Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

mam doła :(

Polecane posty

Gość młoda_00
ja tez mam doła ale chodzi o faceta i o zycie i ojca alkoholika;(

Ja też mam ojca alkoholika, całe życie awantury, taki lajf, nie każdy musi mieć idealne szczęśliwe życie.

Nie układa mi się nic...to znaczy jeszcze dziś rano byłam pełna energii pozytywnej, a teraz mam jakiś czarny humor :( na studiach mam małe problemy, ze sobą jeszcze wieksze :O

Gość młoda_00
tak i w chłopaaku zero oparcia tylko wieczne pretensje zero słowa otuchy? ja mam gdzies taki lajf!!!

Gość Kilgore Trout,
ja też mam doła, Mój penis ma 7cm w wzwodzie :(

młoda_00, ale nie masz wyboru, musisz żyć. A chłopaka rzuć, jak nawet w nim nie masz oparcia. Kochający chłopak byłby Twoim oparciem w każdej sytuacji.

Nie wiem co mam ze sobą zrobić :( najchętniej rzuciłabym studia i wyjechała gdzieś do afryki :O

Gość młoda_00
no musze zyc????dla kogo???łatwo powiedziec rzuc chłopaka kocham go ale najbardziej sie boje ze sobie cos zrobi wtedy;(

niech mnie ktoś pocieszy, cokolwiek :( wiem, ze ludzie mają gorsze problemy, ale nie umiem sobie poradzić ze sobą Już płaczę i nie nie mogę się opanować

Dlaczego jesteś taka nieszczęśliwa? Co to znaczy, że nie umiesz sobie poradzić ze sobą? trudno pocieszać , jak nie wiadomo o co chodzi...

Długo by pisać, poza tym nie chcę pisać tu o tym pod moim czarnym nickiem...potem wszyscy mnie tu wyśmieją :( mogłam założyc temat z pomarańczy wtedy mogłabym sie swobodnie wygadać :O

Gość młoda_00
pisz spróbujemy Cie wesprzec:*

Gość młoda_00
ja mam pomaranczowy załozyłam swój temet i tak durnie mnie wysmiali i pojechali;(

i co z tego, że wyśmieją, to tylko kafe. Przejmuesz się, że Cię jakiś nolife wyśmieje? NO nic, mam nadzieje że Ci sie poprawi, to tylko problemy, w końcu keidyś sieś kończą, muszą , czego Ci życzę:)