Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy ktoś poleci?

Stomatolog. Rzeszów

Polecane posty

Gość Czy ktoś poleci?

Poleci ktoś kompetentnego specjalistę z Rzeszowa, który ma podpisaną umowę z nfz? I mniej więcej jak kształtują się ceny za białe plomby i co opłaca nfz w leczeniu stomatologicznym, a co trzeba we własnym zakresie?

drogi autorze, wyobraź sobie że można nie oglądać męczy PL-Grecja i czuć się Polakiem. Co więcej można nawet nie oglądać meczu PL-RUS i też się czuć Polakiem. Nie odbierał komuś prawa do polskości tylko dlatego że nie ogląda meczu jakiejś tam piłki nożnej w wykonaniu bardzo przeciętnej drużyny. PS. Polakiem może być także czarnoskóry żyd i homoseksualista kibicujący polskim florecistkom zamiast piłkarzom :P PS2. Poza tym jesteś niesamowicie prymitywny i bez klasy :)

Wczoraj byłem na Osmeckiego 16 w Rzeszowie. Leczy tam bardzo miła Pani doktor. Zbieg przebiegał bezboleśnie :) Ponoć Pani doktor specjalizuje się w leczeniu dzieci. Gabinet bardzo ładny, doktor cierpliwie wytłumaczyła mi co robi. Przede mną wychodziły z gabinetu jakieś dzieciaczki baaardzo usmiechnięte i z prezentami. Ja niestety nie dostałem nagrody ale też wyszedłem zadowolony. Ponoc jest to zupelnie nowy gabinet. Najbardziej urzekł mnie profesjonalizm Pani doktor, spokojne wyjasnienie mojego problemu i dokładne wyjaśnienie procedur postepowania. Dodatkowo skonsultował mnie mąż Pani doktor zajmujący się ortodoncją. Na wizytówce dostałem adres strony internetowej www.ortotrip.pl.