Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nnnlll

czy dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość nnnlll

do wspollokatorki przyszła paczka, a jej nie bylo w mieszkaniu, ja otworzyłam i listonosz spytał czy awizo czy przyjmę i podpiszę za nią....powiedziała, ze awizo :O mam słaby kontakt z ta wspololatorka i nie wiem czy zyczyłaby sobie zebym odbierała za nia jakies paczki, co byscie zrobili?

Gość nnnlll
powiedziałam*

Gość a6666666*
masz z nią słaby kontakt :D ale chyba ją znasz jak razem przyjmujecie klientów na bzykanie za kase

jeśli macie słaby kontakt, to faktycznie mogłaś czuś się nieodpowiednią osobą do odbierania jej paczek. Z drugiej strony przecież nie musiałaś jej otwierać, więc nie jest to żadna ingerencja w prywatność ;) Za to wydaje mi się to dobrym pretekstem do ustalenia czy chcecie w takich sytuacjach odbierać za siebie paczki. Powiedz, że był listonosz, ale nie wiedziałaś czy ona by sobie życzyła, żebyś odbierała jej przesyłki, ale jakby w przyszłości była tak sytuacja, to czy woli, żebyś odbierała.

Gość nnnlll
ona jest troche nerwowa i nie wiem bałam sie troche odebrac ta paczkę, ale drugiej strony pewnie sie wkurzy, ze bedzie musiała isc na pocztę :O

Gość nnnlll
ale ja i tak wyprowadzam się za kilkanascie dni więc mysle ze juz taka sytuacja sie nie zdarzy ;)

Gość nnnlll
moze moglam jednak odebrać :o sama nie wiem, wydaje mi sie ze głupio zrobiłam

Gość nnnlll
wyrazajcie swoje opinie