Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc niedzielny

Pokolenie JP2 przywitało kamianiami i piesciami rosyjskich kibicow

Polecane posty

Gość gosc niedzielny

Gosc w dom, Bog w dom

Gdyby była dyscyplina nie było by burdelu. To jest efekt humanizacji i wszechobecnych psycholożek,bachorom wszystko wolno i takie mamy efekty. Mamy pokolenie mamejowatych zakapturzonych ciot co mocni są tylko w grupie. Powinni tak dostać pałą w d...ę żeby narobił w gacie ,a potem poprawka że narobił.Następnym razem by się zastanowił co śię mu bardziej opłaca.

Gość Nor-bert
Pozamykać kościoły katolickie , gdyż tam najczęściej na zgromadzeniach nawołuje się do nienawiści -wszystko i wszyscy co nie sa z nimi są ich wrogami !!! a powinni miłować bliźniego swego . Katolicyzm w PL to jest sekta złego , kupcząca uczuciami ludzkimi i Słowem Bożym dla własnych potrzeb

Nor-bet...Ty chyba chodzisz do niewłaściwego kościoła.Ja nigdy nie słyszałem żeby kościół katolicki nawoływał do nienawiści, czego nie można powiedzieć co o niektórych wyznaniach.Może źle słucham. ps.daruj sobie...nie jestem moherem.

Gość dfhfjkgjkghkjghkhkfhjf
pokolenie JP2 ? czyli pokolenie kłamców najwiekszych kłamców tak jak był nim JP2 :0

Gość ostatni moheranin
a szkoda ze nie nawołuje

Gość manio ciekawski=)
Mnie to nie bulwersuje. Skoro władze miasta są tak głupie, nieodpowiedzialne, tępe, że wydają zgodę na przemarsz kibiców z kraju, który jest tradycyjnym wrogiem Polski, który nadal zachowuje się wobec Polski wrogo, agresywnie, to nie ma się co dziwić, że co bardziej skłonni do rozrób, skrzyknęli się i wyrazili swoją opinię, zastosowaniem przemocy. Ja się nie wstydzę, mnie się to nawet podoba.

Gość czop456
a mi jest wstyd,ile można zyć przeszłością,a ruskich nienawidzimy chyba przede wszystkim za to że sa do nas tak podobni

Gość manio ciekawski=)
Ta cała ideologia miłowania wszystkich narodów, jest głupia, bo zupełnie oderwana od rzeczywistości. Mamy się oszukiwać, że Rosja nie jest wobec nas wroga? Jest i zaledwie 20 lat temu, Polska była pod jej władzą. Co się w tej Rosji zmieniło od tego czasu? KGB zmieniło nazwę na FSB i to wszystko. Rosjan jako ludzi lubię, ale ich państwo jest jednym wielkim bandytą, którego nie potrafią poskromić sami Rosjanie. Oni biorą w tym udział i najwyżej po kątach płaczą, że ich własne państwo prześladuje, ale głośno to się raczej nie odzywają.

pewnie słuzalcze czerwone teraz niebieskie lewactwo prowokacje ukryte w kominiarkach urzadziło. komu zależy na skłócaniu nas z Rosjanami? gdy Oni zrobili tyle przyjaznych gestow wobec polactwa. ewidentna prowokacja napedzana jeszcze przez media. NIE JEST W NASZYM INTERESIE BYĆ SKŁÓCONYM Z POTĘŻNYM SĄSIADEM!ktoś jednak odwrotnie pojmuje nasz interes narodowy. jest nadprodukcja , przemysłem swiata nie zawojujemy , wiec moglibyśmy turustyką. ale grupka prowokatorów szmat i debili sprawiła nam antyreklamę we wszystkich zagranicznych mediach. ciekawe z czyjej inspiracji?

Gość zgoda była słuszna
dzięki temu było pod kontrolą gdyby szli luźno dopiero by knajacka gównarzeria napadała wycierając se morde polską a tak bali się i tylko najgłupsi atakowali brawo władze warszawy!

Gość manio ciekawski=)
czop To nie jest przeszłość. Należysz do ludzi, tak licznych, którzy nie rozumieją, że w polityce 20 lat, to jest zaledwie wczoraj. Ludzie, którzy kierowali Sowiecką Rosją, do dziś żyją i przekazali sposób myślenia następnym pokoleniom. Rosja jest państwem o tradycjach imperialnych, czemu sami Rosjanie nie zaprzeczają, są z tego wręcz dumni. Oni też żyją przeszłością, skoro wymyślili sobie, że święto narodowe, będzie w dniu wypędzenia Polaków z Kremla, kilkaset lat temu! :D Jakiś kompleks mają? Chyba nie powinni, bo ponad 150 lat okupowali Polskę i nadal próbują odzyskać wpływy. Kto tego nie widzi jest ślepy.

Gość manio ciekawski=)
Jest różnica pomiędzy marszem a dotarciem na stadion pod eskortą policji, która oczywiście była niezbędna. To knajactwo, jak tutaj się prawi, gdyby trzeba było, wyjdzie na ulice, żeby bić wroga, gdy wykształceni z dużych miast, pełni miłości, posrają się ze strachu i sprzedadzą ojczyznę za święty spokój. Więcej z Wami nie gadam, bo mam dość ślepoty politycznej. Oczywiście, że wariant prowokacji, był i jest możliwy nadal, bo obecna władza, chętnie pokarze jak nieodpowiedzialnymi ludźmi są Polacy :D Żegnam szanownych dyskutantów

Gość manio ciekawski=)
ale błąd pokaże!!!

Gość xxx88888
co za hipokryzja,my polacy jestesmy tacy pokrzywdzeni tyle zła nam inni wyrzadzil,a swoich błedów z przeszłości to nie widzimy,faktem jest że wiecej zydów nazistom wydalismy niż uratowalismy,ale nie można tego na głos powiedzieć bo każdy polaczek się oburza.,a inne krwawe zbrodnie polaków na innych narodach też są tuszowane

jek siwe jest militarnym i i gospodarczym gównem to trzeba wyciszyc sie i zbudowac sile i wtedy moznav huczec. a teraz slepakami sie wystrzelaja a jak przyjdzie co do czego te polmozgi w kominiarkach spierdalali by do Anglii kible szorowac czy tylki Dumnych synow albionu. takie to kutasy polskie mieniace sie patriotami. wiecej z ich debilizmu szkody a pożytku żadnego!

09:16 [zgłoś do usunięcia] Nor-bert Pozamykać kościoły katolickie , gdyż tam najczęściej na zgromadzeniach nawołuje się do nienawiści -wszystko i wszyscy co nie sa z nimi są ich wrogami !!! a powinni miłować bliźniego swego . Katolicyzm w PL to jest sekta złego , kupcząca uczuciami ludzkimi i Słowem Bożym dla własnych potrzeb } Dokładnie tak wygląda nawoływanie do nienawiści. Obywatel Nor-ber nie dostrzega że to może działać w drugą stronę. Katolicy mogą go zmusić to chodzenia do kościoła.

Gość mmLena07
taaa na pewno było to pokolenie JP2, które co tydzień chodzi do Kościoła i pewnie śpiewa w chórze... litości :D

lewacka przefarbowana na niebiesko chydra ujada bo KK przyczynił sie do tego , ze już :wadzy: i złodziejstwa w takim stopniu jak przedtem nie mają. sami okradają Naród a wciąż krzycz łapaj zlodzieja! wiadomo trzeba Naród ducha pozbawić zrobić komsumującą szarą masę wtedy można ich dymać jak kotkę na wiosnę

Gość Paweł--7ul.
Warszawiaki pokazali wiesniastwo na najwyższym poziomie atakując pokazali sie od najgorszych kiboli

Gość jakie wypedzenie z Kremla
Polakow, przeciez to rocznica upadku ZSRR, dla Polakow tez wazna.ALe kibole analfabeci,

Gość agagagagaga
Ferdynand za Kosciołem? nono warto wstac o poranku :classic_cool: