Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doti:)

Przyszłe mamusie,siedzace w domku...:) wiek od 20-27..popiszecie?

Polecane posty

j.w. po wymieniamy sie smutkami i radosciami w ostatnich tyg ciazy:) Zapraszam...:):)

Hej! Mam 23 lata i to moja pierwsza ciąża. Jestem dopiero w 22 tygodniu ale myślę że to nie przeszkadza (bo piszesz o wymianie doświadczeń w ostatnich tygodniach ciąży) :) ile masz lat autorko? Który tydzień ciąży? To Twoje pierwsze dziecko?

A pewnie ze nie przeszkadza napisalam ogolnie:) ja mam 24 latka moje pierwsze dziecko pierwsza ciaze poronilam 2 lata temu w 6 tc:( teraz jestem juz w 31 tc i nie moge sie doczekac:) od pocztaku ciazy czuje sie super dobrze teraz tylko kregoslup dokucza i nogi puchna:( a jak u ciebie?/ ciaza planowana?:)

Ciąża nie planowana, ale bardzo się cieszymy z dzidziusia:) a Twoja planowana? Ja również od początku bardzo dobrze się czuje jakbym wogóle w ciąży nie była:)

ooo to w koncu znalazl sie ktos tak jak ja ze nie czuje sie jak w ciazy bo ja odkad mam brzuch czuje ze jestem w ciazy:) w sumie my na sile sie nie staralismy i wogole bylismy zdania ze jak bede w ciazy a jka nie to przyjdzie pora i przyszla:) a ty juz po slubie?

W ta sobotę będziem mieć rocznicę, już 2 tygodnie po ślubie:):) a u Ty po ślubie? Będzie synek czy córeczka?

tygodnie? mi 25 czerwca minie 1 rocznica slubu:) u mnie bedzie córeczka:) a u ciebie?? wiesz juz?

Tak, tygodnie. Braliśmy ślub 2 czerwca:) ja niestety jeszcze nie wiem:( a tak bym już chciała wiedzieć...

ooo super:) a brzuszek juz widoczny?? no ja na 80%poznalam ze dziewczynka i tak zostalo:)

Brzuszek już ładnie widać:) chodzę na NFZ a Ty? Ja właśnie w 19 tygodniu byłam na USG i Pani doktor powiedziała, że na pewno nie będzie widać, bo jeszcze za wcześnie:(

eee nie prawda juz mozna powiedziec czy cosik widac czy nie:)ja chodze prywatnie po tym jak poronilam:( a pracujesz czy nie?

tak odpczowyam i zbieram sily dla mojej Niuni:) ogolnie pracuje w sklepie wiec nie ma teraz tam dlamnie pracy sama rozumiesz:) ale po macierzynskim bede chcaiala zaraz wrocic:) a na kiedy masz termin?

W sumie zrobil to moj maz:) bo te co ja chcialam jemu sie nie za bardzo podobaly albo za czesto sie powtarzaly... i wybral Kornelia:) w sumie to imie tez bardzo mi sie podoba

Wiesz ja teraz musze ucikac...:) bede pozniej a jak nie dzis to jutro napewno mam nadzieje ze tez bedziesz to popiszemy:) zycze molego dnia:) buzka

Gość jsafcjh
a jak mam 29 to nie moge pogadać?? za stara jestem?

Gość mamiwa
Cześć dziewczyny chciałam sie dołaczyc jesli moge? dzisiaj zaczełam 35tydzień bede miec synka na imie chcemy dać Igor tylko przyszły teściu troche marudzi ze mu sie nie podoba bo to rosyjskie imie hehe ale to nasz wybór ;) jeszcze nie jesteśmy małżeństwem ślub dopiero w październiku ale mieszkamy razem:) mały tak sie wierci i kopie po zebrach ze czasem ciezko wytrzymac ale to pewnie temu ze ma mało miejsca a brzuch mi zbyt ogromny nie urósł ;) gratuluje wam maluszków:)

Witajcie:) mamiwa dziękuję i również gratuluję dzieciaczka:) jak się czujesz? Boisz się porodu?

Hej ! Ja jestem już 41 tc, jutro idę do lekarza bo mała nie chce na świat, ale się ciągle wierci ;)

Gość mamiwa
czuje sie dobrze nie mam zylakow i kregosłup tez jest do zniesienia jedyny problem to rozstepy na tyłku i piersiach na brzuchu o dziwo zadnych;) a jesli chodzi o poród to mam dosc optymistyczne podejscie przeciez nie bede pierwsza która urodziła, może to głupie ale sam poród porównuje do utraty dziewictwa kazda z nas to przeszła wiec i poród da sie przezyc ;) najważniejsze zeby dzidzie nam sie zdrowe urodziły;) pampuszki gratuluje ze tak dlugo wytrzymałas i zycze lekkiego i szybkiego porodu;) i oczywiscie zeby dzidzia zdrowa sie urodziła;)

Gość ja che dzisssss
no wlasnie nie rozumiem czemu od 20 -do 27 a nie od 20 do 30 dajmy na to hahahahahahaha moze wg autorki pozniejszy wiek to za stare hahahahahhhaa

Dzięki zobaczymy co mi jutro powie gin. Martwię się, że może coś jest nie tak.. ale mała kopie ! Szczerze już chcę mieć maleństwo przy sobie, bo zaczyna boleć mnie kręgosłup... nie mogę tak bezczynnie siedzieć w domku, non stop coś sprzątam... czytałam, że to normalne :) Piszecie, że do 30.. ja mam 19 ;)