Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 123xoxo

dlaczego kiedy zakłada gumkę , penis opada?

Polecane posty

Gość 123xoxo

Jestem od jakiegoś czasu w związku,nie poruszalismy tematu ilosci partnerow ale zdaje mi się ,że On jest prawiczkiem. Mamy problem , a mianowicie ,kiedy próbujemy się kochać wszystko jest w najlepszym porządku dopóki nie przyjdzie do zakładania prezerwatywy ... Momentalnie traci wzwód. Co można z tym zrobić? Pewnie nie jest przyzwyczajony do lateksu ,ale ja nie mogę brać pigułek bo mam problemy z hormonami a globulki często zawodzą... Może są jakieś skuteczne metody aby tak się nie działo?

Gość a6666666*
wszystko jasne, on nie chce w gumce bo chce poczuć ciepło i wilgoć Twojego kwiatu

Gość maturks4
Potrzeba dobrej woli i zrozumienia obu stron. Widocznie on jest z tych "prędkich" i każda zwłoka wybija go z rytmu. Musi się po prostu nauczyć panować nad sobą (przy Twojej pomocy!). Przecież ty też rozumiesz, że "przeszkadzanie" w czasie oglądania filmu wybija z nastroju:D

Ten problem tkwi w psychice - brakuje mu pewności siebie. Musisz najpierw spuścić go kilka razy ręką, bez prezerwatywy.

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
nie wiem może nie jest doświadczony.. też kiedys tak miałam przy prawiczku własnie

Gość a6666666*
o Master :D co ty tu robisz POdlizywaczu Donalda?

Gość 123xoxo
Zabawiamy się w inny sposob wtedy jest ok . Na pewno jest niedoświadczony, nie naciskam i rozumiem ,że się stresuje ,ale boję się ,że tak może byc cały czas...

Gość rttryr
ile ma lat?

Gość Monikaaaaaaaaaaaaaa
moze spróbujcie innych metod? są prezerwatywy dla kobiet ( wkłąda sie je do pochwy ,albo są tabletki anty itd

Gość 123xoxo
ma 18 lat , w sumie ogólnie nawet podczas zabawiania się traci wzwód co jakis czas .. Kurde sama nie wiem co myśleć ,widzę ,że go pociągam i jak mu głupio ,że tak się dzieje , a to pewnie nie ułatwia sprawy jak się stresuje czy tym razem wyjdzie.

Gość artureczekkkkk20
Też tak miałem i ani razu nie robiłem tego z guma już 6 lat i jakoś nie wpadłem :)))