Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mammamaama.

jestem zla i smutna...przedszkole

Polecane posty

Gość mammamaama.

ech...w koncu sie udalo,synek dostal sie do panstwowego przedszkola.Kolo mojego domu,kolo szkoly corki....miejsce wymarzone.Rok temu sie nie dostal nigdzie,corka kilka lat temu tez sie nie dostala jak chcialam...a tu taki fart.Coz z tego,firma gdzie pracuje maz podupada,zostanie na dniach zwolniony.Nie ma zlecen juz od kilku miesiecy,w miedzyczasie juz szukal pracy ale nie znalazl do tej pory nic....chyba bede musiala zrezygnowac z przedszkola....a tak sie niesamowicie cieszylam.

nie zniechęcaj się, może mąż znajdzie szybko prace i co wtedy? niech synek chodzi sobie o przedszkola. czasem też na początku dziecko choruje zanim się przyzwyczai więc mąż będzie mógł się wtedy nim zająć, w międzyczasie szukania pracy.

Gość Brawo Polska
nie rezygnuj tak szybko, pochopnie, jeszcze nie wiadomo co będzie z pewnością na dniach mąż znajdzie prace teraz jest sezon to nawet na budowę może się gdzieś załapać. a do przedszkola ciężko się dostać.

Gość mammamaama.
no kurcze....ale ja niemam wlasnie kasy na przedszkole...z mojej wyplaty nie wskrzesze nic na przedszkole...a czy jesli w podaniu napisalam ze dziecko bedzie na 8 godzin chodzic to czy moge we wrzesniu zmienic na 5 zebym miala bezpalatnie?

Gość Brawo Polska
Można zmienić w każdym bądź razie u nas tak można.

Gość mammamaama.
bo wczesniej deklarowalam ze na 8 godzin.... ale wtedy tez bez wyzywienia,prawda???

Gość rozaliaaaaaa
zalezy jak jest umowa skonstruowana, u mnie mozn zmniejszyc godziny pobytu pod warunkiem ze jedno z rodzicow straci prace i ma zaswiadczenie z Urzedu Pracy, czytaj dobrze umowe, w tym roku przedszkola sie zabezpieczają bo w tamtym duzo rodzicow deklarowalo ze dziecko bedzie chodzic na 8-9 godz. po czym jak sie dostalo zmniejszali te godziny na 5 darmowych :-(

Gość mammamaama.
no dobrze.a jesli wykaze sie takim zaswiadczeniem z UP to czy z tego powodu ze jeden z rodzicow nie pracuja moga wypisac dziecko z przedszkola???