Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam siebie...

NIE WARTO BYC DOBRYM CZŁOWIEKIEM

Polecane posty

Gość szukam siebie...

mam 28 lat i do tej pory jedyne co przyszło mi doswiadczyc od innych ludzi to zazdrosc, nienawisc, nieszczerosc, ponizenie, poniewieranie, obłuda i wiele wiecej negatywizmu nie wiem czym zawinilam w poprzednim zyciu na to co mnie spotyka... uwazam sie za dobrego czlwieka. osobe subtelna i wrazliwa i chyba przez to dostaje po dupie bo nie potrafie byc agresywna. ludzie to wyczuwaja i jeszcze bardziej chca mi dokopac... jaka kurxxwa jest w tym zyciu sprawiedliowsc... niech mi ktos powie jaki to ma sens, bo ja nie widze zadnego

Gość korallinna
masz rację , nie warto byc dobrym-dobrzy szaraczkowie sa deptani bezlitosnie-a bestie dochodza do fortuny-na plecach i po trupach innych,, ja w zyciu nikomu spoza rodziny nie pomoglam bo uwazam ze najlepiej sie zniczulic na swiat , ludzi oraz ich problemy

Gość gość
Życie to interes , nic nie jest za darmo , łatwo można być nikim , dlatego ludzie są zazdrośni, nie dobrzy. .

Gość gość
znam takich sporo ludzi omijam ich szerokim lukiem

Gość gość
A to narcyz

to prawda co napisała autorka tak jest w życiu, jak jesteś dobry, to zaraz inni odbiorą to jaką twoją słabość i cie wykorzystają i będą ru(hać ile wlezie, dlatego trzeba uczyć się być skur(wielem w życiu

Gość gość
żle dobrałaś sobie przyjaciół, - w tym masz problem, bo w pracy nie ma przyjaciół, chyba, że są twoimi przyjaciółmi, a wobec znajomych nie stosuj dobra tylko przyzwoite zachowanie. widzę, że też miałaś problemy wychowawcze - to efekt słabości rodziców, itp itd K