Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdfss

Wszystkim bachorkom o imieniu Wiktoria mozna wspolczuc glupocie rodzicow ;D

Polecane posty

Gość ja też nie mam zdolności do je
Mnie właśnie razi ta powtarzalność imion, wszędzie słyszę te same imiona, a Zosia przoduje

Gość zakochana, zaciazona
w moich okolicach przoduja wiktorie, julki, zuzie, leny i amelki, tez bym tak dziecku nie dala, chociazby ze za duzo ich wszedzie

Gość sdfsdfss
Jakbym mogla decydowac o imieniu dla corki to z pewnoscia bylaby to Kamila. Ale smierc mojej babci ktora bardzo chciala miec Natalie zadecydowala o tym. Siostra naciskala na Zuzie albo Julie bo sobie wyobrazala mala slodka dziewczynke z kicuszkami co przychodzi do cioci po cukierki i robi slodkie minki :o ale ja jej wybilam to z glowy. Musze wam powiedziec ze o Zosi jeszcze nie slyszalam. U mnie Wikty przoduja. Moze to sie bierze od Victorii ze Spice Girls? Moja kolezanka miala hopla na jej punkcie i dala sobie takie imie na bierzmowanie.

Gość niech każdy nazywa jak chce
A mi się nie podobają imiona,które nadają dzieciom pseudointeligenci, np. te wszystko Zosie, Basie, Marysie, Antki itp. Z drugiej strony za jeszcze większe przegięcie uważam te wszystkie Dżesiki, Nikole, Kewiny, Brajany itd.

Gość asiaasiaasia778999
jejku u mnie jest dużo Natalek dupalek:p żygać się chce:p ale nawet do nich te imion anie pasują :P

No to moja córka też ma pospolite imię. Takie wybrałam, bo mi się bardzo podobało, a żadne dziecko u naszego rodzeństwa ani znajomych nie dało takiego, to tym lepiej.

Gość HEEEJJ
ale obciach Bronia?? nie krzywdź dzieciaka

A do kogo pasuje Natalka? Do chłopczyka? Oświeć mnie co do czego pasuje. Czy to imię dla patalogii czy normalni też mogą je dac? :D

Natalia to bardzo ładne imię:) Niestety córce bym tak nie dała bo bardzo źle mi się kojarzy z pewną osobą:O

Gość HEEEJJ
mi np podoba się Tosia oliwia amelia i kij wam w oko

Nikola i Oliwia - okropne i pretensjonalne Imiona Wiktoria i Julia mi się podobały do czasu aż stały się mega modne. Gdybym miała córkę nazwałabym ją chętnie Kaja - od zawsze dobrze mi się kojarzy ponieważ znam bardzo fajną dziewczynę o tym imieniu, tak samo podoba mi się Danuta. Poza tym podobają mi się imiona taki jak: Brygida, Helena, Rachela, Sara. "dawaja " Dają.

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
U mnie same Maje, Julki, Zuzie i Oliwie. Ja nazwałam syna Szymon, kurcze nigdy nie miałam w klasie żadnego Szymona, żaden znajomy nie miał tak na imię, na prawdę, nawet nauczyciela czy sąsiada nie miałam nigdy o tym imieniu. :D Chciałam dac dziecku niespotykanie imię, jak urodziłam to na każdym placu zabaw słyszałam jak mamy wołają pięciu Szymonów i każdy wózek co nie omijałam to Szymon. :O I zerknęłam na najbardziej popularne imiona z 2011r. (wtedy się urodził) a Szymon w pierwszej dziesiątce. :O Moje ukochane imiona to i tak Radosław i Krzysztof, ale mąż nie chciał. Jak kiedyś jeszcze będziemy chcieli miec dziecko (marzymy o dziewczynce) to na pewno damy jej niespotykane imię, już mam w głowie listę pięknych i rzadkich imion. :) Ale np moja koleżanka niedawno rodziła i pytam się jej jak mała będzie miała na imię (jeszcze w ciąży była) to mówi, że Maja, bo to niespotykanie imię, a u moich koleżanek już z 10 Maj było. :P I wszystkie moje koleżanki mają córki o imionach które napisałam na początku, innych imion nie ma. :O No i jeszcze jedna Wiktoria.

Gość 1200poloi
NAJOBRZYDLIWSZE IMIĘ TO MARTA=MARTWA I TOSIA

Gość ta prawdziwa
ładnie jest bartek

Anggie, no rozumiem, też nie dałabym dziecku na imię Beata ani Agnieszka, bo imiona dziewczyn, które były z moim Michałem i potem jedna próbowały mieszać co nieco, a druga ze mną krótko (na szczęście) pracowała.

Mi się nie podoba Antosia:O Do małej dziewczynki to jeszcze może pasuje, ale dorosła dziewczyna to nie wiem jakby się miała przedstawiać:O:O

Gość No ale coś w tym jest
A moja ma Laura, tylko się już wkurwiam bo po kolei każda koleżanka daje tak swojej córce... pizdy złodziejki:D Nie no poważnie zaczyna mnie to wkurzać-wiem nic na to nie poradzę ale jakoś żadna wcześniej na to nie wpadła jak gadałyśmy o imionach dla dzieciaków,za to teraz zgapiają jak dzieciaki właśnie... wrrr

Ładne i nie tak bardzo teraz popularne to np: Izabela, Martyna, Klara Moim zdaniem oczywiście

A ja mam na imię Diana. Byłam jedna w podstawówce i szkole średniej. Za to w mojej klasie pełno - Asia, Kasia, Gosia. Chociaż bywały inne oryginalne imiona u mnie w klasie - Kornelia, Eleni i Estera :)

Też miałam w podstawówce w klasie jedną Dianę i jedną Kornelię Może chodziłyśmy do tej samej;)

Gość laulenka88
Za 20 lat do łask powrócą "Anie" i "Kasie", bo będą się wydawać oryginalne nosicielkom jakże obecnie wyszukanych imion "Wiktoria" albo "Julia" :D o Vanessach i Claudiach nie wspomnę - patologia.

Jak była u Ciebie Eleni to tak :D Ja jestem rocznik 85, więc w tamtych czasach takie imiona były naprawdę rzadkością. Dzisiaj można spotkać zagraniczne imiona - Jessica, Pamela. Jest jedna dziewczyna którą rodzice nazwali Jessica Mercedes a jej brat ma na imię Justin :) Jest blogerką modową. Myślałam że to pseudonim, ale nie ona ma tak naprawdę na imię. Rozumiem Jessica, ale Mercedes? :/

Gość ja mam 17lat
I na imie Oliwia, z mojego rocznika znam tylko 1 laske o tym imieniu, ale obecnie to wszedzie sa Oliwie, Amelki Julie Wiktorie...:o

Gość zakochana, zaciazona
Weronika;)

Gość Kasia^^^
9udfiuiwfo Nicola - takie imię dają dzieciom przeważnie ludzie z niskim wykształceniem, którzy uważają, że jak nic innego dać dziecku nie mogą , to niech coć imię ma "orginalne" i modne (modne u nich na wsi) Racja. Zauważyłam, że dzieci z patologicznych rodzin zazwyczają mają "oryginalne" imiona. :P

Gość igusia, igusi
Jestem rocznik 77 i mam na imię Agnieszka. W klasie zawsze przynajmniej 5 nas było. Ale mi to nie przeszkadzało, szczególnie jak byłam nieprzygotowana to jak nauczyciel wołał Agnieszka do odpowiedzi w życiu się pierwsza nie wyrywałam i wiedzieli, że do mnie trzeba z nazwiskiem hihih. Nienawidzę tylko do dziś skrótu Aga. Ale, żeby kogoś przezywać od głupich i współczuć bo tak czy tak dali dziecku na imię to tylko świadczy o kulturze autorki. A swoją drogą ciekawe jakie imię ma autorka?:)

Gość marseille
akurat Jessica Mercedes jest w połowie Niemką więc imiona mnie nie dziwią specjalnie. Mam wrażenie, że modę na imiona typu Amelia, Oliwia itp. w dużej mierze wykreowały seriale oraz to, jak swoje dzieci nazywają znane osoby :D

Gość aaaaaaarwena
bardzo juz dorosla baba, z dzieciakami ma problem z tym jak male dziewczynki, kolezanki jej dzieciara maja na imie :O to juz nawet smieszne nie jest' pytanie tylko czemu ja mialam kiedys takie dobre zdanie o doroslych?