Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

andrzej z uk

wróciłem po operacji do domu-od 19 hestem w domu

Polecane posty

Gość abeabe22
Pytam powaznie, lizales kiedys cipke?

ja sie nauczylem liczyc tylko na siebie < w zasadzie na nas dwoch> no i moze jeszcze na jedną osobe . tubylcy tez sie do niczego nie nadaja bo sa nieodpowiedzialni na maksa starsi anglicy sa ok ale mlodziez to masakra

Gość Julcia 86 86
A to nie czytałam tego :) Z ludzmi to tak już jest... nie każdy jest wart naszej uwagi i nazwania przyjacielem.

usnac pewnie usne jak wezme druga partie lekow a co do tego to jestem bi i mialem kiedys dziewczyna a nawet dwie liczac czasy podstawowki

zaraz musze i tak wstac bo czuje ze mi sie siku chce:/. bede musial sie podniesc z fotela i to mnie troche przeraza

Gość Julcia 86 86
Niech partner przyniesie Ci coś do czego się wysikasz ;)

Gość Julcia 86 86
Twój facet potrafi gotować?

Gość jiolkjhyuiol
Autorze a wiesz,że w Pismie Swiętym pisze,iz mężczyzni kopulujacy ze soba nie wejda do Królestwa Niebieskiego... :O skazujesz się na wieczne potepienie i do Komuni nie możesz przystapic... :O co to za zycie :O.WSZPÓŁCZUJĘ CI..

Gość Julcia 86 86
Zastanawiam się czy w zw 2 mężczyzn mówicie sobie "kocham Cie" czy to jest zbędne????

tak potrafi gotowac ja tez potrafie gotowac prowadzimy normalny dom moze ona bardziej sie domem zajmuje ale ja tez gotuje jak mam ochote kocham warto sie nauczyc mowic bo ludzie naprawde czasem odchodza szybko z tego swiata i czasem mozna potem zalowac tego ze sie czegos nie powiedzialo mam w tej kwestii niemile doswiadczenia

Gość Julcia 86 86
Oj tam, ja też jestem biseksualna byłam w 2 zw homoseksualnych i uważam że miłość jest piękna bez wzgledu na to czy jest to 2 facetów 2 kobiety czy para hetero... straszenie piekłem.. żałosne :)

nie interesuje mnie krolestwo niebieskie nie jestem osoba wierzacą tzn moze wierząca ale nie wyznajaca zadnej religii

mnie jest ciezko nastraszyc takim czyms kazdy zyje jak chce i ja zyje tak zeb nie oszukiwac siebie swoich najblizszych i nikogo nie ranic bo natura jest silniejsza i nie chce bz z kobieta i od czasu do czasu skakac w bok - takie zwiazki tez znam

Gość Julcia 86 86
To prawda, jestem tego przykładem :classic_cool: - nie warto.

ta jutro nie powiem slowa cos czuje mam takie uczucie jak po dobrym koncercie jakbym sie pruł iles czasu..........a moze sie darłem podczas operacji tylko nie pamietam bo czuje jakbym mial nadwyrezone struny ale to chyba od tej rurki co sie jej ttak obawialem

Gość pozdrowienia z łodzi ;)
życzę spokojnej nocy :) dobranoc

Gość Julcia 86 86
No tak to od intubacji, ja też za chwile ide spać.

Gość Julcia 86 86
No nie nie warto, zniszczyłam rodzine, bez sensu wyszło.

Gość Julcia 86 86
Nie oglądam euro :classic_cool:

kurcza najchetniej bym bez majtek siedzial bo mi przeszkadza gumka jak za wysoko zle jak za nisko zle a na ranie tojuz wogole

a na czas operacji jakie mi dali super majtasy papierowe :) normalnie calvin klain sie chowa:P szkoda ze sie nie obudzilem wnich bo bym je do domu zabral na pamiatke:)

Gość pozdrowienia z łodzi ;)
ja po intubacji nie miałam żadnych 'atrakcji' czułam się normalnie - do tego stopnia, że jak wpadła do mnie koleżanka następnego dnia to tak gadałysmy i śmiałysmy sie przez pół nocy, że rano obudziłam się zalana krwią, 'klejenia' mi puściły.. przestraszyłam się, ale na strachu się skończyło:) Oczywiscie nie obyło sie bez wizyty w klinice i reprymendy od lekarza - ale własnie wtedy widowiskowo zemdlałam to i on mi odpuscił:)

Gość Julcia 86 86
Przecież jesteś w domu, możesz być nagi..