Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

wróciłem po operacji do domu-od 19 hestem w domu

Polecane posty

ja pierdziele ale jazda- o 19 juz bylem w domu zjadem wzialem tramadol i jakies inne leki co mi dali nie boli nic bardziej mnie wklucia po wenflonach bola brzuch i pisiora mam zdretwialego wygladalo to tak 11:30 bylem na miejsci do 12 czekac 12 wzieli na pomiar cisnenia ekg saturation o2 wymaz na jalas bakteriw powrot do poczekalni potem wzieli na rozmowe z anstezjologiem dwie opcje do wyboru w kregoslup lub ogolne - wybralem ogolne powiedzalem o moich obawaech z intubacja powiedziala ok ze bedzie uwazac powrot do poczekalni potem rozmowa z chirurgiem narysowal sobie na mnie gdzie bedzie cial powrot do poczekalni planowany bylem jako 3ci do zabiecu z 4 osob 14:30 wezwali mnie dali pizamke szlafrok zamkneli w pokoju kazali sie przebrac wlozyc ubrania do szafki kluczyk do szlafroka i od 14:30 do 15:50 siedzialem na krzesle. okazalo sie ze w miedzxy czasie podjeli decyzje ze bede 4 operowany i musialem czekac w pizamie 15:50 wzieki mnie do anestetic room kazali sie polozyc a bialym lozku zalozyli do mierzenia cisnienia podlaczyli pod monitor dwa wenflony w lape i pamietam wypytali normalny dialog i pamietam ze pani anestezjolog powiedzxiala mi ze do kroplowki cos doklada ze bede more relaxed. i to jest ostatnie co pamietam 17:10 sie obudzilem byla przy mnie pielegniarka zaczalem z nia zartowac od razu to mnie przewiozla do sali gdzie lezaly jeszcze osoby operowane przede mna powiedzieli ze szybko kolor odzyskalem mam ok cisnienie i ja wiem po 10 minutach odloczyli od monitora jako pierwszego dali kawe 2 tosty wczesniej wofde i i jakas mala tabletke jak wypilem i zjadelm kazali wstaac - o dziwo wstalem zaprowadzili do przebieralni - kazali sie przebrac o dziwo sie ubralem i zaprowadzili na taki wygodny fotel - dostalem herbate przyszedl juz moj partner wtedy dali mi leki kupe papierow do domu dostalem jeszcze jedna maala tabletke - zmierzyli cisnienie wezwali taxi taxi przyjechala zaplacilem 7,70 i o 19 bylem w domu, od razu mialem wziac tramadol wiec wzialem i o 20:15 paracetamol,.kilka razy sikalem bez problemu zjadlem bo mnie straszne ssanie wlaczylo i teraz usiadlem w fotelu i postanowilem zdac relacje sorki za bledy ale jestem nacpany i to zdrowo i czuje to ze do konca soba nie jestem ale powiem tak wiecej czekania niz przyjemnosci:P nie zaluje za 6 tyg powtorka z drugiej strony< tak stwierdzil chirurg dzisiaj>

Gość a co to za operacja
czy to byla mastektomia?

Gość abeabe22
a co ci robili?

Gość abeabe22
Jaki partner przyszedl? Jestes gejem?

siedze w fotelu i nic mnie nie boli mam jeszcze jakiegos procha wziac jednego zaraz i potem o 12 powtorka od tramadolu spac mi sie nie chce jestem kurewsko glodny

Gość Julcia 86 86
Witam :) :) widzisz jest ok :classic_cool:

Gość czytam co trzecie zdanie
twój partner? jesteś pedałem? :classic_cool:

Gość rozaliaaaaaa
masz partnera??? jestes gejem???

Gość vcbdfgdfgd
to już wiadomo od czego przepuklina :D

Gość rozaliaaaaaa
tfu! :O

Gość ewrydej
no to dzielny jestes, przepuklina to nie byle co, ten bol to chyba tylko z porodowym mozna porownac, tak slyszalam

Gość meszu
a jaki normalny facet siedziałby na babskim forum debile

Gość rozaliaaaaaa
podszywie spadówka!

nie martw sie nie od tego kurcze ale mi dobrze teraz ja pierdole od dwoch mcy sie tak dobrze nie czulem jak teraz troche mi zimno ale dlategoo ze jest chlodno na dworze i nie wiem czy ogrzewania nie wlacze - kurde zeby w lipcu orzewac dom masakra

Gość Julcia 86 86
A co was obchodzi jego orientacja seksualna...

Gość Julcia 86 86
Jest czerwiec :classic_cool:

Gość tyjuykjyukyk
jakie konkretnie miales obawy zwiazane z intubacja?

jak tam juz dojechalem i wzieli mnie na ekg to mi caly stres puscil chirurga sie troche przerazilem bo wygla adal jak typowy rzeznik i caly czarny ale widzialem go na konsultacji na sali nic nie pamietam zaintubowali mnie bez przeszkod zeby mam cale ale drapie mnie w gardle

Gość no to trzymam
No i źle nie było. Teraz to lepiej się przespać po narkozie. Nie jeść za dużo lepiej :) A partner jak, spędził tyle godzin w poczekalni?

Gość abeabe22
a mieszkasz sam czy z partnerem?

balem sie ze mizeby wybija bo mi sie slabo jama ustna otwiera - kiedys mialem uraz i dlugo szczekoscick potem i mam slabe rozwarcie 5 cm max ale dali rade

Gość rozaliaaaaaa
daj spokoj, nie rozczulaj sie nad soba moj 2 latek tez mial takia operacje i sie nad soba nie rozczula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość newiri;
ja miałem przepuklinę pachwinową w dzieciństwie, ale u mnie był prosty zabieg... chyba

Gość vcbdfgdfgd
no jakie problemy z intubacją? dziewczyny, on ma pratnera, problemów z intubacją nie powinno być! :D

Gość rozaliaaaaaa
dupa blada a nie chlop z Ciebie ze sie nad soba rozckliwiasz, dorosly chlop a o prostym zabiegu 50 tematow zaklada ;-)