Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIEkibic'ka

Dlaczego rodzice robią ze swoich dzieci kibiców EURO 2012 na siłę ?

Polecane posty

Gość NIEkibic'ka

Ubierają swoje dzieci nieświadome niczego w barwy bialo - czerwone, jakieś śmieszne czapki, malują twarze itd... może i 4-5 latek już coś kuma i lubi piłkę nożną poprostu jak dziecko, ale żeby od razu pajaca w własnego dziecka robić ? A już wogóle mnie rozwala jak widzę niemowlę leżące w czerwonym body z napisem POLSKA czy też wymalowanym orzełkiem. Aaaa... i co najważnieszje, trzeba jeszcze zrobić fotki i wrzucić na NK albo FB :o

i co jest złego w takim body albo koszulce? my akurat nie mamy, ale generalnie dzieciaki fajnie wyglądają, nawet maluchy.

Gość ghjvvb
a co Ci to przeszkadza? bo nie rozumie? jakie klauny? ubranko jak kazde inne!!! to ze w barwach Polski to co, Niemcem jest ze nie moze takiej ubrac?? dla mnie to co piszesz jest bez sensu... ok zgodze sie ze malowanie twarzy niemowlakowi to lekka przesada ale body z napisem POLSKA sa super!

Gość Guuuuuumis
Czemu od razu pajaca!!!???tak bardzo Ci to przeszkadza? Mój synek 4 lata, moze nie kuma do końca,ale sam prosił o przebranie i spiewal na podwórku:)

Gość zonaKraka
Też nie rozumiem w czym problem, przecież generalnie rodzice wybierają dzieciom ubranka, jak kupują synkowi koszulkę z napisem "jestem małym potworkiem" a córeczce różową sukienkę z napisem "księżniczka tatusia" to jest ok, a jak jest biało- czerwona koszulka z napisem "Polska" to już źle? Generalnie rodzice ubierają dzieci tak jak uważają za słuszne, jakiś czas temu widziałam tu link do bloga- półtoraroczna dziewczynka w balerinkach, szarych sweterkach i czarnych chustach, dziwne jak dla mnie ale to chyba w ogóle nie moja sprawa? Pewnie jeszcze jakby dziecko ktoś wypuścił w lateksowym ubranko z metalowymi klamrami, można by rozmawiać o komforcie dziecka, ale body?? Żeby nie było- sama piłkę nożną mam w poważaniu...

Gość ghjvvb
autorka pewnie sama nie ma dzieci i jej sie podoba takie cos i musi jakos odreagowac!

albo ma sklep z ciuchami i ie zamówiła pod Euro i teraz płacze ;)

Ja też nie kupiłam synowi koszulki czy body małego kibica, ale podobają mi się dzieciaki ubrane w ten sposób :)