Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość like a virgin

oni myślą, że jestem dziewicą

Polecane posty

Gość like a virgin

po raz kolejny powtarza się schemat, facet myślał, ze jestem dziewicą, nie wiem skąd oni to biorą :D owszem, na pozór jestem grzeczna, spokojna, nie latam na imprezy, jestem na dobrych studiach, buźka i uśmiech jeszcze trochę dziecinne, ale seks lubię a w towarzystwie najblizszych kumpli lubię pozartować sprośnie, po prostu wiem co mozna przy kim powiedziec, a facetom się wydaje, że z powodu wyżej wymienionych cech jestem dziewicą, mimo 21 roku życia na karku już :D ale moze to i lepiej, bo jesli trafi mi się kiedyś kolejny pragnący dziewic to będę mogła go oszukać.

Gość Molidbenowy
tani chwyt :classic_cool: tak samo jak przypadkowe chwycenie za reke :classic_cool:

Gość like a virgin
jaki tani chwyt? faceci mogą upawiać seks z kim popadnie, a pozniej chcą dziewicy, czasem myślę, że jakaś częśc tych ,którzy kiedykolwiek byli mną zainteresowani liczyła też na bycie tymi pierwszymi. Interesował się mną kiedyś starszy ode mnie facet, który raczej tez myslal, ze jestem dziewicą, w rozmowie między wierszami dało się wyczytać że chciałby "spotykac się" z dziewicą, mimo iz sam był juz ojcem :D kurwa nie jestem, miałam niewielu partnerów.

Gość like a virgin
udowodnij

Gość porzuconabezzalu
Czy ktokolwiek jest uczciwy na tym świecie...