Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anitka_21 :)

do dziewczyn!!!

Polecane posty

dziewczyny co bylybyscie w stanie zrobic zeby chlopak do was wrucil??? wiecie co, zgadzalam sie na anale, orale, bralam do buzi ogolnie wszystkie jego zachcianki. a wczoraj mi powiedzial ze to koniec bo nie odpowiadam jego wymaganiom... co mam zrobic? jak go przekonac? powiedzial ze jedynie na seks mozemy sie umuwic wiec w tym widze swoja szanse tylko jak to zrobic?? jakas seksowna bielizna wiadomo, ale co moge zrobic zeby go pozytywnie zaskoczyc??? zeby chcial wrucic do mnie???

Gość Jasieńka
kup sobie słownik ortograficzny

1.Kup słownik ortograficzny 2.jak tylko seks Was łączy to zorganizuj całą drużyne piłkarską-zwłaszcza,że teraz jest euro i niech Cię pykają ile wlezie 3.Kup sobie olej(obojętnie jaki),wiertarkę oraz lejek.Zrób dziurę w swej debilnej głowie,włóż lejek i nalej oleju ;)

Gość Jasieńka
to po co bierzesz do buzi?

Gość do dygraficzki
zapytaj swojej mamusi ona już tyle lat orze że na pewno ci doradzi:)

Gość Fafinette
możesz zrobić pierogi :classic_cool:

nie laczy nas tylko seks... naprawde dobrze nam sie ukladalo ale on widocznie ma jakies wotpliwosci wiec chce go z nich wyprowadzic same rozumiecie ciezko w dzisiejszych czasach bez meszczyzny..... a takie komentarze na poziomie przedszkola mozecie sobie darowac... ;/

Gość camerun
wskakuj na pierwszy lepszy stół i wal obertasa

Gość wrozezptakow
Co za nedzne prowo :O szkoda czarnego nicka na takie tematy :D

Gość wrozezptakow
W dzisiejszych czasach ciezo bez mezczyzny? A to w przeszlosci bywalo latwiej zyc bez faceta?

Gość camerun
ja pierrdolę :O🖐️

ja nie wiem jak bylo w przeszlosci rozumiesz? wiem ze teraz jest ciezko ani nigdzie piojechac ani zakupow zrobic ani nic no

Nie umawiaj się z nim więcej, nie odbieraj tel, nie odpisuj na smsy, a sam przypełznie na kolanach i będzie przepraszał żebyś dała mu drugą sznsę...

taczakos.... nie wiem czy to dobra rada... boje sie ze jak tak zaczne robic to on o mnie szybko zapomni i szybko sie pocieszy jakas inna... a wtedy to nie wiem co bym zrobila ;/ ;/ ;/

Ale po co się płaszczysz?Jak odszedł to krzyżyk mu na drogę i bye.Żaden facet nie jest wart,żeby się tak dla niego upodlac :O

To znajdziesz sobie innego, po niku wnioskuje że masz 21 lat więc wszystko przed tobą i nie ma co zawracać sobie dupy jakimś szczylem który który nie potrafi docenić tego co ma.

hmm?? jak to? ja go kocham i noie pozwole tak latwo mu odejsc ode mnie chce o to walczyc no.. to jest hyba juz ten jedyny na cale zycie

Gość wrozezptakow
Nie umiesz sama zakupów zrobić i przynieść? Czy nie masz swojej kasy? :D:D Czy jedno i drugie :D:D

no wiadomo ze na wieksze zakupy to trzeba gdzies autkiem podjechac co nie i to wszystko zatargac do samochodu to tez jest problem wiec wiadomo ze facet sie przydaje w takich sytuacjah....

Gość wrozezptakow
Mozesz kupic na allegro kostium pielegniarki, zalozyc go na siebie, na to jakis dlugi plaszcz, nie za gruby, bo wiadomo - cieple dni, wsiasc do samochodu swojego (ewent taxi) i udac sie pora wieczorowa do niego. na pewno skorzysta :)

I co myślisz, że jak założysz seksowną bieliznę, dobrze mu zrobisz to do Ciebie wróci? nie seksem się naprawia związek

Gość wrozezptakow
Temat jest prowokacja na 100% :) Thx :)

nie mam samochodu swojego ale moge mpk podjechac bo to tylko 2 przystanki. ale dobry pomysl z ta pielegniarka tylko gdzie znalezc taki kostium?????????