Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jedna ciekawska

Panowie, podoba Wam się taka figura?

Polecane posty

Gość taka jedna ciekawska
Dziekuję za wszystkiw kulturalne wypowiedzi, nie mam niestety figury MM, bliżej mi do tej ze zdjęcia asserosa, nienawidzę tego tyłka:( Ale co poradzić, widzę, że są amatorzy takich kształtów:).

Zwrócie uwagę że do niedawna ideałem były szczupłe dziewczyny o sylwetce czternastolatki. Ostatnio jednak coś się zmienia. Rośnie apetyt na kobiety w stylu MM albo coś pośredniego (np. ogólnie szczuplutka ale z większym biustem i szerszymi biodrami). Kanony piękna się zmieniają.

Gość taki jeden facio
Przestać być modnym to może kolor filetowy a nie jedna z legend pop kultury, czy tego chcesz czy nie, MM to ikona ikon.

Antena1985- ale to świetnie, że kanony piękna się zmieniają. Moda na tą "chłopięcą" wychudzoną sylwetkę spowodowała wiele krzywd. Nastolatki ( i nie tylko) na całym świecie zaczęły nagle się odchudzać, co w wielu przypadkach miało tragiczne skutki.

Gość taki jeden facio
Niebiesko zielona- każdy ocenia swoja miara, więc to ty jesteś pewnie zakompleksiona i myslisz, że każdy leczy smuty w necie.

figura MM na tych zdjeciach wyglada rewelacyjnie, zdrowa, piekna i seksowna kobieta Drugi link z kobieta o cyckach jak rodzynki zostawie bez komentarza

Jak dla mnie Monroe była przepiekna ;) ciałko apetyczne i jest za co złapać a wychudzone dziewczyny wg mnie wygladaja niezdrowo.

Gość asseros
ciekawe ze tylko kobietom podoba sie ciało monroe . Mnie nie przekonuje

asseros Może ciało Rubik jest podniecające ? same kości i brak piersi i pupy ? fuuu Monroe to kwintesencja kobiecości

Gość asseros
monroe ma grube uda i mały tyłek . A najlepsze sa duze tyłki .

Gość asseros
http://yeeeeee.com/imagebank/Marilyn%20Monroe%20-%201949-Toby%20Beach/celebrityheart.net%20%2811%29.jpg na tym zdjeciu jej tyłek zlewa sie z udami . Wogóle nie odstaje . To jest jakby przedłużenie ud . Nie , to nie jest dobra sylwetka .

sa gusta i gusciki, mnie sie podoba bo jest sexowna a kochanego ciałka nigdy za wiele ;))

Gość manio ciekawski=)
Ale to nie chodzi tylko o to, jaką figurę miała MM, tylko jaki wdzięk, sposób zachowania, mówienia. To jest nie do pobicia, bo po prostu była cholernie seksowna, całą sobą, a nie tylko figurą. To widać na filmach, choćby "Niagara". Było to może trochę przerysowane, ale działało na wyobraźnię. I dzisiaj taka kobieta, będzie wzbudzała pożądanie, bez względu na to, czy będzie miała figurę taką jak MM, czy będzie szczuplejsza.

Gość manio ciekawski=)
Trzeba też wziąć pod uwagę, że wówczas, nie było tyle nagości w mediach i ludzie mieli inne wymagania i inne wyobrażenia. MM budziła pożądanie częściej ubrana, grając w filmach, niż wręcz goła, jak dziś to można zobaczyć, wszędzie dookoła.

Gość ytyty
zgadzam sie . Dzis jak laska jest ubrana to każdy ją olewa . A kiedyś kobiety sie w takim wymiarze nie rozbierały jak obecnie .

Gość to i ja się wypowiem
MM podoba się nie tylko kobietom. Rozumiem, że chcecie pokazać jakie figury wam się podobają i ok, ale w photoshopie to wzyscy są boscy i super sexy, a poza tym mało która kobieta umie wyczarowac taka aurę jak Marilyn, wystarczyło, że ona była i juz temperatura wzrastała, nie musiała ic robić.