie an Euro. Z Grecją zagrali dobry mecz. Było wiele neidociagneić, ale nigdy nie powiem, ze sie wstydzę polskeij reprezentacji NIGDY!

Gość Łoo maatko..
Gdzie i czym robią takie ułomy jak autor???

to fest argumet. Ubierz świnię w koszulkę z naszym orzekiem i potem nie omieszkaj zdradzić mi, czy z niej też jesteś dumna :D

Gość taki se facet lat 30
autora tematu oceniam na niedorozwiniętego 12 latka nie karmcie trolla a ja mam lat 30, jestem wielkim facetem z siłowni trenującym MMA i piątkowego meczu też nie oglądałem bo uważam ze pilka nozna to sport dla kobiet autor - co za d.ebil

Gość Hihihahahehehyhy
wiec zamknij k**wo jedna z druga morde Miałeś aż dwie mamusie, że tak słodko i pieszczotliwie się do nich zwracasz? Kibelku.. :P

Gość gadfadf3434
autor to idiota. chooj nas obchodzi to zjebane euro i zjebani piłkarze. możesz nam skoczyć, ty jesteś idiotą bo jak ten leming oglądasz co ci każą

Gość No fakt..
Trollek - cienki Bolek :P

Gość Raddocha
dobrze, ze tacy jak wy na ulicy nie mają prawa bytu Znaczy: kanałami przemykamy..? ;) Pomyliłeś z Powstaniem Warszawskim.. :D

Gość taki se facet lat 30
filenrayy pedale jak jesteś taki mocarny to wyzywam cię i twoich gimnazjalnych ciot kiboli na ustawkę ja sam i wy wezmę na was to coś plastikowe czym zabija się muchy hahaha

Gość Yyyyyyyyyyyy..
pytam się dzisiaj takiej jednej koleżanki To SIĘ pytasz, czy koleżanki? ;)

Gość mmLena07
przecież oglądanie sportu to rozrywka, więc jeśli nie jest rozrywką dla kogoś to po co ma oglądać? jakiś przymus? patriotyczny obowiązek? wydawało mi się, że chodzi o zabawę, rozrywkę? a tutaj piszecie, że to jakiś przymus...

Gość Nintendo
sęk w tym, że to było święto narodowe i interesowali się tym wszyscy polacy Jakie święto? Aaa "polacy" jakieś mieli? Bo My, Polacy to nie.. :P

Gość Polska biało czerwoni
jakie święto narodowe????? że Polacy grali mecz na Euro? Nie rozśmieszaj mnie. Osobiście oglądałam, ale nie podniecaj się tak, bo gdyby nie to, że jesteśmy gospodarzami to byśmy w ogóle nie grali. Ja widzę że zapomniałeś..... piszesz tak jakbyśmy byli jacyś "ekstra gracze". Życzę im wygranej, ale szczerze powiedziawszy - z gówna bata nie ukręcisz. Jeżeli nawet nie dostali się do Euro, a grają tylko dlatego, że jesteśmy gospodarzami, to nie oczekujmy, że nagle wejdą do finału ..... no przesadziłam - ćwierćfinału.