Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i będę Cię Kochał ...

Dzień dobry moje Kochanie

Polecane posty

Gość już mnie nie całujesz ...
Odpocznij po pracowitym dniu przy swojej ulubionej wieczornej rozrywce. Dobranoc kochanie, przytulam Cię ciepło 👄 http://www.youtube.com/watch?v=hq2KgzKETBw 🌻 ibCK - Dziękuję za lekcję :) i dziękuję za dobre słowo ale raczej marniuchne, żeby nie powiedzieć zerowe, szanse, że przejrzy. Coś jak wygranie kumulacji w Lotto. Znasz kogoś kto trafił 6? 🌻 mjck - Ignoruj. Wykruszają się, kiedy nie mają publiki.

Bez dobranoc ;) dzień dobry 🌻 już mnie nie całujesz masz rację z ignorowanie, ale czasami nie mogę się powstrzymać i niestety zapominam, że to forum ma w końcu jakąś moderację i zawsze może się zdarzyć, że „pomarańczowa wściekłość zostanie skasowana a ja wyjdę na paranoiczkę rozmawiającą sama ze sobą haha :D dobrego dnia i kawa z http://www.youtube.com/watch?v=OrIaeZQFsoY całkiem świeżutkim kawałkiem ;) i będę „migasz się ;)

Dzień dobry :) już mnie nie ... nie jestem nauczycielem , i nie będę bawił się w nauczyciela :) , chodziło mi tylko o to , żeby to nie Twoje zostało Twoim :) nic więcej . mjck , absolutnie się nie migam :) jak możesz ;) http://www.youtube.com/watch?v=VqFe75GTb-Q&feature=related kawa miłego przedpołudnia :)

to dobrze, że nie jesteś nauczycielem ;) ONI są dziwni hah :D - moje koleżanki zabiłyby mnie za ten tekst :D i będę no dobrze, nie będę sie kłócić bo nie lubię, skoro mówisz, że się nie migasz to ok. :) nic mi się nie chce, a musi mi się chcieć :O jakaś recepta na takowy stan ducha? ;) wiem, kawa :)

cześć Wzorku :) Wywietrzyłam Ci smakownię :) Będziesz czy tylko przelotem ?

wiem, pomęcz i będę... bo coś się miga, chociaż twierdzi, że nie :) heh ;) muszę uciec na trochę :O WzoRR 👄

Gość już mnie nie całujesz ...
Zmęczona jestem i marzę o tym, żeby się do ciebie przytulić ... mhmmm :) Dobranoc nie moje kochanie 👄 🌻 ibCK - Wiem o co ci chodziło ale przy okazji nieświadomie zwróciłeś moją uwagę na błąd. Zupełnie nie mam o to pretensji, wręcz przeciwnie. http://www.youtube.com/watch?v=5anLPw0Efmo&feature=related

Gość dzień dobry wieczór
:) Mańkowi i Wam :classic_cool:

Gość na zawsze w mym sercu 30
pomimo ze nie jestesmy razem juz 5 miesiacy , tesknie za Toba i na dnie serca kocham wciaz Cie... bylo dobrze, bylo zle, jak to w zyciu jest.. to co dobre szybko konczy sie i zostaly tylko wspomnienia w glowie mej.. Dwie wiosny minely Nam ,lecz los rozlaczyl Nas... Na zawsze zostaniesz w sercu i w pamieci mej... "Twoja Malolata ;) "

Gość dzień dobry wieczór
Emdzi :) ­ gruźlica wsrzasa mym mosgiem, ktorego nie mam :P znaczy kaszel sama widzisz zem jak zwykle lub bardziej nieskładna :P ale przypomniała mi sięm taka strofka a reszte sobie wygoogliłam :P ­ Na Zdrowie Szlachetne zdrowie, Nikt się nie dowie, Jako smakujesz, Aż się zepsujesz. Tam człowiek prawie Widzi na jawie I sam to powie, Że nic nad zdrowie Ani lepszego, Ani droższego; Bo dobre mienie, Perły, kamienie, Także wiek młody I dar urody, Miejsca wysokie, Władze szerokie Dobre są, ale - Gdy zdrowie wcale Gdzie nie masz siły, I świat nie miły. Klejnocie drogi, Mój dom ubogi Oddany tobie Ulubuj sobie !

nie udało mi się kupić biletów na Raz Dwa Trzy, rozeszły się w mig niestety :O 7 eL ale widzę, że rezon Ci wrócił 🌻 czyli zdrowiejesz :P

Gość dzień dobry wieczór
hmm :) jeszcze potrzebuje lekarza duszy :classic_cool: wiem malo o oryginalne ale :classic_cool: nie moge przeginac i intelektu za bardzo elokwentnoscia stymulowac :classic_cool: wystarczy jak z lekka mi poodbija dobranoc Emdzi i dzieki za 🌻 ­ dobranoc Maniek :classic_cool: 🖐️ i reszta kafe rozrabiakof :P

dobrej nocy eL, mam nadzieję, że przyśni Ci się coś hm... :) miłego :D:D:D

Gość moge poudawać ze
nie podgladaj mnię Emdzi :P przysni sie przysni :P MANIEK :classic_cool: spadusiam :P

tylko znajdę coś na dobranoc i również uciekam :)

wyskakujesz jak Filip z Konopi :) dlaczego bezsenną ?