Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewfewfewfewfef

Jak najlepiej sie zachowywać do swiezo poznanego faceta?

Polecane posty

Gość ewfewfewfewfef

z ktorym sie poszło do łozka ,ale nie jestesmy razem itd? on pisze do mnie jak narazie pare razy dziennie. olewać czy być miła i odpisywać tak czesto jak on czy co robic?

Gość 544473586586358
mi też dasz? jestem przystojny, wysoki brunet

Mi najlepiej wychodzilo w związkach, w których sie zachowaywałam dokładnie tak jak miałam ochotę, nie udawałam obojętności. Z początku udawałam przed facetami, ze mi ne zależy i potem cierpiałam. Potem przestało mi bardzo zależeć, nie bałam się zranienia chciałam tlyko wykorzystać dobrze każdą chwilę, która spędzam z facetem i nagle zaczeło wychodzić a im zależeć. Nie wiem czy to uniwersalna rada, ale mi służy

Gość fswrevfgswgfwsgws
-nie badz na kazde jego zawołanie -jak sie zapyta czy sie spotkacie to nie pisz od razu ''tak tak'' tylko napisz ''jak bede miala czas do sie spotkamy'' -nie pisz do niego 100 smsow dziennie -jak ci odmowi spotkania to sie nie obrażaj tylko reaguj ''ok nie ma sprawy'' -badz zadowolona i usmiechnieta -cen się wysoko -nie badz milutką i kochaną dziewczynką

Gość kolinos4
Zalezy, czego ty od niego chcesz. Wiekszosc kobiet chce stosunkow. Haha Wiekszosc facetow seksu. To smieszne, bo naprawde ma znaczenie generalnie to jak sie zachowawalas wczesniej, a nie jak od teraz, bo on cie traktuje juz tak. Jezeli to byl podryw z jego strony, i ty nie chcesz powaznych stosunkow, to poprostu on chce dalej seksu i spoko. Nic w tym zlego. Bawcie sie fajnie. A jezeli jest w tm romantyzm, to cieszcie sie i juz. Jest szansa, ze jezeli znasz sobie cene, to on tez cie bedzie szanowac i bedziecie razem. To i tak zawsze sie pokazuje, kazdy dostaje to, czego pragnie i generalnie czego wart :)

Gość jestem kosmitką
Naturalnie, być sobą.

Gość kindybał
nic mądrzejszego nie wymyślono, jeżeli będzie układ : Ty dla Niego i On dla Ciebie to doczekacie się prawnuków i wszyscy będą zadowoleni :)

Gość anulka-kochajaca.za.bardzo
ja czytalam ta ksiazke - dlaczego mezczyzni kochaja zolzy i zamierzam wcielic to w zycie jak jakiegos poznam