Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andrzej uk

trzymajcie za mnie kciuki-dzis operacja.

Polecane posty

ja jestem w takim stresie ze nie zjem nic wczoraj o 21 zjadlkem dwie kanapki kolo 16 piers z kurczaka z ziemniakami i suruwka rano salatke wiem ze malo jak na cly dzien ale po zybanie to mi sie wogole jesc nie chce a jak pomysle o tym ze beda mnie kroic to juz wogole

Gość Julka 86 86
Pociesz się tym że to nie jest operacja ryzykowna :)

mam pic bo cos im sie z nerkami nie podobalo u mnie i kazali mi duzo pic. a zeby nie kaszlec dostane kodeinke. juz ja bralem bo przy przepuklinie kaslanie wogole jest uciazliwe i pomagala dlatego rzucilem palenie bo ranny kaszel to masakra byl

Jak można mówić "gejków lubię"... *****, przecież to jest część społeczeństwa, wśród której tak, jak wśród hetero, są i porządni ludzie, i chołota! Orientacja seksualna nie określa tego, jakim kto jest człowiekiem! Nie można mówić, że geje ogółem są lepsi, albo gorsi od kogoś, bo każdy człowiek jest indywidualną jednostką i akurat takie kolorowe przegięte ciotki, pustaki których życie ogranicza się do kupowania fatałaszków oraz puszczalscy to jest chołota wśród homoseksualistów!

Gość moherkowy beret bez mózgu
man nie nudź ,lubię bo są z regóły bardziej delikatni i obyci od mężczyzn hetero

ja sie boje tylko zaintubowania bo mi sie slabo japa otwiera- kiedys mialem szczekoscisk bardzo dawno temu i od tego czasu mam problem z otwieraniem szeroko. i tego sie tylkoboje zeby mi zebow nie powybijali

Gość moherkowy beret bez mózgu
*reguły

bo reszta to bede spal i nie bede nic czul obudze sie to tez pewnie bplec nie bedzie dopiero pewnie w domu jak zniczulenie pusci ale w szpitalu mi powiedzieli ze dostane leki do domu pbolwe i antybiotyk i opatrunki

Gość 1200poloi
Male man dzieciaku ,idź do lekcji bo tata ci tyłek złoji

Gość Julka 86 86
Nie martw się zebów Ci nikt nie powybija :)

Gość lop ert se wie
nie Male ty nie jestes mężczyzną ,zmień opis ,bo ci tępaku nie pasue

ta pewnie nie powybija ale dostalem taki manual ze szpitala gdzie sa wypisane zagrozenia skutki uboczne i jest napisane ze moga wybic :(

Gość ghjjj erw bongo
Male Man napisał-"Jak można mówić "gejków lubię"... *****, przecież to jest część społeczeństwa, wśród której tak, jak wśród hetero, są i porządni ludzie, i chołota! Orientacja seksualna nie określa tego, jakim kto jest człowiekiem! Nie można mówić, że geje ogółem są lepsi, albo gorsi od kogoś, bo każdy człowiek jest indywidualną jednostką i akurat takie kolorowe przegięte ciotki, pustaki których życie ogranicza się do kupowania fatałaszków oraz puszczalscy to jest chołota wśród homoseksualistów!"---- błahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha rozwaliłeś mnie dzieciaczku

Gość Julka 86 86
Ale to tylko w wypaku nagłej intubacji- zagrozenie zycia, a nie planowana, gdzie lekarz sie nie spieszy. Powodzenia!

jak wroce i bede w stanie to wam wszystko dokladnie opisze chyba ze wroce zamulony i pojde od razu spac to wtedy jutro

Gość kioolldjejjjjej
nie jest

Gość Julka 86 86
Podejrzewam że jutro :)

ja sie z male zgadzam wsrog gejow sa osoby ktore robia bardzo zla reklame wlasnie tymi paradami obnoszeniem sie przegietoscia i dawaniem na lewo i prawo po klubach ja lubie takich ktorzy sa dyskretni i po ktorych nie widac ze moga byc gejem, o mnie nikt by nie powiedzial na 1 rzut oka .

Gość no to trzymam
To tak może być w najgorszej opcji. Uprzedź ich przed uśpieniem ,że masz taki problem, to będą uważać. Ciężko tak samemu iść sobie na operację i z niej wracać. Zupełnie jak byś szedł do sklepu na zakupy. Nie dziwię się, że tu piszesz. No a Twój partner, to gdzie, nie pójdzie z Tobą? Pracuje, czy jak?

no wlasnie pojdzie ze mna i bedzie czekal na mnie poniewaz on jest bardzo krotko ze mna w anglii i nie zna tego glupiego miasta ani jezyka za bardzo to musi pojechac ze mna i czekac i razem wrocimy taksowka innego wyjscia nie ma musze go obudzic wogole

Gość Julka 86 86
Ja też wracałam sama, czasem w życiu tak bywa.

jestesmy z soba 5 lat ale w anglii jest ze mna pol roku dopiero i wogole jest przerazony tym krajem i mu sie nie podoba, zaczyna chyba miec jakies objawy fobii spolecznej ale to juz inna sprawa. dla niego przyjazd tu byl szokiem i ciezko mu sie odnalezc bez jezyka

Gość Julka 86 86
To nie będziesz sam :) wiec czym sie martwisz

Gość manio ciekawski=)
Powodzenia

mi powiedzieli ze mnie samego nie wypuszcza nawet taksowka bo musi mnie ktos odebrac i podpisac ze mnie odbiera i zapewnia mi opieke przez 24 h po.

wlasnie bardziej sie stresuje tym ze on bedzie siedzial w poczekalni na mnie i siedzial i czekal i sie denerwowal ze nic nie rozumie ale tam jest mila obsluga ja tym lasko z recepcji powiem to sie nim zajma w kazdym badz razie w poczekalni ma tv i playstation jakby mu sie nudzilo

Gość manio ciekawski=)
Mleczko wypite? :D

Gość Julka 86 86
A nie obawiasz sie ze zasłabniesz w domu a on nie bedzie potrafił wezać pomocy? :classic_cool: wiem, nudze się :o ...