Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rereferf

problem,może jest ktoś znających się na mężczyznach?

Polecane posty

Gość rereferf
nie wiem co robić :(

Gość .Piotr B. dr dziennikarstwa
To jest banalnie proste, ale nie słuchaj tych psychologów wyżej bo nie wiedzą co mówią barany

Gość rereferf
tzn? jak ma to rozumieć?

autorko, sama sobie odpowiedziałaś-jest niedopjrzały i niegotowy na związek. jesteście jeszcze bardzo młodzi. ja mam za sobą identyczną sytuację tyle że mój eks maiał ponad 30 latek. jak widzisz to nie kwestia wieku tylko tego co sę ma w głowie

Gość rereferf
tak...ale po co mi przez te 3 dni pisał o takich rzeczach? dzownił? zbliżał? Jak od wczoraj myśli, ja jeszcze dziś zadzwoniłam znowu nie odebrał;/ a czemu wczoraj nie zadzwonił? skoro nie chce ze mną utrzymywać znajomości po jaką cholerę to robi i pisze takie rzeczy?

Jaki kuurwa niedojrzały, o czym wy mówicie :D Przecież to jest *OCZYWISTE* że tu chodzi o coś zupełnie innego, pomyślcie przez chwile ruszcie rozum

Gość rereferf
ale ja z nim nie spałam :))

1. Zaczęłaś sie robić nachalna przez to że chciałaś sformalizować waszą relacje, chciałaś go uwiązać i poczuł sie molestowany psychicznie tym twoim parciem na związek. Chyba żaden facet tego nie lubi, i pierwsza myśl to że jesteś desperatką i trzeba uważać bo coś nie halo 2. Najprawdopodobniej rozgrywa jeszcze z inną laską o której nie wiesz, chce cie mieć w pogotowiu gdyby z tamtą nie wyszło, dlatego nie spalił mostu

Gość rereferf
ja nie naciskałam na związek, bo sama nie wiem czy go chce, tylko pnasza znajomość ewidentnie szła w pewnym kierunku więc pytałam, jak mam ją traktować, a on nikogo nie ma na 200%

SKORO PYTAŁAŚ JAK MASZ TRAKTOWAĆ ZWIĄZEK to znaczy że chciałaś to sformalizować, takie "jesteśmy już razem, teraz OFICJALNIE". To desperacja

Poza tym powiem ci coś jeszcze, napisałaś że jesteś osobą samotną. Wiesz co to oznacza... Że twoje zachowanie zdradza brak bliskiego kręgu znajomych, czyli jw. desperacja żeby kogoś mieć

Gość swswsd
glupia autorko oczywioscie facet- obiekt twych westchnienin nie okresla sie poniewaz che utrzymac z toba relacje iscie sexualne

Gość rereferf
ale mieszkany spory kawałek od siebie, to nie wiem jaki miałby sens jeździć do mnie tylko na seks, ktorego nie ma ;)