Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawska

Panowie, podoba Wam się taka figura?

Polecane posty

Gość dżanet dżekson
Wielbiciel, ty to jesteś debil nad debilami, i to ty nie uznajesz, że ktoś ma inne zdanie i obrażasz kobiety.

taki jeden facio- ufff to zle zrozumiałam :D już myślałam, że facetom się już w dupach poprzewracało i nawet tak piękną kobietę uważają za spasłą :P

Nie kobiety nazywam słonicami, tylko "słonice", amebo. anoreksja http://th.interia.pl/11,b0c481eab2193545/anoreksja_6.jpg nadwaga http://www.yeeeeee.com/wp-content/2009/12/celebrityheart.net-12.jpg słonica http://i2.pinger.pl/pgr196/6563b490000bd1034eda800a/gruba-baba-kobieta-425x711.jpeg i normalna szczupła figura zdrowej kobiety http://i.pinger.pl/pgr492/82a6eb33002d272c4a714797/miranda-kerr-topless-bikini-1-03.jpg no, a teraz spier­dalać młotki 🖐️

Gość Desmond
napisałeś, że jak chcesz poogladać wagę ciężką to idziesz do zoo zobaczyć słonice, i nie była to aluzja do kobiet o pełnych kształtach? No widzisz, piszesz na ludzi "młotki" bo się nie zgadzają z twoim, chudym wyobrażeniem piękna, weź się człowieku.

dżanet dżekson --> ale ja uznaję inne zdanie, czy je krytykuję? nie! autorka pytała o zdanie innych więc stwierdziłem, że nie podoba mi się i pokazuje co mi się podoba. Koniec gadki. tylko właśnie wyraziłem swoje i jakiś kretyn twierdzi, że to jest dziewczynka :o http://i.pinger.pl/pgr492/82a6eb33002d272c4a714797/miranda-kerr-topless-bikini-1-03.jpg dobra koniec, bo nie mam ochoty z przychlastami dyskutować 🖐️

Gość taki jeden facio
Czarna porzeczko, nie bluźnij, Marilyn jest boska, chciałbym żeby moja dziewczyna miała taką figurę, wiadomo, że musi mieć coś w głowie, z pustakami się nie zadaję, ale taka figura jest super:):)

Gość psycholog kafeteryjny
A weź wielbiciel, nie wklejaj ten laski ciągle, nawet nie ma na czym oka zawiesić. Widzimy dobrze co ci się podoba i spoko, nie musisz wklejac w każdym poście.

Gość dzownka nie macie...
w ogóle co to za pierdolenie, że Mirranda ma figurę jak 14 latka ? :O trochę zrozumienia, kurwa! ja też mam taką figurę nie dlatego, ze głoduję i godzinami ćwiczę na siłowni tylko dlatego, że mam po prostu takie geny i choćby skały srały to nie przytyję 🖐️ oczywiście nie żeby mi to jakoś przeszkadzało bo jestem zdrowa i zgrabna :P

Gość faceci wolą anoreksję
jestem zazwyczaj szczuplejsza niz marylin, jak mi sie przytyje to tak wygladam i mam megakompleksy nie jestem drobna i filigranowa jestem silna, zbudowana proporcjonalnie, mam tez spory biust i biodra myślę, że wyglądam kobieco nie wiem chyba tylko modelki, które zajmuja sie chodzeniem po wybiegu są takie szczuplutkie większosc kobiet ciezko pracuje i nie ma szans i kasy zeby extra wygladac:(

Mi jako kobiecie taka figura się podoba. Jest po prostu apetyczna. Chciałabym taką miec. Niestety z natury jestem dużo szczuplejsza i wyższa. Do tego ten styl pin up który uwielbiam! Piękne zdjęcie.

Gość asseros
niestety w dzisiejszych czasach Marilyn nie byłaby symbolem seksu .. JEst zwyczajnie za duża .

Gość asseros
a co do mirandy kerr . hm . jak dla mnie zbyt chłopięca sylwetka .

Gość dzownka nie macie...
a co jest złego w tym, że mam ciało nastolatki w wieku 24 lat ? :O

taki jeden facio- Tak również uważam, że figura Marilyn jest świetna :) ale tylko z tego okresu gdyż miała tendencje do wahań wagi ;) Osobiście jako dziewczyna preferuje figurę coś między tą dziewczynką co wrzucił Wielbiciel 70 B a Marilyn ;)

Gość taka jedna obiektywna
Figura marzenie, ale też pod warunkiem, że nie ma wylewającego się ciała, szczupłe ramiona, nie jak u pływaczki. I spoko, bo takie "duże" kobiety nie są ładne.

Gość taka jedna obiektywna
Nic nie ma w tym złego, Jezu co nas to obchodzi, weź pomysl chwilę. Po prostu tak jest i koniec, co ma być złego? Komuś się to może nie podobać , bo to zbyt chłopięca sylwetkka a innemu się podoba. Włącz mózg.

Gość wytłumacz no
Józku, o kim piszesz?

Gość asseros
takze Merylin i miranda kerr sa beznadziejne .

Gość wytłumacz no
W photoshopie to każda jest wzrowa, nawet rozrzutnik gnoju wyglada jak Grace Kelly. Ale widze, że gustujesz chyba w gruszkach?

Gość asseros
kazdy ma inne gusta . Moje znacie

Gość taki jeden facio
asseros, gówniane zdjęcie, gdzie przód tej pani, zobaczyłbym chętnie:classic_cool:

Gość asseros
ale doszedlismy do wspolnego wniosku : Marilyn juz dawno nie jest modna .

Gość ełro srełro
asseros, twojej pani bliżej do Marilyn nić do tej wielbiciela, fajna, fajna:) Zsjęcia od przodu nie było? Chyba, że świntuchu zachowałeś je dla siebie:classic_cool:

Gość dostojewska 18
To ty doszedłeś do takiego wniosku.

Gość vvcx
moze kobiety lepiej wygladaja z tyłu hehe ..

asseros- chyba sobie żartujesz to tak jakbyś powiedział, że Bitelsi czy Elvis nie są "modni" przecież to światowe legendy i nigdy nie przestaną być "modni" a Marilyn nie była ceniona tylko za ciało a za wdzięk, urok i seksapil. Przecież jest na ulicy wiele szczupłych kobiet które mimo iż są z pozoru ładne to jakoś oka na nich się nie zawiesi gdyż nie mają w sobie właśnie tego uroku i wdzięku.