Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Esiaa

Dieta 1000 kalorii:)

Polecane posty

Gość Esiaa

Kto zaczyna ja dzis ze mna ?:)

Gość :){(
ja moge wlasnie jem pizze ma prawie 1000-kcal zostalo mi dokladnie jeszcze 20 - wiec potem najem sie szczypiorku, i to tyl;e na dzis teraz woda do wieczora i to na serio pisze

Gość Esiaa
Mam 164 wzrostu , waga 58 kg, cel 53 kg. Bardzo bym chciala w miesiac bo juz lato sie zbliza ale nie ma motywacji:( ale od dzis startujemy! Jeszcze leze w lozku i mysle co zjesc na sniadanie ..:) masz jakis pomysl??:)

Esiaa ile masz wzrostu, ile ważysz? To Twoja pierwsza dieta? Ja mogę się przyłączyć, jestem już na topiku założonym przez Asiulkę i tam są super dziewczyny, kompanki do odchudzania że hej :) Jeśli chodzi o mnie to staram się jesć mniej i nie jem wieczoremt ak po 18-19.

Gość Esiaa
Tak:) mozna powiedziec ze moja pierwsza bo nigdy niedotrwalam do 2 dnia juz:) szczerze mowiac lubie jesc:) tak wlasnie ja tez juz sie staram nie jesc od 18.. I nauczylam sie pic wode niegazowana.. Aa i codziennie do tego 30 brzuszkow i 30 przysiadow wieczorkiem:)

Gość Esiaa
Dziewczyny gdzie jestescie?? Zadna nie wesprze?:(

Gość Kimi-Licious_
Hej :) Można się dołączyć?

Gość 1000 kcl
Tez dolaczam pozniej sie zaczernie i zrobie stopke Dziewczyny pomierzmy sie Ja mam 165 cm Biodra-100 Talia. 73 Udo. 58 Nie wiem ile waze nie mam baterii do wagi ale mysle ze ok 78 kg Buziaczki

To ja już odchodzałam się nie raz :) W sumie to zawsze mam tak 8-10 kg do zrzucenia. Kilka lat temu warzyłam 60 kg i wtedy wygladam najlepiej, później przytyłam w ciąży 16 kg co w czasie porodu niestety nie ginie dlatego trzeba zrzucić zbędne kilosy. W grudniu byłam już blisko, ale miałam straszną chęć na słodycze i tak przez 4 miesiące przytyłam 6 kg. Teraz też chce zgubić tak 4-5 kg, tyle wystarczym :)

Gość Esiaa
Tak wiec zaczynamy! :) piszcie co jadlyscie;) ja na sniadanie zjadlam : 2 parówki - 100 g ->250 kcal 2 kromki chleba ->200 kcal kechup do tego ;) ->50 kcal szklanka mleka - 125 ml -> 125 kcal RAZEM ok. 625 kcal;) jeszcze dzis po poludniu jakis kefir do 100 kcal i jablko i woda do wieczora;) a wy jak tam?:)

Gość o2uuey
bez sensu zle dobrane menu, skladniki i ty chcesz schudnac?

Gość Esiaa
dopiero zaczynam.. tak myslisz? ja mysle inaczej.. wczesniej duzo jadlam .. jesli zjem pozywne sniadanie do 500 kcal to zapelni mi zoladek do gdzies 15.00 i pozniej zjem jablko.. sniadanie najwazniejszy posilek..

Śniadanie ma być pożywneale ponad 600 kcal i później już tylko kefir :( Marnie to widze, uważam że wieczorem się złamiesz i zjesz co będziesz miała pod ręką.

Gość Esiaa
pomozcie:( a wy co jecie?:(

Niech to będa 2 kromki chleba z wędliną i pomidorem, bądź inne warzywa. Do tego herbata . Tak w granicach 300 kcal. Albo jogurt naturalny z płatkami. Później przekąska 100 kcal, Obiad: warzywa na patelnię z ryżem, ryż z piersią z kurczaka, ryż z truskawkami Udko gotowane z warzywami, zupa jarzynowa Tak w granicach do 350 kcal Później przekąska do 100 kcal Kolacja 200 kcal serek wiejski, twarożek z warzywami czy owocami sałatka warzywna z fetą

Gość ulka 31
chcialam wkleic to- Śniadanie : 200 kcal Drugie śniadanie: 150kcal Obiad: 350 kcal Podwieczorek: 100 kcal Kolacja : 200kcal

Gość Esiaa
dobry pomysl.. od jutra tak zaczne a dzis jeszcze po poludniu serek wiejski z jablkiem i na tyle dzis:) dajecie mi wielka motywacje!:) Dziekuje wam ;*

Gość Esiaa
nie znam ale przyda sie bardzo ;-)

Gość Nie ma sie co dziwic
Esia sie parowek nawpierdalala a wieczorem drugie 600 kcl wdupczy Tepe dzidy :)

Gość jak tam parowki
ile zjadlas?????????? a ile zjesz?????? jeszcze?______________

Gość Esiaa
Pilnuje sie bardzo.. Dzis dwie kromki z wedlina i serem zoltym plus herbata na sniadanie

Gość zpankieta
Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "Skuteczność diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały diete odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html