Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_kissu

moje piękne włosy

Polecane posty

Jedyną drogeryjną odżywką, która mi na prawdę pomogła jest Nivea, Intense Repair, Odżywka odbudowująca do włosów suchych i zniszczonych.

Gość papierowa
mam ladniejsze wlosy.. moge ci polecic taka maske, niestety nie pamietam nazwy. jest w bialym pudelku i kosztuje jakies 15-20zl. daje efekt nawilzenia i wygladzenia. moze to byla pantene..

Gość Gdaoki
Brzytkie kudly

Gość cggbcvbgc
nistety nie ładne i szkoda ze sa tak oblesnie długie

Gość Gdjma
A co nie rosna ci tam?to ile ty masz lat obszymurze

Też miałam włosy do pasa, niestety naturalnie proste - coś strasznego, całe szczęście obcięłam. Kosmetyki helen seward są fajne.

chyba Wy macie obleśne, każdemu się podobają moje włosy, są piękne, i zamierzam o nie dbać :)

zazdrośnice z irokezami, albo wygolonymi włosami coś słabo mi dogryzacie :D

Gość Adjmjd
Nie zesraj sie leviatan i ty szmato oblesna tez

Gość 09876
to peruka,czemu kłamiesz że twoje

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
A długo zapuszczałaś? Bo ja jak miałam do ramion 3 lata zapuszczałam, żeby miec za łopatki i głupia OBCIĘŁAM spowrotem do ramion. :O Już 3 lata temu, ale nawet do tych łopatek mi nie odrosły, ale to dlatego, że non stop się łamią i kruszą, już mam dosyc. :O :O Używam waxa i oleju kokosowego, tych włosów już nie bardzo ratuje, ale urosły mi nowe. :D :D :D

Kwestia gustu. Ja uważam że długie włosy tylko kręcone są ładne. Moimi też się wszyscy zachwycali, całkiem nieźle je sprzedłam, były w świetnym stanie :)

Gość Oluskaasa
Ja mialam farbowane do pasa.a teraz mam naturalne za ramiona i zapuszczam do mniej wiecej takich co na zdj moze nie az tak dlugie

no praktycznie odkąd pamiętam to zapuszczałam, jak byłam mała to mama nie pozwalała mi ich ścinać, zawsze chodziłam w warkoczu, potem w gimnazjum fryzjerka mi spieprzyła robotę, więc też miałam uraz i nie chodziłam, tylko zapuszczałam w jednej fryzurze, nie niszczyłam ich w ogóle. w liceum zaczęłam prostować, układać i wszelkie eksperymenty trochę się poniszczyły, więc teraz ratuję jak się da, nie wyobrażam sobie siebie w krótkich włosach, dodają mi kobiecości i przyciągają uwagę innych, zapuszczajcie włoski kobietki, bo facetom się podobają dłuuuugie, wiem co piszę.:D

no ale nie odbiegajmy od tematu, jakie jeszcze skuteczne odżywki, hm ? ;D

Gość AniczkaQ
W pierwszym, momencie pomyślałam: kto ma moje foto. Wypisz wymaluj z tyłu cała ja ;D

Jak masz długie włosy bo to się podoba fecetom to gratuluje... Jeszcze zrób sobie usta na pół twarzy i chodź z gołą dupą bo też im się podoba.

Gość AniczkaQ
Też mam takie długie włosy, z natury proste. Kocham je i słyszę dużo komplementów na ich temat:) A stosuję Elseve szampon i odżywkę seria różowa na przemian z fioletową.

a co do odżywek - napisalam Ci - helen seward - mają serię do włosów farbowanych i po zabiefach chemicznych. Jeśli chodzi o taką normalną półkę cenową, Chyba że coś droższego?

Gość w aptece
odzywka ''WAX''

haha, lessi:) potrafisz rozbawić.one dodają mi kobiecości, przez co podobam się mężczyznom, a to sprawia,że czuję się pewna siebie, masz zbyt proste myślenie, ale nie o tym tu mowa. :)

Gość hmmmh
kallos mleczna - rewelacja. Kupisz na allegro chyba za 20 zł z przesyłką cały litr :D, ale ona jest do salonów fryzjerskich. Używam już drugiej i fryzjerki mnie chwalą za kondycję włosów a starcza spokojnie na pół roku. Niestety ma wadę, bo po myciu trzeba ją nałożyć na 5-10 minut, ale dla efektu się opłaca. Stosuję po każdym myciu włosów.

Ty za to masz skomplikowane myślenie.... Taaaa... Każdy ma jakieś cele, Twoim jest podobać się - gratuluję. Ale obawiam się że na włosy nikt wartoścowynie poleci. Mam nadzieję że masz coś jeszcze :)