Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skorka_osla_skorka

Wyksztalcone kobiety bezrobotne to dno!

Polecane posty

Gość skorka_osla_skorka

Taka jest prawda.Znam kilka takich, wyzej sraja niz dupe maja, a w zyciu nie pracowaly.Najbardziej wkooorwia mnie to, ze mimo tego, ze nie pracowaly, szczyca sie jakie sa bogate, zyjac na utrzymaniu faceta.

Gość majtki w ogonki
Kochanie\ Kup sobie fajną gazetkę :)czyli Na Zywo,Z zycia gwiazd czy inną Wrozke .Zrob sobie dobrą kawę i Ci zgryzota przejdzie.Mozesz tez zaszalec i kupic np Newsweeka:)

Gość skorka_osla_skorka
Tez dno.Oczywiscie te ktora maja dzieci temat nie dotyczy.

Gość majtki w ogonki
albo idz na spacer z psem,to tez odstresowuje

Gość wsiowa babka
skorka-----o co ci chodzi tak w ogóle .

Gość skorka_osla_skorka
Chodzi mi o matki ktore maja dzieci male, czyli do 4lat.Reszta to lenie smierdzace.Nauczyly sie tylko dobrze wyslawiac, siedza z dooopa i licza na faceta, az im zarcie przyniesie.Panie kooorwa!Moze bym to tolerowala, gdyby tak sie nie szcicily bogactwe ktore nie nalezy do nich, a do faceta, same nie zrobily nic!

skoreczko, po co ta zawiść? chcialabys sprowadizc sie do roli sponsorowanej panny? kazdy zyje jak uważa za słuszne :) jak im tka dobrze, to neich tak żyją :)

Gość azaliza
Ciekawa opinia. A co sądzisz o niewykształconych? Chętnie przeczytam.

Gość wsiowa babka
No chyba o mnie piszesz:( mąż zasuwa na rodzinę a ja sobie siedze w domku i nic nie robię. Ps.w domu troje dzieci i ponad 20-letni staż pracy,ale i tak wygląda ,że jestem w.g ciebie leń smierdzący😠

Gość skorka_osla_skorka
Moga sobie zyc, ale ja takie znam osobiscie i jak gargamel smerfow tak ja nieznosze takich kobiet.Zachowanie sztuczne, rozmowa tez, graja choooj wie kogo a same nawet 1zl nie zarobily.

to po co sie z takimi trzymasz, ja przyjaznię i koelguje sie z osobami ktore lubie, a osoby ktorych nei szanuje mam jedynie toleruje na tlye na ile musze

Gość skorka_osla_skorka
wsiowa baba-nie pisze o takich kobietach jak Ty, urodzilas dzieci, pracowalas.

laska wrociła z nedznej roboty, gdzie dostała opierdol i teraz wyzywa sie na kazdym, kogo to omija masz nasze blogosławienstwo - pisz dalej

Gość skorka_osla_skorka
Jeszcze mi taka blerwa powie " Nie mozesz dluzej posiedziec, przeciez nie jest pozno (a wybila polnoc) Ja na to "rano wstaje do pracy o godzinie 6, musze sie wyspac" na co ta blerwa- "masz jeszcze tyle godzin, wyspisz sie" a ona spi do 13.00 :D I mi piieeeerdoli.Musze takie znosic, to rodzina a inne w pracy.

nie musisz znosic :) po co imprezujesz z osobami, ktorych neilubisz? masochistka? czy tchórzliwa dupa, która tlyko umei tyłek innym obrabiac a w oczy to udaje potulną i wazelinke wciska?

Gość skorka_osla_skorka
Dwie w pracy ktgore nie pracuje, jaka to praca, nie ma znaczenia.

Gość skorka_osla_skorka
Jednej sie pozbylam tej z rodziny, reszte musza znosic, czy mi sie podoba czy nie.Koncza studia, nawet po trzy kierunki i siedza w domu na utrzymaniu facetow.Glupa rzna a sa zalezne od facetow, na chooooj te studia ja sie pytam??

Gość skorka_osla_skorka
Przeszkadza mi sztucznosc i brak ludzkosci w takich kobietach, zeby zachowywaly sie normalnie, ale one szczyca sie tym ze sa wyksztalcone a facet na nie zapierdala.Sposob w jaki rozmawiaja mnie drazni, podkreslaja swoja wyzszosc, bo skonczyly studia i sa bogate:DJa bym to nazwala "jestem darmozjadem" a nie bogata.

Gość skorka_osla_skorka
Musze je znosic czy chce czy nie.Tej ktora przyjezdzala powiedzialam co mysle i mam spokoj te inne musze znosic.

nie cierpie takich zakompleksionych ludzi z pretensjami do całego swiata i zazdrosnych o wszystko po co kolegujesz sie z osobami ktorych nei lubisz? po co mwlazisz im w dupę? masz swoja dumę, godnosć? czy liczysz na jakieś korzyści?

Gość skorka_osla_skorka
Fiku przestan juz z ta zazdroscia i kompleksami, nie o to mi chodzi, a jak pisze, ze musze znosic to musze, moze kiedys to sie zmieni. Ja nie rozumiem takiego zachowania, a Ty z zazdroscia wyjezdzasz.Nie trawie takich kobiet.

Gość skorka_osla_skorka
Po co takie kobiety koncza studia?po to zeby cale zycie siedziec na utrzymaniu faceta?

Gość 43343242
co mają studia do bycia na utrzymaniu faceta, kretynko??? Może załóz topik, że kobiety co sa na utrzmyaniu faceta to dno, albo na utrzymaniu rodziców to dno. Sama musisz byc niedowartosciowana jak piszesz takie kretyńskie tematy