Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

czy przed operacja glic sie na dole czy mnie ogola sami?

Polecane posty

to zalezy od organizmu czy bedziesz wymiotowac z reguly faceci raczej nie wymiotuja takze luz:)

pani magister to jest wsiockie dla mnie bo dzisiaj magistra ma prawie kazdy ja sie nie obnosze ze jestem pan magister

Gość nocna fest rada
to bylo ostrzezenie, jakbys zostal naznaczony przez pielegniarke to by Cie nie ciachnal lekarz po narkozie na kozie. Jak chcesz, nie chcesz zaufac, to pozniej bedzie zszywanie.

Gość przyszły psychiatra
u nas do pielęgniarzy tak mówią, ale nasi pacjenci przebywają w szpitalu dłużej niz na innych udziałach to po 3 miesiącach są "wyuczali"

jak chyba nie bede nic jesc od rana to nie bede wymiotowac bo sniadania mam rano zamiar nie jesc bo........... jak znam zycie usne dzisiaj kolo 4 rano ze stresu a jak mam zjesc najpozniej cos o 7 to nie wstane chce wstac o 9 wykapac sie ubrac wypic dwie kawy i jechac spacerkiem sniadanie se odpuszcze

u nas pani magister nikt nie bedzie sie zwracal bo niewielu nawet wie ze pielegniarki sa po studiach.. z reszta to nie jest konieczne. ostatnio uslyszalam ze "uczylam sie na siostre"... :/

Gość przyszły psychiatra
nie macie identyfikatorów? u nas są obowiazkowe

pewnie ze mamy ale kto tam na nie patrzy.. no dobra, jakis 1% po spojrzeniu na identyfikator mowi "pani magister"..

ciesze sie ze chociaz lekarze juz tak nie mowia i nawet to potepiaja, wiekszosc przynajmniej:)

Gość przyszły psychiatra
u nas to samo, malo kto czyta. ech, smutna jest nieraz ta nasza polska sluzba zdrowia.

a to ze ludzie malo czytaja to mam najelszy dowod w polsce mialem sklep i nad tym sklepem byla reklama 5,5m dluga 1,5 szeroka i co???? nie bylo dnia zeby ktos nie pomylil mojego sjklepu z żabka albo z metalowym ktory byl obok. ludzie nie potrafia czytac malo tego potrafil wejsc aparat i widzi ze sklep inny niz spozywczy czy sanitarno metalowy i sie jeszcze pyta czy mam pan piwo albo o jakies zlaczki dnia nie bylo zebym sie nie usmial

to prawda, przewaznie tez pytaja gdzie jest dyzurka lekarska, a jest napisane wielkimi literami na drzwiach.. jeszcze starsze osoby jak najbardziej rozumiem ale mlodzi?

musi stare pokolenie umrzec - te babcie co blikuja kolejki w polskich przychodniach jak one sie skoncza i bedzie juz to mlodsze pokolenie korzystac z uslug to wtedy siostro juz nikt nit bedzie mowil

Gość przyszły psychiatra
Kelle, to juz zalezy jaki oddział trudno wymagać od kogoś z ostrą psychozą żeby czytał tabliczki, nawet wielkości bilbordu

a zeby wrocic do domu to co lepiej po takiej operacji zalozyc jakies spodnie dresowe ? i co lepiej gacie czy bokserki luzniejsze

mlodzi tez tak mowia, nawet tacy w moim wieku:/ na szczescie latwo sie przestawiaja;)

Gość przyszły psychiatra
andrzej, wszystko tam Ci powiedzą! internet to nie zródło informacji medycznych

e tam co mi powiedza jak to jutro jak nie wezme ze soba to nie bede jutro mial dlatego sie pytam bo akurat w ulotce nic nie pisza

andrzej nic sie nie martw, u mnie na oddziale robia takich zabiegow z 8-10 tygodniowo, na drugi dzien ida do domu, ladnie sobie spisz i budzisz sie juz po wszystkim jak ci zaproponuja znieczulenie podpajeczynowkowe to nie bierz bo potem nog nie czujesz a co gorsza pelnego pecherza;p

Gość przyszły psychiatra
pytaj o takie bakterie specjalistów od chorób zakaznych

bo mnie nastraszyli w pn ze ze jak mam ta bakterie to im sie cos skomlikuje a jak nie mam to sie nie skomplikuje ale o co im chodzilo to mi nie wytlumaczyli

to jest gronkowiec zlocisty odpowiedzialny za zakazenia szpitalne

Gość przyszły psychiatra
o ja pierdziele nie pamietalalam łacinskiej nazwy gronkowca czas umierać