Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolkaa

Problem z przyjacielem - pytanie do facetow

Polecane posty

Gość Samotny Facet,
A na 15 sekund będę mógł zadzwonić:) nie chodzi mi tu p koszty ile to będzie kosztować:)

Gość PRZEYJACIOLKAA
tylko ze ja w przacy nie moge gadac ;-( mozemy sie przez sms zgadac i podac np skypa

Gość PRZEYJACIOLKAA
pisze Ci sms daj znac czy dojdzie

Gość Rozromantyczniona
nie wierze w przyjazn miedzy kobieta a mezczyzna * Ja wierzę. Od pięciu lat mam wypróbowanego Przyjaciela i nie zamierzam bynajmniej iść z nim do łóżka, bo jest żonaty. Natomiast świetnie się nam rozmawia, przebywa ze sobą. Wie o mnie więcej, niż rodzina.. Lubię się mu zwierzać, jest rozsądny i obiektywny w sądach. Nawet na tematy damsko-męskie..

Gość Samotny Facet,
Doszedł przyjaciółeczko tylko że ja nie mam skype więc czy może być GG lub poczta mail?? myślałem że mi wpiszesz jakiś kontakt w smsku do siebie, hm a tu tylko Hey:) to ja:)

Gość PRZEYJACIOLKAA
SUPER ZE DOSZLO, kurcze nie moge teraz z kom kozystac.napisz mi prosze smsem swoj mail lub skype

Gość Samotny Facet,
Napisałem Już to tobie że ze Skype nie korzystam ale już tobie wysłałem:)

Gość moja opinaiaaaaaaaaaa
wydaję mi się ze dogadujecie sie świetnie..pomyśl czy nie warto spróbować z nim związek...czuję że ty sie boisz w to wchodzić ale pomyśl ze możesz zyskać chłopka...a w iinym przypaku tylko stracić przyjaciela ..bo widać ze ona m jakieś zamiary wedle ciebie ..a jeżeli nic nie wyjdzie to przyjaźn zaprzestanie.... autorko nie bój się i spróbuj z nim partnerstwa...nic nie stracisz...a możesz zyskać...po tym co piszesz facet w porządku ,a ty się boisz rozczarowania...mówię ci spróbuj bo wasza przyjaźń i tak już przegrała więc albo będziesz mieć chłopaka albo nikogo..\\ i od razu mówię w każdym związku są różnice i różne charaktery co się uzupełniają w 100% ..daj mu szansę i poznac go bliżej. i po pierwsze pomyśl o nim jak o facecie a nie jak o koledze...a to da różnicę mówię to z przykładu siostry..która broniła się jak ty w imie przyjaźni, kiedy to ona go odepchnęłą straciła go jako przyjaciela zaczęłą go wtedy doceniać co mogła mieći że mogła mieć więcej niż kolegę..teraz są małżeństwem

Gość Samotny Facet,
Hm no to mamy problem jeżeli tak:) Tu za bardzo nie możemy pisać do siebie a znów tam tobie jest nie wygodnie więc kontakt będziemy mieli utrudniony jeżeli tak:(

Gość PRZEYJACIOLKAA
PROSZE NAPISZ MI MAILA :-)

Gość PRZEYJACIOLKAA
PRZEPRAszam, nie moge pisac teraz bo w pracy jestem. o ktorej wstajesz ?

Gość Samotny Facet.
Ty jesteś w pracy ja za nie długo będę szedł spać a kontakt między nami staje się utrudnieniem. Podałem Tobie w smsku do mnie kontakt ale widocznie tego nie zauważyłaś co do Ciebie napisałem kiedy jesteś zajęta pracą. Straciłem humor że mam utrudnienia w kontakcie z tobą więc będziemy pewnie kończyć na dziś to klikanie po klawiaturze więc trzymaj się przyjaciółko i spokojnej nocki Tobie życzę...

Gość przyjaciolkaa
Do moja opiniaaaa : dziekuje bardzo Tobie za odpowiedz. Ciesze sie , ze Twojej siostrze sie ulozylo, jednak u mnie troche inna sytuacja jest. Ja wiem ze nie chce wyjsc za maz za mojego przyjaciela, nigdy. Nie chce miec z nim zwiazku, bo niestety wiele rzeczy mi przeszkadza i np to ze jest mojego wzrostu jest nie do zaakceptowania u mnie i juz. Poza tym musialam sie bardzo pilnowac i go odtracilam jak mnie przytulil, wiem ze nigdy bym z nim nie mogla miec czegos wiecej, choc przyulenie bylo cudowne ! Wiecie, rzucilam moneta i postanowilo ze mam do niego zadzwonic. Zadzwonilam i nie zaluje ! gadalismy 15 min i on dostal inny tel i powiedzial ze oddzwoni. Chcialam miec pewnosc ze wszystko miedzy nami ok jest. Wiecie, ze to on mysli ze ja do niego cos czuje ??? normalnie szok. nie mam tyle odwagi zeby mu sie spytac czemu mnie za reke chcwycil i przytulil, wiem ze to powinnam zrobic ale mi brak odwagi, zreszta ciekawe czy wogole oddzwoni... Samotny Facet : bede jeszcze tu na forum okolo h, jesli masz ochote pisac lub smsm napisz jak chcesz. zycze wszystkim milego dnia:-)