Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet7cmlegal

przez głupie stereotypy

Polecane posty

Bo coraz więcej kobiet jest po prostu bardzo szeroka. Sciśnięte pochwy to przeżytek, teraz każda, nawet dziewica co ma duże stopy i jest wysoka, ma do tego BARDZO szeroką pochwę, także byle cienka kluseczka takiej nie zaspokoi!!!

przecież nie wszystkie są szerokie, natomiast wszystkie wierzą, że z mniejszym nie może być dobrze bo ciągle powtarzana jest ta bzdura

Gość fghghghghg
ja bym wolala malego a jestem wysoka mam duze stopy i nie jestem tam szeroka:P z malym jest duzo lepiej nie sprawia bolu w pozycji na pieska,co z wiekszym penisem sie zdarza

Gość OgolnieTomek8789
kurdu_bydzia, co ty pierdolisz z tymi szerokimi pochwami, kurwa, chlopie wroc do gimanzjum.

Gość nie prawda
ostatnio wypowiadal sie seksuolog ze to mit , bo najbardziej czule sa pierwsze 3-4 cm pochwy ,dlatego dlugosc nie ma znaczenia .

Gość karolina@21
Co byście nie napisali, Autor i tak będzie się nad sobą użalał, bo tak przecież łatwiej

nie użalam się tylko stwierdzam fakty z resztą wystarczy poczytać kafe żeby się przekonać o tym jak silny to stereotyp z resztą w innych mediach jest to samo

Gość OgolnieTomek8789
No tak ale kazda kobieta chce poczuc jak wypelnia ja porzadny kutas a nie wchodzi jej na 3-4cm ;)

Gość karolina@21
Jasne, żyj stereotypami rzucanymi przez media, długo nie pociągniesz, bo zgłupiejesz

Gość jola jolanta malaaa
tak gadasz o tym ze wszystko przez stereotypy a wy faceci jakimi stereotypami nas kobiety karmicie ma byc szczupla duuuuze piersi duzze usta duuze oczy dlugie wlosy i najlepiej altruistyczna dziewica co ? no nie jest tak ? popatrz na to z czym musza sie zmagac kobiety przez WAS i dopiero zacznij sie zastanawiac nad soba . moze nie jest tak ? no jakie kobiety sie tobie podobaja ? wypowiedz sie

Gość tccehc6uu6ce6unc
to nie sa steeotypy :P!!!

Gość karolina@21
jola jolanta malaaa Otóż to, dodałabym do tego jeszcze jędrny, kształtny tyłek, bo i tego też wymagają, żeby nie była z tyłu płaska

Gość karolina@21
No i co z tego, że to nie są stereotypy ? Przecież i tak na każdym kroku to słyszymy.

Gość jola jolanta malaaa
stereotypowe wymagania, lepiej ? :P a teraz powiedz czy nie jest tak ?

ale nikt jednocześnie nie twierdzi, że tak ważna sfera życia jak seks na pewno bedzie nieudana tylko dlatego, że kobieta ma mały biust i tu jest różnica

Gość karolina@21
A czy ktoś jednocześnie twierdzi, że seks będzie nieudany, bo sprzęt mały ? Ile kobiet, tyle opinii

Gość jola jolanta malaaa
chrzanisz glupoty. ile tu bylo takich watkow , byl nawet facet ktory zalil sie ze jest scierwem bo zdradzil dziewczyne dlatego ze miala maly biust, wyobrazasz to sobie ? ja naprawde b.rzadko tu wchodze a zawsze jest jakis temat typu "on powiedzial ze mam za male piersi" ... eh. moze zamiast przejmowac sie swoim rozmiarem pomysl o tym czy jestes tolerancyjny ... jestes ? tu nie musisz sie obawiac mozesz mowic szczerze wiec ?

a co do tego wszystkiego ma moja tolerancyjność? i proszę Was nie udawajcie, że stereotyp małego ptaka to jakaś skrajna opinia garstki nawiedzonych

Gość jola jolanta malaaa
ma duzo bo skoro sam nie jestes tolerancyjny wobec kobiety to nie licz ze jakas bedzie wobec ciebie . a skoro nawet anonimowo nie chcesz sie do tego przyznac znaczy ze cos jest na rzeczy ...

Gość karolina@21
"Nie rozmiar a technika zrobi z ciebie zawodnika" - skoro dalej nic do Ciebie nie dociera, to pociesz się tym właśnie

Gość jola jolanta malaaa
a powiedziala Ci jakas kiedys ze jest za maly czy to wytwor twojej wyobrazni ?

Gość JooPadre
7 cm to dzyndzelek a nie penis...

Gość jola jolanta malaaa
karolina :D czy Ty musisz myslec to co ja ?:D piateczka