Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lennnonnnek

23 lata na karku i żadnych doświadczeń z płcią przeciwną

Polecane posty

Gość Lennnonnnek

Nigdy nie miałam chłopaka, seks i pocałunki znam tylko z filmów i literatury, jeśli ktoś mi się podoba, skrycie się w nim podkochuję, bo nigdy nie przyznam, że mi zależy. Jestem zbyt zamknięta w sobie i niezależna, żeby być w związku, unikam zaangażowania, gdyż boję się, że ktoś odgadnie kim jestem naprawdę ( co skończy się pewnie rozczarowaniem, a jakże). Wstydzę się swojej nieporadności życiowej i niskiej inteligencji, tego, że jestem taka niedopracowana, daleka ideału. I choć od pewnego czasu próbuję zmienić siebie, to droga ku temu, by ktoś mnie pokochał i zaakceptował za to kim jestem, jest bardzo daleka...

Gość odpowiedz na poniższe pytania
pomogą one w zidentyfikowaniu stopnia twardości Twojej błony dziewiczej :classic_cool: (nie gniewaj się o ten zwrot :D ). oto i one: 1.byłas kiesyś na randce? 2.czy ktoś kiedys zaprosił Cie na randkę i odmówiłas, czy nie chodzisz dlatego, bo nikt Cię nie zaprasza? (pytanie jeśli nigdy nie byłaś) 3.jak reagujesz na okazywane przez mężczyzn zainteresowanie? 4. czy sama podrywasz mężczyzn? 5. jeśli tak to jak to się kończy? 6. jaki był największy kontakt fizyczny z mężczyzną w Twoim życiu? 7. szukasz faceta, czy czekasz aż on Cię znajdzie i nie zabiegasz o to specjalnie?

Gość oczywiście prawiczek
Co to za jakieś eufemizmy w tym poście? Zbyt niezależna? To nic nie znaczy. To jest zbitka słów.

Gość Lennnonnnek
A, dodam jeszcze, że brakuje mi wprawy w kontaktach damsko - męskich, bo albo wychodzę na zimną i wyniosłą, albo się narzucam (choć za wszelką cenę chcę tego uniknąć).

Gość Przystojny brunet w okularach
Ja całe me wzdycham do jednej pani mojej. Och jak cudownie byłoby pocałować Ją ojej! Tylko Ty jedna się dla mnie fiku mikuuu liczysz w mym życiu najpiękniejsza wyjątkowa w świecie moja żabciu :)

Gość Lennnonnnek
1. nie byłam. 2. tak, kilka razy odmówiłam. Zakładałam z góry porażkę. 3. rumienię się, chowam wzrok, przesadnie ignoruję tę osobę, a co za tym idzie - unikam bezpośredniego kontaktu. 4. nigdy. 5.- 6.pocałunek w policzek (z moim przyjacielem). 7. czekam aż on mnie znajdzie i zawalczy o moje względy, bo sama nie mam odwagi wykonać pierwszego kroku.

Gość w takim razie autorka
jest atrakcyjna, bo dostaje propozycje randek, ale na nie nie chodzi, bo się wstydzi. już niedługo ktoś Cię rozdziewiczy mała, dobry towar nie uchowa się wiecznie nieużywany. :P