Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawska

Panowie, podoba Wam się taka figura?

Polecane posty

Gość piękna dziewczyna z kafeterii
za gruba :classic_cool:

Gość psycholog kafeteryjny
Jaka za gruba, jakby takie dziewczyny były na plażach to by było dobrze, a nie jakieś szkapy albo wielkie lochy, coś okropnego. A Marilyn jest słodka.

Gość panna Marple
Mnie się podoba, normalna, piękna kobieta a nie jakieś nieludzkie gładkie wyfotoszopowane( a i tak brzydkie) laski.

Gość asseros
nie , za gruba i za waska w biodrach

Gość kwit z pralni
Pojebało was, gdzie ona jest za gruba, może ma trochę za dużo jak na swój wzrost ale i tak ma piękne, zadbane ciało. Ja nigdzie nadmaru tłuszczu nie widzę.

Gość taki jeden facio
wielbicie70B, widzę, że gustujesz w dziewczynkach nie kobietach...

Gość taki jeden facio
Chodzi o jej okropne ciało a nie wiek, ja pierdziu, 29-letnia z ciałem 14-latki.

Gość manio ciekawski=)
Ja zawsze lubiłem MM, chociaż na co dzień, gustuję w kobietach bardzo szczupłych, ale może muszę, bo mam szczupłą dziewczynę :D Możesz spać spokojnie, wielu mężczyzn będzie zachwyconych Twoją figurą, bo jest kobieca. Teraz moda na straszne chudziny, jednak nie wszystkim się to podoba. Pytanie, czy jesteś tak zalotna jak MM? ;)

Gość manio ciekawski=)
I dzięki za tę stronę ze zdjęciami MM. Bardzo fajna! Lachariel Ty też możesz spać spokojnie. W ogóle szalejecie dziewczyny :D Nie myślcie, że jakiś narzucany kanon urody, jest jedynym możliwym. Jeśli nie masz nadwagi, jesteś zadbana, jesteś kobieca, to amatorów będziesz miała mnóstwo, bez względu na takie, czy inne, wymyślone czy rzeczywiste, wady w figurze.

Gość taki jeden facio
Wielbiciel70B, jesteś debilem, bo myslisz, że kobety dzielą się na anorektyczki i słonice. Są jeszcze normalne kobiety, o pięknych, pełnych kształtach, ale nie otłuszczone. jak na przykład Marilyn. Twoja inteligencja jest na poziomie minusowym. Ja też nie lubię wagi cięzkiej, ale waga ciężka to nap rzykład Grycanki czy kim kardashian.Głupi jesteś jak but.

Gość smutna knajpa
manio ciekawski, to rzuć tę swoją chudzinkę i się zainteresuj prawdziwą kobietą:) :classic_cool:

Drogie Panie. Panom zwisa to czy kobieta ma boczki i krzywe kolana jeśli ją kochają. Jeśli chcą ją tylko bzyknąć wiadomo że będą szukać tej z najlepszymi wymiarami. (Chyba ze ktos jest fetyszystą i lubi puszyste) Pytanie czy podoba się komus typowa figura zwykłej zadbanej kobiety jest nieco dziwne

Tosz to Marilyn Monroe :) Kanon piękna się zmienia :) dawniej Marilyn była najseksowniejszą kobietą świata a teraz pytacie się czy się w ogóle podoba .. Dla mnie dalej jest ona ikoną seksapilu :)

Gość manio ciekawski=)
Nie rzucę tej mojej chudzinki :D, bo po pierwsze mi się podoba, po drugie ma szereg pięknych zalet, po trzecie jest wyuzdana w łóżku ;), po czwarte, może to powinno być pierwsze :D ale coś mi się tak wydaje, że darzę ją uczuciem, a ona mnie tym bardziej. Ale może ja to jeszcze przemyślę :classic_cool:

Gość to i ja się wypowiem
Każdy woli co innego, ale jako że jestem facetem powiem, że nam(w większości) podobają się dziewczyny o kobiecych kształtach, a kobiece kształty to nie jest tłuszcz wylewający się z ciuchów, musi mieć duże, fajne piersi, płski brzuch, odstającą pupę. Powtarzam, kobiece kształty to nie jest tłuszcz! Nauczcie się tego i kobiety i faceci, przede wszystkim wielbiciel 70B.

taki jeden facio --> nie podniecaj się tak niezdrowo :D Chyba nie widziałeś anorektyczki. Zwyczajna szczupła figura, ale skoro nie pojmujesz, że komuś może się podobać coś innego niż "normalna budowa", to sam jesteś tępym trepem 🖐️ Poza tym nie ma czegoś takiego, jak ujemna inteligencja. Przyłóż się następnym razem, bo ci nie wychodzi.

Gość manio ciekawski=)
MM to nie tylko figura, to przede wszystkim wdzięk, sposób zachowania. Kobieta o identycznej figurze, pozbawiona jej wdzięku, nie zostałaby zauważona. W jej czasach było wiele aktorek, które były od niej szczuplejsze, bardziej wysmukłe, jednak MM robiła wrażenie, poprzez zmysłowość.

Gość zakochany w krągłościach
Marilyn jest boska, dla mnie idealna. Te piersi i brzuszek❤️

Gość manio ciekawski=)
Nasz drogi prezydent Wałęsa, mawiał, że są plusy dodatnie i plusy ujemne, więc czemu by nie miało być ujemnej inteligencji :D

Gość psycholog kafeteryjny
Wielbiciel, idioto, to ty nazywasz kobiety słonicami, więc też się zastanów, a ujemna inteligencja to była chyba przenośnia, mająca pokazać(w oczach komentatora facia) twoją głupotę i brak kultury.

Gość 1200poloi
grube baby wtedy były

Gość taki jeden facio
Czarna porzeczko, no wlaśnie napisałem, że NIE otłuszczone, piekne ,zadbane jak Marlyn.