Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dzisiaj urodziny:(

mam dzisiaj urodziny:(

Polecane posty

Gość Zyczonka:)
a co takiego robisz ze nie zarabiasz?

wszystko co się da :( tylko efektow brak, prowadze sklep i hurtownie internetowa, ale z moja niesmialoscia dotrzec do klienta to dno :( czasem pisze coś, wróze z kart, ale od roku jakby ktoś mnie przeklął nic się nie dzieje, długi rosną , a zarobki zerowe , :(

Gość Szukajacy_Colombo
i tutaj udowodnilas ze nie jestes taka cicha i zamknieta w sobie. Prowadzic sklep czy hurtownie, założyć ją, to już jest cos, tą sytuacja pokazujesz ze tylko sie opisujesz jako osoba mało wierzaca... a w rzeczywistosci jest troszke inaczej a co takiego sprzedajesz? nie masz kasy, to moze jakis sobie chociaz deserek zrobisz dobry z tego co masz w domku?:)

i co z tego że założyłam firmę jak od roku nie ma dochodów a ja mma 80 tysięcy plus długów plus kredyt mieszkaniowy do spłacenia :( gówno mam , wszystkim się wydaje że firma , własne mieszkanie i mam luksusowe życie chała , w domu mam , pól kilo truskawek i jedną pól bagietkę, na tydzień musi wystarczyć , co dalej bedzie nie wiem:(

Gość JózefFa
Kochanie jesteś ze znaku Bliźniąt a to wspaniały znak! Może teraz Ci się nie układa, ale na pewno masz w sobie dużo radości, optymizmu. I masz zmienne nastroje dzisiaj masz troszkę gorszy :( Proszę przeczytaj! """""""""""""""""Ciekawą cechą, jaką posiada człowiek urodzony w dniu 13 czerwca, jest fakt, iż jeśli zainteresuje się on jakimś pomysłem czy ideą, jest tym pochłonięty bez reszty i nic innego nie wydaje mu się ani równie słuszne, ani też równie godne jego najwyższej uwagi. Dlatego też podejmuje usilne próby przekonania do tego samego sposobu myślenia wszystkie osoby ze swojego otoczenia. W ogóle człowiek ten ma bardzo wielkie ambicje jeśli chodzi o działalność publiczna i wywieranie wpływu na innych ludzi. Te ambicje stara się realizować najczęściej poprzez działania na rzecz społeczeństwa czy nawet angażowanie się w lokalną politykę. Trzeba zaznaczyć, że bardziej interesuje go życie małych społeczności, dlatego raczej nie zechce angażować się w życie całego kraju i nawet jeśli odniesie sukces w miejscowej polityce, to spocznie na laurach i nie zechce piąć się wyżej po szczeblach kariery politycznej. Jego intelekt jest bardzo aktywny oraz odznacza się wielką siłą, co umożliwia owemu człowiekowi gromadzenie dużych zasobów wiedzy. Z tego powodu często posiada on bardzo wysokie wykształcenie, najwyższe spośród członków swojej rodziny, a nawet niewielkiej społeczności, jeśli w takowej żyje. Dziedziny, jakie go interesują, to rozmaite działy nauki, sztuka oraz literatura i w tych zakresach najczęściej realizuje się zawodowo. Jeśli chodzi o jego cechy charakteru, to jest on bardzo troskliwy i mocno przejmuje się sprawami oraz problemami innych ludzi. Zawsze jest chętny do niesienia pomocy i poświęcania innym swego czasu, nawet gdy jest to dla niego problem i ponosi przez to straty. Daje z siebie tyle, ile tylko może. Mimo iż sprawy materialne są dla niego dość istotne, nie jest materialistą i bywa bezinteresowny w swych działaniach. Gdy jego uwagę zaprząta jakaś ważna sprawa czy idea, finanse w ogóle tracą dla niego swoje znaczenie. Dzięki temu nie ubolewa mocno nawet nad poważnymi stratami w tej materii, gdyż jest na tyle obrotny i pomysłowy, że zawsze potrafi zapewnić sobie jakieś alternatywne źródło dochodów. W ogóle człowiek ten jest w stanie poradzić sobie niemal w każdej, nawet najbardziej skomplikowanej sytuacji i tam, gdzie inni załamują ręce uważając, ze sprawa jest beznadziejna, on zawsze potrafi znaleźć z niej dobre wyjście na prostą. Osoba urodzona tego dnia jest także doskonałym współpracownikiem, nie tylko jeśli chodzi o życie zawodowe, lecz potrafi współdziałać z innymi w każdej innej dziedzinie życia, głównie przez swą ustępliwość i niechęć do tworzenia konfliktów. Wadą tego człowieka jest nadmierna skłonność do rozważania swoich zachowań i analizowania swych przeżyć wewnętrznych oraz stanów emocjonalnych, co nie przynosi mu żadnych korzyści czy konstruktywnych wniosków, a jedynie marnuje jego czas i energię."""""""""""""" Na pewno spotkasz swoją drugą połówkę, jedni spotykają ją w wieku 20, inni 30, inni 50 lat! A z okazji urodzin życzę Ci dużo zdrówka, mało trosk, więcej optymizmu!!!!!!!!! Zobaczysz, że wszystko się ułoży :) W końcu przecież muszą przyjść te dobre dni :)

Gość Szukajacy_Colombo
kurde teraz euro widzisz dzieciece ciuszki by schodzily na pniu

Gość Szukajacy_Colombo
jozefa a podasz dla mnie 26-marzec

Gość JózefFa
Colombo proszę bardzo :) Od siebie dodam, że Barany z 1 dekady są bardzo porywcze, kłótliwe, ale też szczere i raczej przyjacielskie PROSZE: Kto urodził się dnia 26 marca Spełnia najczęściej to, co sobie postanowi i osiąga swe cele życiowe. Jest to szlachetny, inteligentny człowiek, mający upodobania filozoficzne i lubiący wszystko co postępowe. Jest zwolennikiem argumentów, dowodzenia, sporów i dyskusji - przez to nieraz stwarza sobie wrogów. Jego chęć zwalczania wszystkiego co przestarzałe i nieracjonalne - jest niezwykle silna. Zdecydowany, gorliwy - wbrew wszelkim opozycjom i przeszkodom potrafi przeprowadzić swe plany i osiągnąć swe cele życiowe. Dowcipny, wesoły, jest bardzo rozmowny, towarzyski i bystro wszystko obserwuje, orientując się niezwykle trafnie w sytuacjach życiowych. Potrafi zawsze skierować konwersację na nowe tory niezwykle interesujące i nie zabraknie mu nigdy tematu; lubi bawić towarzystwo. Niespokojny - nieustannie znajduje się w ruchu. W życiu czekają go liczne zmiany, a jego pozycja nieraz nie może się ustalić ostatecznie - mimo wszelkie wysiłki jakie przedsiębierze w tym celu. Wierny i prawy - ma gest szeroki. Lubi piękno, porządek, harmonię i eleganckie otoczenie. Interesuje się lotnictwem, lubi polowanie oraz wszelkie sporty. Pewien siebie, agresywny - posiada odwagę swych przekonań i dużo entuzjazmu, jaki okazuje w swych poczynaniach życiowych, które jednakże nie zawsze udaje mu się zakończyć pomyślnie. Przejawia wybitną zręczność w kierunku mechaniki, a może osiągnąć dobre rezultaty również i w przemyśle. Rolnictwo mniej mu odpowiada. Ma doskonale przystosowaną naturę do tego, aby górować nad innymi; ożywiają go niezwykłe ambicje i dążenia, a w swej karierze pragnie prześcignąć krewnych i znajomych. Nieraz okoliczności życiowe same wynoszą takiego człowieka na stanowisko wybitne. Jednakże to wyniesienie połączone jest zawsze z pewnymi trudnościami i w takich wypadkach mogą mu nawet grozić katastrofy. W jego życiu zaszczyty łączą się z niebezpieczeństwami. Co mu grozi. Jego kaprysy i zmienność wywierają wpływ ujemny na koleje losu. Nie wszystkie jego pragnienia zostaną w życiu zadowolone, a zadania jakie go czekają - często są drażliwe.

Gość Szukajacy_Colombo
dziekuje bardzo :)) kurde duzo sie zgadza, bo niestety jestem porywczy i uwazam ze wszystko ja zrobie najlepiej:) no coz, ale dzis rozmawiamy o solenizantce :) i szukamy jej dziś ksieciea z bajki:)

Józeffa a ty zajmujesz się też wrózeniem :(, bo ja sobie nie wywroze a meczy mnie jedna sprawa, a moj doradca duchowy przeszedł tylko na sms, wywrozyl mi cos co sie sprawdzilo w 99 procentach brakuje mi jednego ogniwa

Gość Szukajacy_Colombo
a masz rady jak zyc zeby byc szczesliwy i bogatym :)? bo hm.. wiec ze jak to bedzie to reszta sie ulozy :):)

Gość JózefFa
Szukajacy_Colombo proszę bardzo :) Autorko - dopiero uczę się wróżyć, to dopiero początki i jeszcze nie opanowałam tak dobrze tej sztuki. A co nie wiesz? To może tak o Ci udzielę jakiejś rady, nie z kart. Ale czuję, że będzie dobrze u Ciebie :) Jesteś pięknym znakiem.

Gość JózefFa
i polecam udanie się autorko do prawdziwej tarocistki, ja raz byłam niby dla zabawy ale szystko się zgodziło i od tego czasu zaczęłam się interesować tymi zagadnieniami :) Prawdziwa tarocistka Ci wszystko powie i doradzi.

ech moj doradca duchowy wywrózył mi że mj eks ktory odszedl wroci do mnie w momencie seperacji z żoną, i wtedy ja go oleje bo bedzie inny , tyle że oni się jeszcze nie rozwodzą , a ja juz go olałam bo poznałam innego , tylko ze on zniknłą i nie odzywa się od stycznia , twierdzi że ma depresję , blablaabla ,i takie tam , jest żonaty co prawda ale to drobiazg i nie wiem czy inny mi pisany czy on, czy wrozba sie omsknęła , bo wlasciwie się zgadza poza faktem ze poznalam go przed rozwodem a nie w trakcie ,

Gość JózefFa
co Ty mówisz? Ja właśnie się uczę wróżyć na sobie i innych osobach, i powiem tak że wydaje mi się, że nie potrafię dobrze interpretować chyba, bo po jakimś wydarzeniu stwierdzam, że mogłam tak właśnie to zinterpretować. Potrzeba do tego mieć dryg, intuicję i dużo inteligencji, żeby to dobrze rozpracować ;)

Gość Szukajacy_Colombo
no dziewczyny podziwiam ze potraficie

Gość mmLena07
wszystkiego najlepszego :) BTW też mam dzisiaj urodziny :D

Gość JózefFa
Szukajacy_Colombo ja się dopiero uczę :) Autorko Dziękuję za rady, będę pamiętać ale powiem Ci że czytam różne książki na temat tarota i tam pisze, że można stawiać sobie, pokazane są rozkłady, rady tam różne jak się dla rodziny wróży. Ale zbieram wszystkie uwagi nt tarota :)

Gość JózefFa
Autorko a wiesz może jaki masz ASCENDENT? Albo wiesz o której się urodziłaś?

zdaj się na intuicje, karty muszą do Ciebie same mówić, do tego nie potrzeba książek , tylko wyczucie, idź do sklepu popatrz na talię kart wybierz te które przemówią do Ciebie , ja na przykład wróżę tylko z kart cygańskich

Gość JózefFa
oki, ja na razie dużo książek czytam , a intuicję staram się w sobie wyrobić Wejdż jak możesz na tą stronę: http://pl.horoscopofree.com/oblicz-ascendenta i podaj mi swój ascendent, bo tam trzeba wpisać miasto w którym się urodziłaś, no chyba że podasz tu to miasto :)

Gość mmLena07
też się urodziłam 13 czerwca i opis JózefFa w niewielkim stopniu się zgadza ;) ale to norma, tak samo jak w horoskopy nie wierzę itd. większość są tak pisane, że pasuję do większości ludzi po prostu ;) autorko, nie przejmuj się, mi co prawda już jedna osoba złożyła życzenia, ale mój facet wyszedł rano i nie wiem, czy udawał, że nie pamięta, czy zapomniał... :) choć nie przejmowałabym się zbytnio, sama zawsze zapominam o urodzinach innych, a potem przepraszam i kupuję spóźnione prezenty ;) nie przejmuj się, teraz takie czasy, że każdy musi zapie... jak nigdy :/

Gość polska gola!
autorko porzuc wróżby bo to złe duchy zawiez wszystko Matce Bożej a zobaczysz że w twoim sercu i zyciu zapanuje spokuj. Wszystkiego Najlepszego duzo spokoju miłości i radości życzy kibicka