Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dzisiaj urodziny:(

mam dzisiaj urodziny:(

Polecane posty

Gość mmLena07
no i autorka topiku i ja urodziłyśmy się tego samego dnia, a mamy totalnie skrajny stosunek do wróżb i tarota też świadczy, że ludzie po prostu są różni, nie jest istotnie kiedy się urodzili ;)

tylko ja jakoś pamięta , nawet tydzien temu składałam znajomym życzenia a dzisiaj nie pamięta nikt, nawet rodzice nie zadzwonili, chociaż u nas w domu się obchodzi nawet imieniny i urodziny osob ktore nie zyją :(

Gość polska gola!
do Lena07 równiez życzę wszystkiego co najlepsze

Wydajesz się bardzo poważny i ostrożny w sposobie bycia. Twój wygląd i zachowanie wytwarza wrażenie kompetencji i odpowiedzialności. Nieraz jest to odbiciem Twojego wewnętrznego poczucia bycia nie dość dobrym. Czujesz, że na wszystkie sukcesy i pochwały trzeba dlugo i wytrwale pracować i nieraz masz wrażenie, że mogłeś zrobić jeszcze więcej. Możliwe, że już od bardzo młodego wieku jesteś obciązony praca i obowiązkami być może dlatego, że ludzie z Twojego otoczenia widzą, że można powierzyć Ci więcej niż innym. W drodze do celu potrafisz sobie wiele odmówić i nie buntujesz się przeciwko wyrzeczeniom. Jesteś zorientowany na przyszłość i ważniejszy jest dla Ciebie ostateczny cel niż chwilowe zaspokojenie swoich pragnień. Możliwe, że jako młody człowiek jestes poważny ponad wiek i wyglądasz na starszego niż jesteś, natomiast w starszym wieku wyglądasz młodo, gdyż dopiero wtedy uczysz się rozluźniać i cieszyć życiem. Wygląd Jesteś z reguły osobą szczupłą, możesz być przygarbiony. Poważne spojrzenie, wąskie, wydłużone rysy twarzy. Dość częste przy tym ascendencie są ciemne, wręcz czarne, proste włosy i ciemna karnacja.

Gość mmLena07
dziękuję bardzo :) idę sobie bo autorka powinna być tutaj jedyną solenizantką ;)

Gość JózefFa
polska gola! a Ty zawierz słownikowi, on Cię nie oszuka :):P Lena pewnie, można wierzyć, można nie wierzyć :) ale to o niczym nie świadczy, że jestes z tego samego dnia i nie wierzysz, bo przecież tego samego dnia może się urodzić i złodziej i ksiądz, prawda :) Ważne jest też rodzina, wychowanie, godz urodzenia, położenie planet, różne czynniki :)

Gość JózefFa
mmLena07 zostań, myślę, że mogą być 2 soleniazantki i że to nawet w lepiej, w 2 raźniej :) Tobie też właśnie życzę wszystkiego dobrego, żebyś zawsze była taka, pogodna jak teraz i wesoła, i dusza towarzystwa ;) i uwodzicielska :) Autorko i co zgadza się wygląd? To pewnie dlatego uważasz że jesteś nieśmiała itp. bo ascendent to takie cechy, jak jesteśmy spostrzegani na zewnątrz, tak jak chcemy by nas spostrzegali.

sluchaj ale jak nic ci tego towaru nie schodzi (do tego tak dlugo) to moze pora zmienic asortyment?? Moze bardziej w ekologicznym kierunku? Np. odziez z organicznej bawelny itd. Jezeli cierpisz na tzw fobie spoleczna to naprawde powinnas zrobic terapie.

postawiłam właśnie na ekologię sprzedaje drewniane zabawki ekologiczne z ekologicznej produkcji , plus właśnie organiczna odzież , nie inwestuje w towar 90 procent działalnośći opieram na dropshipingu

sluchaj ale jak nic ci tego towaru nie schodzi (do tego tak dlugo) to moze pora zmienic asortyment?? Moze bardziej w ekologicznym kierunku? Np. odziez z organicznej bawelny itd.

Gość polska gola!
do juzefa nie bądż uszczypliwa jestes menopałzalna starą wiedżma czy co? blędy robie owszem ale wiekszośc życia posługiwałam sie hiszpańskim ale sie uczę a ty co krytykowac potrafisz tylko

Gość polska gola!
do mam dzis urodziny przykro ze tak piszesz ale to twoje zdanie a ja i tak cie szanuje i życze wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!!!!

@polska gola-przestan sie osmieszac @mam dzisiaj urodziny probowals jakos przeanalizowac ten problem, znalezc przyczyne? dlaczego tak slabo ci idzie? Czy sadzisz , ze to wszystko wina twojej fobii spolecznej (sorry, niesmialoscia tego chyba juz nie mozna nazwac)

Gość JózefFa
polska gola! nie mogłam się powstrzymać :P i nie zgadłaś, nie jestem przed menopauzą :P Jestem studentką :)

Gość polska gola!
szafa gra -kazdy ma swoje zdanie ,nie musisz sie ze mna zgadzać

Gość polska gola!
a tak piszesz jak nauczycielka z menopałza:)wiem że robie błędy

Gość JózefFa
polska gola! To, że kogoś rażą błędy to nie oznacza, że ma menopauzę. Ja akurat zwracam na to uwagę, że ktoś robi błędy posługując się swoim ojczystym językiem i delikatnie zwracam uwagę, ale widzę, że Cię to zabolało, bo od razu z jakąś menopauzą wyskakujesz. Spokojnie.

Gość wiolkaaaaaas
hej sorki że tak zaczepiam, ale mam wilką prośbę mój chrześniak bierze udział w konkursie a ja chcę pomóc jego mamie w zbieraniu głosików. będę dozgonnie wdzięczna jeśli ktoś z was zdecyduje się zagłosować aby oddać swój głos wystarczy kliknąć ZAGŁOSUJ - takie fioletowe pole pod filmikiem. https://www.facebook.com/Play?sk=app_19947844 3508521&app_data=r%3D%252Fcp%252Fentry%252F82%253Futm_source %253Dfb%2526utm_medium%253Dlike Oddanie głosiku zajmuje chwilke a dla nas to bardzo ważne Z góry pięknie dziękujemy

Gość polska gola!
mam nie jeden słownik i co z tego głupie litery i tyle jakies ó u Z rz po co to wogóle/wogule sama juz nie wiem

dobrze szło do 2011 roku września , we wrześniiu dałam się wkręcić w interes otworzenia sklepu , straciłam 40 tysięcy , ciągam się po sądach, i nic , potem w październiku odebrałam mieszkanie nowe i od tamtego momentu jest tragedia w moim życiu, codziennie pusta poczta, zadnych zapytan, zamowien, facet mnie olał , przyjaciele przestali pisać, zmarła moja ukochana ciocia, z dnia na dzień tragedia za tragedią i tak aż do dziś codziennie cos sie dzieje strasznego

Gość yeahhhhh
wesołego aleluja;p