Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewia84

Błagam o pomoc - szukam kompetentnego endokrynologa, ginekologa w Poznaniu

Polecane posty

Witam, Dziewczyny błagam o pomoc :( polećcie mi dobrego lekarza endokrynologa/ginekologa w Poznaniu. Od dwóch lat chodzę do swoejgo lekarza - podobno był jednym lepszych w Poznaniu. Od października 2011 staramy się z mężem o dziecko. Mam cykle stymulowane, w miesiącu kilka ocen, nasienie męża - wynik w porządku, posiew z szyjki - w porządku, cytologia - w porządku. Hormony pod stałą kontrolą. Mam PCO i nadwagę. Po 7 miesiącach starań, wczoraj zaproponował mi pierwsze podejście do inseminacji. Nie zrobił mi badania drożności jajowodów ale zaproponował w czwartek podejście - koszt 650 zł + 350 zł test penetracji śluzu. Od października miałam 4 cykle w których wystąpiło prawidłowe jajeczkowanie - mimo intensywnych starań, nie udało się. Dziewczyny poradźcie co mam robić, jestem załamana, co chwilę płaczę. Nie potrafię sobie z tym poradzić - mam 28 lat.

Dziewczyny ważna kwestia - szukam lekarza, który nie będzie próbował przede wszystkim wyciągnąć ode mnie kasy. Jesteśmy zdesperowani, jednak nie leżymy na pieniądzach. Oddałabym każde pieniądze aby urodzić zdrowego dzidziusia - jednak teraz odnoszę wrazenie, ze mój lekarz patrzy na mnie tylko jak na osobę, od której łatwo będzie wyciągnąc kasę, bo bardzo się przejmuję niepowodzeniami.

Gość nuussia
Polecam doktora Grotowskiego z Poznania, mi pomógł, świetny specjalista i rewelacyjny człowiek

Gość Marylka132
najlepszym adresem jest dr Krzysztof Drews, doświadczony ginekolog, który ma wspaniałe podejście do swoich pacjentek,dyskretny, poświęca dużo czasu i delikatny. Ma gabinet na ul 3 Maja w Poznaniu.