Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lu_ka

seks analny szkodzi?

Polecane posty

Gość dsefsdfsdfsdf
tak, tak oczywiście 🖐️ nie wierz we wszystko co mówi twoja zona, tak na przyszłość :P

Chyba nie wiesz czym są strefy erogenne. Wystarczą zakończenia nerwowe, żeby odczuwać przyjemność, a tych jest w odbycie wystarczająco dużo. I skąd możesz wiedzieć co kobieta odczuwa? :o 🖐️

Gość fsfdsdfsd
kiedys mialem ciasna analnie panienke. Jak jej wkladałem zerwałem sobie wędzidełko na małym. OD tamtego czasu unikam anala

Gość Uroczy Roman
A ja słyszałem, że wegetarianie srają jak króliki albo sarny. Robią takie bobki, czy coś w tym rodzaju.

Gość fEemme Fatelle
Usiądź na sedesie i poprzez napinanie mięśni odbytu, staraj się wycisnąć nasienie ze swojej kiszki stolcowej.

Gość Ramzes543
Opinie na ten temat jak i na każdy inny będą różne ale moja jest taka: kobieta z którą jestem już parę lat na początku miała obawy ale jak spróbowała to jest w "siódmym niebie" ma na maksa orgazm jakiego nigdy wcześniej nie miała. Oboje jesteśmy zadowoleni i tak powinno być w każdym związku.

Gość gość
"seks analny szkodzi?" x NIE, sex analny nie szkodzi jesli : 1 - uzywasz prezerwatywy 2 - uzyjesz duzo zelu nawilzajacego 3 - robisz to wolno i z wyczuciem (przynajmniej na poczatku)

Gość gość
Nie wiem czy wy widzieliście dojrzałą kobietę która ma za sobą bardzo wiele takich analnych stosunków, na sam widok jej tyłka robi się niedobrze. Uszkodzić wewnętrznych organów to raczej raczej się nie uszkodzi, ale sama dziura wygląda tragicznie po kilku latach, więc tylko idiotki na to pozwalają.

Gość gość
Po tygodniu nie ma śladu po analu. Za dużo p****li sie naoglądaliscie

Gość gość
Tylko chlopy pod postacią kobiet zachęcają do anala bo ich to kreci,kobiety potem to chodzace kaleki.Moj gin kiedy go zapytałam o anala odradzil mi to kategorycznie!

Gość gość
Moja droga. Z anatomicznego punktu widzenia dupa służy do wypróżniania. Od seksu masz pochwę. Fakt, może się zdarzyć że przez 2-5 lat będzie dupka ok, ale w wieku 35+ lat ciało tak szybko się nie regeneruje, zwieracze puszczają i o***t może wylecieć, a że ktoś w to nie wierzy to jest niedoinformowanym idiotom co później będzie po lekarzach biegał z tym czy innym problemem. Ja raz spróbowałam było ok, ale konsekwencje są za duże.

Gość gość
a czy wam mocno wali smrodem z dupska podczas analu, bo mojej kobicie j***e jak z szamba, czym zamaskować ten zapaszek

Gość gość
zatkaj tamponem zapachowym .

Gość gość
A i żeby nie było. "Było ok" w sensie, że dobre przygotowanie nie sprawiało mi w środku bólu, ale przyjemności z tego żadnej (co najwyżej psychicznej, ze ukochanemu jest dobrze, ale nie na tyle aby się jakoś poświęcać). Jeżeli kobieta mówi, że dostaje orgazm podczas analnego to zastanawiam sobie jak dobre życie erotyczne ma s*****c na twardo na codzień :D

Gość gość
Wszystko trzeba robic z umiarem i wyczuciem. Na pewno jest potrzebny dobry lubrykant i podniecenie. Czy od codziennego wypróżniania sie ôdbyt niszczy sie jak przy seksie analnym? Seks analny zazwyczaj jest o wiele rzadziej, fakt ze trwa chwile dłużej. Wszystko jest dla ludzi, trzeba jednak znać umiar i jesli ktos ma skłonność do hemoroidów, to tez bym nie zalecał.

Gość gość
Od 10 lat 2 razy w tygodniu bzykam się analnie najczęściej w układzie wibrator w tyłku, mąż w pochwie i pochwę mam niestety trochę luźną jednak zwieracze trzymają tak samo. Jedyna różnica to że są bardziej elastyczne czyli nawet jest lepiej.

Gość gość
:-D

Gość gość
Facet który chce pukać w dope nie myśli o kobiecie tylko o sobie,to paskudny egoista Głupie które sie na to godza .

Gość gość
I ma jakieś krypto-gejowskie skłonności. Ja uwielbiam pochwę tak bardzo, że nic innego mnie nie interesuję. Pochwa jest wystarczająco cudowna, bym fascynował się nią nieprzerwanie.

Gość gość
Kryptogeje nie chcą analnie bo taki podczas bzykania zastanawia się czy to męski czy żeński tyłek. Tak samo mają z oralem i ręczną robotą dlatego kryptogeje skupiają się tylko na pochwie

Gość gość
Tak szkodzi. Problemy jelitowe i ze zwieraczem po roku uprawiania... niestety faceci są jak zwierzęta, wiele kobiet wycierpi się dużo przez tą głupią modę...

Gość gość
jak sa głupie i bezwolne to cierpią. jakby mi facet zaproponowal cos takiego, to natychmiast by mial w odbycie wielki wibrator i mocne posuwanie. sa co prawdy amatorzy tego , ale wiekszosć wymieka. Tyle na ten temat.