Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalooooooooona

czy ktoras z was pojechala do faceta poznanego w necie na kilka dni? bo ja mam

Polecane posty

Gość szalooooooooona

zamiar bilet kupiony, wszystko uzgodnione. nie boje sie i nie obawiam niczego , a jedynie stresuje, wiadomo ;) od razu mowie, ze nie interesuja mnie opinie, ze jestem glupia, ze zarznie mnie pila mechaniczna (i nie tylko :D), a moje zwloki wyrzuci do morza. chcialabym, zeby wpisaly sie tu kobietki, ktore podobne doswiadczenia maja za soba ;)

Gość cvvhjvhjb
sprzeda cie jak dziwke.

Gość ja apojechałam
byli ze sobą potem 3 lata od tamtej chwili

Gość aannnna1111111
Hmm ja bym nie jechała ;)Jak dla mnie to nie znasz faceta i już mu się podajesz na tacy ;) Jesteś w stanie przejechać ileś tam km dla niego ;) Wydaje mi się, że nie jest to zachęcające dla faceta ;) Mężczyzna jest zdobywcą a nie odwrotnie ;) Ale może nie jestem nowoczesna.

Ja sie dla niego wyprowadzilam do innego kraju :-) Ale ja lubię ryzyko i nic do stracenia nie miałam. Nawet w przypadku gdyby nam nie wyszło, to i tak zyskalabym na tym.

ja miałam podobnie, tyle że nie przez net, a przez telefon. dostałam od siostry nr do niego, przez 3 miesiące pisaliśmy do siebie, nie wiedziałam jak wygląda, pojechałam do niego w ciemno w walentynki, to było 6 lat temu, wczoraj obchodziliśmy pierwszą rocznicę ślubu, jesteśmy w 7 miesiącu ciąży i właśnie robię mu kawę przed pracą :P

Gość sonia75
przyjechał do mnie z anglii 3 lata temu,od 2 jesteśmy małżeństwem...

Gość takajedna oco ci chodzi
cudne historie i jakie optymistyczne, dobrze że kawy nie posłodziłam :P

cudne historie heh:) dobrze, że kawy nie posłodziłam ...:)

sorki x 2 :)

motylek ? nikt się nie przyzna do porażki - to takie polskie jest heh:)

Gość szalooooooooona
wlasnie ja mam zamiar jechad do niego na 3 dni, tez do innego kraju ;) on moglby i tu przyjechac, ale nie mam wlasnego mieszkania, a nie chce go od razu poznawac z rodzicami, dlatego ustalilismy, ze ja pojade tam. za bilety lotnicze ma zaplacic on, chcialam sama i pojechac autobusem (taniej), ale powiedzial, ze nie, bo to zbyt meczace i on oplaci samolot i zeby nie bylo - nie jest zadnym turkiem albo arabem!

Gość ja zaprosilam do siebuie
i juz 6ty rok razem leci. ale wczesniej pol roku na gg/tel

Gość szalooooooooona
a gdzie sie poznaliscie?

Gość szalooooooooona
upup ;)

Gość nieznam sie na piłce totalnie
ale jaja ale co jedziesz w wiadomym celu nie ??? pojebac sie i do domu ?

Gość miszka665
a do mnie facet przyjechał:) poznany na necie. ale jesteśmy przyjaciółmi i czasem zdarza nam się spotkać ale rzadko bo partnerzy nie wierza w przyjaźń między mężczyzna i kobieta:) ale kontakt telefoniczny jest:)

Gość nieznam sie na piłce totalnie
zajedziesz , oplaci ci typ bilet , przejebie cie w kazda dzióre odwiezie na lotnisko i da 50 funtow. mysle ze jestes dziwką.

Gość bywa i takk
Ja to samo pomyślałam niestety. Skoro płaci za bilet to na pewno będzie oczekiwał odpowiedniej zapłaty :o

Gość szalooooooooona
mysle, ze gdyby chcial dziwke to nie rozmawialby ze mna od kilku miesiecy tylko po prostu pojechal do burdelu :o jak was facet zaprasza na randke to tez nie pozwalacie mu za siebie placic zeby was nie wzial za dziwki? troche smutne, ze patrzycie na facetow tylko przez pryzmat seksu i ze jedyne czego chca to wykorzystac nas, biedne dziewczyny, ktore poleca na 50Ł. a swoja droga u niego obowiazujaca waluta nie sa funty, wiec malo trafny komentarz dlatego napisalam, prosze o wpisy osob, ktore cos takiego przezyly, nawet, jesli okazalo sie to porazka.

Gość jajaajjajaja
Jak dla mnie to odważna jesteś. Ja bym nie pojechała do innego kraju spotkać się z facetem poznanym na necie. Mało to dziwnych ludzi na świecie? Myślisz, że gwałciciela poznasz po wyglądzie? Albo inne zboczenia? Jedziesz sama, on Cię rozpozna i co? Jeśli jest bandytą czy kimś to już po Tobie.Takie spotkania to jak już to w Twoim rodzinnym kraju, w publicznym miejscu i najlepiej, aby odprowadził Cię ktoś na to spotkanie, by w razie czego znał jego twarz :/

Gość jajaajjajaja
Albo jeszcze lepiej! Pójdziesz do jego prywatnego mieszkania na pierwszym spotkaniu a najlepiej to u niego weź nocleg, bo przypuszczam, że takie plany masz ;) A nawet jeśli nie to samo pójście do jego mieszkania jest niebezpieczne. Jesteś zbyt łatwowierna. Co z tego, że pisze z Tobą od pół roku? Może ma takich naiwnych 10?

Gość JA NIE ALE MOJA SZWAGIERKA
pojechala na tydzien :D a pol roku po tym wzieli slub bo ona wtedy zaszla w ciaze. :D

Gość JA NIE ALE MOJA SZWAGIERKA
a czemu on do ciebie nie przyjedzie???

Gość szalooooooooona
moze dlatego, ze jeszcze sie nie sparzylam, juz wielokrotnie umawialam sie z gosciami z neta albo z klubu, przyjezdzali autami, a ja wsiadalam i potrafilam na pierwszym spotkaniu jechac do nich do mieszkania - i zeby nie bylo - spalam tylko z 1 chlopakiem w zyciu, z ktorym bylam 4 lata, wiec komentarze o byciu dziwka sobie darujcie. podrozowalam tez stopem przez cala europe, zaufalam obcym ludziom i sie jeszcze nie zawiodlam. owszem, wiele jest psycholi, zboczencow, czy mordercow, ale sa to odklamki spoleczenstwa, po prostu naglasniane. 99% ludzi jest naprawde normalnych i niezdolnych do zrobienia wiekszej krzywdy drugiemu czlowiekowi. a jak trafie na 1% to coz... wracajac w nocy do domu (a wracam tak codziennie, bo jestem barmanka) jest wieksza szansa ze ktos mnei napadnie niz osoba, z ktora rozmawiam od x czasu. zreszta zycie jest tylko jedno, nie umiem wiecznie siedziec w miejscu ;)

Gość szalooooooooona
poniewaz a) mieszkam z mama w jednopokojowym mieszkaniu i nie mam warunkow b) ma prace c) lubie podrozowac ;)

Gość szalooooooooona
moze i rozmawia z 10 innymi, tego nie sprawdze :P

bała bym się, ale pojechała bym, gdybym się przeliczyła to.. przynajmniej bym wiedziała że nie było warto. Ale załatwiła bym sobie nocleg w hotelu. Może to naiwność.. ale tak naprawdę mordercą to i właśny mąż może być.