Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsdddddsdd

Tęsknię za moim byłym... myślałam, że już ok, ale jednak nie

Polecane posty

Gość dsdddddsdd

Zdałam sobie sprawę, że mi go brakuje. Myślałam, że całkiem nieźle sobie radzę (bo w sumie tak było), ale dzisiejszej nocy mi się śniło (to chyba podświadomość), że umawia sięz jakąśdziewczyną itd. Obudziłam sięcała spocona... dzisiaj trochę o tym myślałam, i teraz, siedząc sama w domu pod kocem z laptopem na kolanach myślę, że zamiast tego mogłabym być z nim, przytulić się do niego... rzadko okazywałam takie emocje, a teraz mam straszną potrzebę to zrobić. To wszystko skończyło się tak nagle i niespodziewanie :(

Gość cup of red tea
mam to samo, minelo juz 6 tyg odkad mnie zostawil nagle z dnia na dzien, niby lepiej niz na poczatku ale wciaz strasznie tesknie:( jak dlugo juz nie jestescie razem?

Gość maziaaaaaaa
ile razem byliscie.?

Gość cup of red tea
chyba nie dodalo mojej wypowiedzi

Gość cup of red tea
i wogole bylam juz calkiem okej do piatku kiedy to do mnie nie zadzwonil po pijaku a wczesniej odkad odszedl przez miesiac nie odzwal sie ani slowem, nie reagowal na esy, po etapie rozpaczy zaczelam byc na niego zla na zmiane z tesknotta. i niepotrzebnie odebralam tel , niby sie tlumaczyl itd ale wszystko mi wrocilo :(

Gość cup of red tea
w sobote zadzwonil rano juz na trzezwo ze on chce zeby bylo juz normlalnie, zebym nie byla zla itd , mowil do mnie moim zdrobnionym imieniem:( zebysmy byli znajomymi bo jestem supr dziewczyna itd... to kurwwwwww...aa czemu mnie nie chce????:(

Gość dsdddddsdd
Byliśmy razem ok 5 miesięcy, zerwaliśmy niecałe 2 tygodnie temu... :O

Gość dsdddddsdd
"a wczesniej odkad odszedl przez miesiac nie odzwal sie ani slowem" My w ogóle nie rozmawiamy, w sumie nie wiem dlaczego. Ale to chyba lepiej.