Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfss

Wszystkim bachorkom o imieniu Wiktoria mozna wspolczuc glupocie rodzicow ;D

Polecane posty

Gość sdfsdfss

Gdziekolwiek nie pojde z corka i ona zapozna sobie jakas kolezanke to okazuje sie ze ma na imie Wiki-sriki :o Jak mozna tak dziecko nazwac??? Oliwia,Julia, Amelia i inne gowna :o Matki leczcie sie!!

Gość już wszystko wiem
Bronisława, Stanisława, Czesława i Władysława oto imiona godne polskich dziewczynek!

Gość sssassasa
potwierdzam :)

Gość qhcznclsa
Rzecz gustu,innym ludziom może się nie podobać imię twojego dziecka,więc się pohamuj.

Tu nawet nie chodzi o samo imię tylko o taką powtarzalność :o Mam koleżankę o imieniu Nicola i te 15 lat temu kiedy chodziłyśmy do przedszkola to było fajne imię :) ale teraz...:o to samo z tymi wszystkimi innymi Wiktoriami, Ameliami, Haniami...

Gość No ale coś w tym jest
Miałam koleżankę która przy bierzmowaniu dała sobie na trzecie imię Wiktoria a potem gdy urodziła córkę to też była Wiktoria ale mało tego bo jej siostrzenica ma imię... Wiktoria:\

Gość czyli co....
ale Wiktoria, to ladne imię, stare ja znam, co drugą Anię z mojego pokolenia, a nie przyszloby mi do glowy, zeby im wspolczuc :D wam sie chyba konkretnie juz nudzi

Gość sdasadsaadsdsaddasadssad
no wlasnie a jak twoja ma na imie? a idiotka jestes ty bo kazdy daje dizecku na imie jak mu sie podoba i gowno pwoeinno cie to obchodzic

Gość ghfgjdj
to prawda, poza tym te imiona ktore wymienilas kojarza mi sie z rozpuszczonym, przemadrzalym, lubiacym byc w centrum uwagi dzieciakiem, nie wiem, czemu ale jak slysze, ze jakas corka ma tak na imie, od razu sie do niej uprzedzam, to silniejsze ode mnie:o

Gość sdfsdfss
Moja ma nietypowe, aczkolwiek stare i piękne imię po babci - Bronisława. I przynajmniej jest jedyną Bronią w przedszkolu czy w piaskownicy. A wszystkie córki idiotek wokoło to Wikusie, Julki, Amelki i inne debilki.

Gość zmvnlajpapdpKXLZMC,XMKCOA
No właśnie,przecież od wielu lat jest tak, że jedne imiona są w pewnym okresie modne, później przychodzi moda na inne... U mnie w klasie było dużo dziewczyn o imieniu Ania, często się powtarzały Kasie, Gosie, Ole, u chłopców Mateusze, Marciny, teraz co drugi chłopak to Kuba czy Kacper. Niech każdy nazywa dziecko jak chce Uważam, że to bardzo nie na miejscu krytykować gust innych. Lepiej się przyznaj jak sama nazwałaś dziecko, to też się pośmiejemy :D

Gość taka jedna zadowolona z życia
wolę Wiktorię niż Nikolkę, Angelikę czy Sabrinę

No ale jednak wybór imienia o czymś świadczy :D niedawno miałam taką gazetkę kulinarną i na okładce była rodzina :) patrzę sobie na tą babkę i na córeczkę i myślę że ubrana jest jak jakaś NIcola i kobita też wygląda na matkę Nicoli :D zaglądam do tekstu a tam Nicola :D tak że coś w tym jest, inaczej skąd mogłabym sie domyslić że to nie Wiki, albo Julka :p Każdy wybiera imię według gustu, a gust ma sie jeden i dotyczy wielu dziedzin życia :)

Gość sdfsdfss
Wlasnie chodzi o ta powtarzalnosc a nie ze imie jest brzydkie czy cos. Tak duzo jest teraz Wiktorii,chyba co drugie dziecko ma tak na imie ale rodzice dalej nie mysla i na potege dawaja tak na imie swoim corkom. Moja ma Natalia. Nie jest to rzadkie imie ale Wiktoria bije na leb.

Gość hjsbvdfs
Mnie się kiedyś podobało imię Zuzanna czy Amelia(pomijam fakt, że to łacińska nazwa strasznej choroby). Nawet jak moja kuzynka w 2000 roku nazwała córkę Julia to się trochę dziwiłam, że takie rzadkie imię. Niestety teraz jest taki wysyp tych imion, że szybko mi zbrzydło. I coś w tym jest, że te wszystkie Julki, Amelki czy Zuzie a już na pewno Wikusie i Nicole to zazwyczaj dzieci z piekła rodem. A jakby ktoś pytał to moja córka ma na imię Michalina:)

Gość 9udfiuiwfo
Nicola - takie imię dają dzieciom przeważnie ludzie z niskim wykształceniem, którzy uważają, że jak nic innego dać dziecku nie mogą , to niech coć imię ma "orginalne" i modne (modne u nich na wsi) :-0 Wiktoria to modne obecnie imię, ale tradycyjne, stare

Gość hjsbvdfs
Nie chcę Cię martwić ale Natalia robi się coraz popularniejsza:)

Gość 9udfiuiwfo
albo dla chłopców Krystianki, Brajanki i inne tego typu :-0 dzieci żal...

Gość hjsbvdfs
Natalia jest już na 9 miejscu, wyprzedza je Oliwia, Aleksandra, Amelia, WIKTORIA, JUlia... także wiesz:)

Gość ja też nie mam zdolności do je
Zapomnieliście, że teraz co druga dziewczynka ma na imię ZOSIA, a chłopiec Antoni, Janek, Hubert, Kacper, Kuba...

Gość sdfsdfss
Z ta Bronislawa to podszyw

Na którym miejscu jest Izabela chyba nie jest tak aż popularne? Nie wiecie? Autorko Twoja córka to na serio Bronia?:O:O

Gość czyli co....
nie chce was martwic, ale teraz u chłopstwa zapanowała moda nadawanie imion po przodkach, bo poszły słuchy, że to bardziej nobilitujące niż imiona zagraniczne :D jeszcze parę lat i z was też się będą śmiać, że podążacie za modą, bo nie macie nic do przekazania ponad imię ;)

Gość ja też nie mam zdolności do je
MI się strasznie nie podobają te anglojęzyczne imiona typu Nikola, Andżelika, Olivia, Klaudia.......

Gość 9udfiuiwfo
Lepszy Antek czy Kuba niż Alex np. Kowalski z Pipidówki Górnej czy Krystain Ciapka z Pierdziszewa Wszchodniego:-0 imię powinno też pasować do nazwiska

Gość czyli co....
*na nadawanie

Gość zakochana, zaciazona
a moja corka miala by na imie Weronika , ale bedzie syn Tomek;)

Gość już wszystko wiem
córka Zamachowskiego ma na imię Bronia - serio!