Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i będę Cię Kochał ...

Dzień dobry moje Kochanie

Polecane posty

Gość znowu lato
a to do kawy piękne ........... dzisiaj ja się nie wyspałam,siedzę i ziewam

kawa pyszna , jak zwykle dziękuję :) przepraszam , zaglądnąłem tylko na chwilę ( zapowiada się kolejny dzień w biegu ) Jest jakiś powód nie wyspania , czy tak po prostu ? a piosenka to nie Delicate , tylko http://www.youtube.com/watch?v=F6iHxDoLEz0 Cher , dawno już jej nie słyszałem :)

Gość znowu lato
też mam dzień napięty dzisiaj ... za chwile muszę wyjechać za miasto i szybko wrócić .. wieczorem napiszę co mi grało radio w samochodzie :) spokojnego 🖐️

Miłego popołudnia :)

Gość Laura naj...
w podrózy.... 🖐️

haha :) Hej :) Adele piękna a ja mam dla Ciebie jeden z moich ulubionych wierszy „Portret kobiecy Szymborskie. Musi być do wyboru. Zmieniać się, żeby tylko nic się nie zmieniło. To łatwe, niemożliwe, trudne, warte próby. Oczy ma, jeśli trzeba, raz modre, raz szare, Czarne, wesołe, bez powodu pełne łez. Śpi z nim jak pierwsza z brzegu, jedyna na świecie. Urodzi mu czworo dzieci, żadnych dzieci, jedno. Naiwna, ale najlepiej doradzi. Słaba, ale udźwignie. Nie ma głowy na karku, to będzie ją miała. Czyta Jaspera i pisma kobiece. Nie wie po co ta śrubka i zbuduje most. Młoda, jak zwykle młoda, ciągle jeszcze młoda. Trzyma w rękach wróbelka ze złamanym skrzydłem, własne pieniądze na podróż daleką i długą, tasak do mięsa, kompres i kieliszek czystej. Dokąd tak biegnie, czy nie jest zmęczona. Ależ nie, tylko trochę, bardzo, nic nie szkodzi. Albo go kocha albo się uparła. Na dobre, na niedobre i na litość boską. poważnie pytam :)

Gość zazdrośnico i będę
ty zamęczysz tego faceta !!

Gość z Toba mam sen :)
Dziewczyno, twoja miłość do mnie jest jak magia. Kiedy się uśmiechasz, przejmujesz kontrolę. Masz energię, jakiej nigdy wczesniej nie czułem. Pozwoliłaś pokazc mi moje uczucia. Ponieważ pragnę, zebyś wiedziała...że cię potrzebuję

Gość kijanka55
z Toba mam sen :) do kogo piszesz?

Gość z Toba mam sen :)
kijanko, mysle, ze nie trudno odgadnac ;)

Gość mala blond
? :)

Gość kijanka55
ja nie potrafie

Gość z toba mam sen to do
i bede cie kochala?

Gość z toba mam sen to do
Pozwoliłam mu upaść, mojemu sercu I kiedy upadło, podniosłeś je by go zażądać Było ciemno, byłam skończona, Dopóki Twój pocałunek mnie nie uratował Moje dłonie były silne, ale moje kolana zdecydowanie za słabe, Bym mogła utrzymać się w Twych ramionach bez padnięcia Ci do stóp Istnieje jednak inne oblicze Ciebie, którego nie znałam Wszystko co mi powiedziałeś nigdy nie było szczere Wszystkie gierki, w które ze mną pogrywałeś zawsze zwyciężając Ale wzbudziłam ogień w deszczu, Obserwowałam jak pada kiedy dotknęłam Twojej twarzy Cóż, płonął gdy płakałam, Bo słyszałam jak wykrzykuje Twoje imię Leżąc obok Ciebie mogłabym tak trwać Zamknąć oczy, czuć Cię całą wieczność Ty i ja, razem - nie ma nic lepszego Istnieje jednak inne oblicze Ciebie, którego nie znałam Wszystko co mi powiedziałeś nigdy nie było szczere Igrałbyś ze mną zawsze Ale wzbudziłam ogień w deszczu, Obserwowałam jak pada kiedy dotknęłam Twojej twarzy Cóż, płonął gdy płakałam, Bo słyszałam jak wykrzykuje Twoje imię Wzbudziłam ognień w deszczu, I pchnęłam nas w płomienie Cóż, poczułam, że coś umiera Bo wiedziałam, że to ostatni raz Czasami budzę się tuż przy drzwiach Serce, które uwiodłeś chyba wciąż na Ciebie czeka Mimo że między nami wszystko skończone Nie mogę się powstrzymać od wypatrywania Ciebie Wzbudziłam ogień w deszczu, Obserwowałam jak pada kiedy dotknęłam Twojej twarzy Cóż, płonął podczas gdy płakałam, Gdyż słyszałam jak wykrzykuje Twoje imię Wzbudziłam ogień w deszczu, I pchnęłam nas w płomienie Cóż, poczułam, że coś umiera Bo wiedziałam, że to ostatni raz, ostatni raz Och, nie, Niech więc płonie, och, Niech płonie, Niech płonie!

Gość z takich ciekawszych
tu jeden wyznawał magnolii ze ja kocha, to moze ten os snu właśnie?