Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_kissu

moje piękne włosy

Polecane posty

lessi możesz polecić coś droższego, to poczytam trochę opinii, bo mam pełno takich w domu odżywek, za 20 -30 zł, ale one leżą i tylko miejsce mi zabierają, także tu chodzi tylko o skuteczne!! :)

Gość AniczkaQ
Leviatan, a ja chcę mieć takiego mądrego faceta jak Ty ;) :D

helen seward to więcej niż 20-30 zł... Jeśli chodzi o droższe to rev... coś tam - zawsze zapominam i joico. Szczególnie joico polecam - od szamponu po farby.

tak, zdobywam dalsze wykształcenie, więc staram się dążyć do celów. Ale proszę Cię, nie mów, że w dzisiejszych czasach wygląd się nie liczy, ja przywiązuję dużą wagę do tego jak wyglądam, nie ma nic w tym złego. :)

Gość hcduisgvhbkxjdxhcsijkn
Skuteczna odżywka to GLISS KUR, czarna

Każdy przywiązuje wagę do tego jak wygląda, nie czarujmy się że jest inaczej. Smutne jest tylko jeśli robisz to dla kogoś. Kiepski sposób na leczenie kompleksów.

Gość Jdamjm
takie dlugie wlosy to tylko NIE FARBOWANE Po chuj chodowac siano zniszczone oby dlugie haha

Gość AniczkaQ
jdamjm- masz poniekąd rację. Ja mam naturalne :> Użyłam raz szamponetki, to jeszcze trochę kolor widać... (schodzi już 9 miesięcy!) ;/ Ale też nieraz widuję dziewczyny majace długie włosy, a suche, zniszczone... ;/ takim włosom nawet odżywki nie pomogą, trzeba ściąć do połowy i wtedy działać...

z natury mam ciemne włosy, więc nie czuję potrzeby farbowania, najgorsze jest prostowanie, chyba wyrzucę prostownicę,żeby mnie nie kusiło, potrafię nawet codziennie je palić. ale dziś mówię dość :)

Gość Adadad
Wyrzuc prostownice!ja kiedys mialam piekne wlosy ale spalilam je prostownica bo prostowalam na mokro!

Nie prostuj, loki sa urocze :) kurcze, kiedys czytalam o naturalnej metodzie prostowania, nie niszczacej wlosow, ale nie pamietam :( chyba je trzeba bylo mokre na cos nawijac

Gość blablbalablbalblbalbalablablab
Jak można włosy na mokro prostowac? Takie sa później oklapnięte i ulizane, fuj. Mi wszyscy mówią nie susz, nie farbuj i nie prostuj to nie będą zniszczone te włosy. :O Nie potrzebuję włosów tylko po to żeby miec, niech jakoś wyglądaja. Jak nie wysusze to mam takie oklapnięte i ni to proste ni kręcone, ja lubię miec proste, puszyste i pięknie ułożone włosy a nie jakieś niewiadomo co to i przyklapnięte, masakra.

nie przedłużam, od dziecka zapuszczam, tyle nerwów mnie to kosztowało, do dziś pamiętam ile było płaczu z czesaniem w dzieciństwie.. :)

Do bla... - suszenie nie niszczy włosów, trzeba tylko umieć to robić :)

Gość ldkjhfgljhgjelhgjelhgjeg
hmmm, to dziwne, co piszesz, ale ja zapuszczam wlosy raptem 3 -4 lata, a mam moze 5-7cm krotsze od twoich :) Nie wiem, moze to zasluga zajebistych genow, ktore mi weszly we wlosy, skore, paznokcie, rzesy, ale tak jest:D:D Jakbym zapuszczala od dziecinstwa to mialabym juz chyba do ziemi :P