Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i będę Cię Kochał ...

Dzień dobry moje Kochanie

Polecane posty

Dobry wieczór :) Jak najbardziej miłe wspomnienia :)

Gość Laura naj,,,
Przegladajac inne topy natknełam sie na nick "nie jestem wart twojej.." to Ty- z Toba mam sen mam nadzieje ze ułozy Ci sie w zyciu ja stad znikam,uwielbiam poezje,chcialam byscie jej poniekad posmakowali a na zkonczenie mej wedrówki tu http://www.youtube.com/watch?v=kAvOTL_wOJ4

dziękuję bardzo , że szanujesz :) ładnie grasz jak minął weekend ?

Gość Laura naj,,,
Miłosci Wam zycze:) To ona filarem jest duszy Śpiew ptaków kochaj i ludzi.... A w kazdym sercu TY miłość wzbudzisz.... Żegnam🖐️

Lauro , mam nadzieję że jednak nie ... będzie tu pusto bez Twojego kącika poezji :)

Gość Laura naj...
kazdy bowiem człowiek-to indywidualizm(poniekad i pomimo) utrwalony w liniach papilarnych tak jest bowiem ze mna... powodzenia Wam zycze i odwzajemnionej miłosci

Gość znowu lato
Weekend deszczowy, ale mija spokojnie, leniwie, rodzinnie :) A Twój ?:) Lauro, Twoje zachowanie jest co najmniej( mówiąc delikatnie) dziwne! Po co dopatrywać się kto kryje się pod nikiem ? Szukać na innych tematach ? Tutaj mamy przywilej anonimowości, i tak powinno zostać . Gdyby to był mój temat odpowiedziałabym .. żegnaj... Poezji tu dostatek, po sąsiedzku " Najpiekniejsze wiersze o miłości " gdzie jest wszystko co zostało " stworzone " w imię miłości .... Przepraszam autorze .....masz mnie prawo mnie stąd pogonić za wtykanie nosa w nie swoje sprawy, ale taką już chyba mam niepokorna naturę .....;)

Gość oj po sasiedzku
daj jej spokoj nie psuj topiku znowu lato!

Gość oj po sasiedzku
aha i ja tez sie tego dopatrzylem przypadkiem;)

Gość krisow
ty znowu lato idz gdzie indziej po co komentowac mnie sie fajno ja czytalo chociaz nielubie poezji

Gość znowu lato
Nie popsuję topiku, spokojnie :) Nie sztuka wklejać skopiowane wiersze, wierszyki czy życzenia ;) no i ten tekst: ja stad znikam,uwielbiam poezje,chcialam byscie jej poniekad posmakowali............. Żegnam ( cyt Laury naj ) mało elegancki :O ja znam poezję, mnie nie musisz jej uczyć ;)

Gość krisow
przegladajac a nie szukajac zazdroscico naucz sie czytac:P

Gość koments oments
są śledzie?

Gość krisow
a laura pisze na wierszach zazdrosnica ja wykurzyła stad co za kobiety na tym swiecie

Lauro nie wiem czy to Twój komentarz, bo pomarańczowe nicki to pomarańczowe nicki, ale jesteś czymś wzburzona, nie wiem czym. Bardzo Cię proszę nie odchodź, wyjaśnij co jest nie tak ? Lubię Twoje wiersze i nie tylko ja :) Bez Ciebie to już nie będzie to samo miejsce

mój w sumie minął podobnie :) dlaczego miałbym Cię "pogonić" ? każdy ma prawo do swojego zdania , i to trzeba uszanować :)

Gość krisow
ona pisze wlasnie na tych wierszach a znowu lato dala zbedny kom.Stop tez znikam baby sa podle