Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

czy przed operacja glic sie na dole czy mnie ogola sami?

Polecane posty

Gość przyszły psychiatra
osobiście uważam że jednak powinni mieć inne fartuchy lekarze, pielęgniarki i salowe. Bo to paranoja ze nie wiadomo w szpitalu jak do kogo się zwracać i profilaktycznie do kazdego per "panie doktorze"

zwraca sie per pani po prostu i tyle, przestancie wolac '"siostro" :/

nie wiem jak jesst tam dalej ale w out patient czyli w przychodni gdzie do tej pry bylem wszyscy na niebiesko ubrani moze w in patient czyli tam gdzie robia juz operacje jest jakis podzial

Gość przyszły psychiatra
Kelle, ja jestem lekarzem i jak słyszę do pielęgniarki jak wołają "siostro", chryste! wszystko się wtedy we mnie przewraca! Albo do salowej "pani doktor".

psychiatro, bardzo sie z tego ciesze:) probuje edukowac pacjentow zeby tak nie mowili ale niestety czesto trafiam w proznie:/

Gość no a niby czemu nie siostro??
boże wielkie panie....

co mi sie podoba to maja zajebiste procedury np wszystko jest tak zorganizowane ze intymnych czesci nie musisz pokazywac nawet jak usg mialem to pod taka kapą lezalem a jesli musza cie obejrzec to zawsze sa dwie osoby zamykaja drzwi na zamek 5 razy pyataja czy mozna dotknac i czy wyrazam zgode dzieki temu stres ograniczny do minimum bo ja nie lubie sisiorem swiecic publicznie za bardzo

Gość przyszły psychiatra
siostro pochodzi z czasów, gdzie większość pielęgniarek była zakonnicami

a dlaczego siostro? nie jestem siostra pacjenta, ja sie do niego zwracam per pan i tego samego oczekuje, nie chodzi o to ze jestesmy wielkimi paniami. do kazdej kobiety ktorej nie znamy tak sie zwraca wiec nie wiem dlaczego do pielegniarek akurat nie. pani w urzedzie czy sklepie to tez wielka pani?

dlaczego do rehabilitanta kazdy zwraca sie panie magistrze a do mnie siostro?

Gość przyszły psychiatra
ja tam wymagam żeby mówili do mnie per doktor, w końcu mam ten tytuł. Chociaż własciwie pacjentów tego nie trzeba uczyć Ale z tymi siostrami, to jakaś epidemia normalnie

ni eepidemia, tylko tradycja a w naszym narodzie tradycja - rzecz święta

Gość przyszły psychiatra
ech, cieszę się ze u mnie w szpitalu głównie faceci są pielęgniarzami. Do nich nie mówią per "ojcze" czy "proszę księdza" ;)

wlasnie, pielegniarze nie maja tego problemu, mowia do nich per pan.. nie wymagam zeby do mnie sie po tytule zwracali ale normalnie, per pani jeszcze faceci sie jakos przestawiaja ale kobiety nie bardzo:/ a najgorzej jak zaczynaja dyskutowac, jakby nie umieli uszanowac ze nie lubie tej formy zwracania sie do mnie

Gość nocna fest rada
Jak Cie bedzie mloda bladz golic, a taka moze sie trafic, zaufaj mi, udaj, ze glupi jasiek zaczyna juz dzialac na Ciebie i lekko sie zakolysz, pacnij ją z nienacka po policzku kindybalem (tylko wazna sprawa, nie zapomnij, postaraj sie zeby byl gotowy). Jak bedziesz mial farta, a zaufaj mi, zdarza sie, to z policzka bedziesz mogl zsunac na usta. Dalej juz sam wiesz, zaufaj mi i pamietaj o gotowosci.

no tak ale do lekarza mozna sie zwrocic panie doktorze a do pielegniarki jak? pani pielegniarko? glupio brzmi to sie mowi siostro

nie naleze do sob ktorym sie wszystko z sexem kojarzy obciaganiem robieniem lodow i analem ja mysle glowa a nie główką takze za takie rady dzieki ale nie skorzystam ja sie w zyciu nauzywalem juz i mi sie sex po prostu znudzil

Gość przyszły psychiatra
albo pani magister