Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej uk

trzymajcie za mnie kciuki-dzis operacja.

Polecane posty

Gość manio ciekawski=)
No nie wiem, czy on będzie chciał, żeby nim się zajęły laski z recepcji :D Chyba, że ma bardzo szerokie horyzonty seksualne :D

wolalem zeby zostal w domu i zeby mniektos samochodem odebral ale nagle kazdy nie moze o czym pisalem wczoraj:( ale chuj im w dupe smietnik na kłódke za kare i maila do tv licencing wyslalem jako zemsta ze laska mnie nie idbierze bo ma lęki jak jezdzi po miescie a do pracy 20 mil zapierdala codziennie autem ale po miescie ona me lęki a druga kurwa musi po avon pojechac w tym czasie

Gość manio ciekawski=)
Napisze mu na kartce fonetycznie, co ma mówić i będzie git!

Gość manio ciekawski=)
Kobiety, to są jednak złe istoty :classic_cool:

nie nawidze mleka!!!!!!!!!!! kawe wypilem zaraz walne druga jak zaslabne to sie bede martwic - a powaznie wtedy moze pojawic sie problem ale mysle ze w razie czego ktos mu pomoze

Gość Julka 86 86
Taki troche ciapkowaty ten Twój partner... :)

Gość manio ciekawski=)
Mleczko zdrowe ;) To się trzymaj i potem opisz, jak było

dokladnie tak zrobilem i jeszcze mu dokjkadnie adres napisalem:) zeby wiedzial w razie czego gdzie mieszka i taksowkarzowi dal jakby musial sam wracac do domu bo by mnie zostawili czy cos:) tzn on troche mowi po ang ale nie rozumie za cholere co oni mowia tu jest akcent yorkshire i oni gadaja jakby mieli kartofla w gebie mi 3 mce zajelo zalapanie jak oni mowia

Gość manio ciekawski=)
Julka Ktoś musi być w tym związku, kobietą :classic_cool:

niego anglia tak zadtzialala ze jest troche nieporadny wielkie miasto , sa dzielnice ze pelno arabow cyganow podejrzanych typow ze narawde w pl to bym na druga strone przeszedl jakbym zobaczyl , inna komunikacja wszystko w obcym jezyku . czlowiek faktycznie moze sie bac jakis sytuacji a zwlaszcza ze np komunikacja bedzie jechal 1 raz bo wszedzie autem jezdzilismy dobra kochani ide sie kapac i szykowac za poltrej godz mnie nie ma w domu

Gość Julka 86 86
;) będzie dobrze..

Gość no to trzymam
No to nie wiadomo kto ma większy stres, On, czy Ty.

Po co Ci ten partner, skoro nie możesz z nim nawet pogadać i musisz wchodzić wyżalać się na to forum? Nie widzę sensu, serio...

ok jestem gotowy- wypije druga kawke i sie zbieramy:) a dlaczego nie chce z nim o tym gadac? bo nie chce go martwic

Gość no to trzymam
A on ma neta w telefonie? Niech pisze z nami, przez ten czas jak będzie czekał w szpitalu, będzie mu raźniej. Ha, pewnie już Cię usypiają, za późno napisane.