Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niveababy2012

piekna z dukanem

Polecane posty

Tyle watkow, nikt w nich nie pisze, a jak pisze to 3500 postow. Zakladow swoj, w ktorym bede pisala przebieg dnia. Zaczelam 12/ 6 Diete dukana z waga ponad 79kg Powiedzialam sobie BASTA jestem gotowa na zmiane nawykow zywieniowych i przejadaniem sie. Dzisiaj moj 3 dzien na uderzeniowce kto ze mna??

Ja jestem też 3-ci dzień na uderzeniówce:) ja przyłączyłam się na forum o dukanie:) fajne dziewczyny i otwarte, wesołe , a większa rzesza, to większe wsparcie:) z tym, że one już długgggoooo dukanują:) Ale mogę z tobą podietkować także, bo w sumie wychodzi na to, że zaczęłyśmy równo:)

hey dziewczyny moj 3 dzien zaliczony teraz 4:) do kiedy planujecie uderzeniowke? ja jeszcze 3 dni. Nie pisze czesto bo pracuje:( a jutro jade na weekend do Belfastu, bede chyba na samych jogurtach naturalnych.

Gość popers
Pijcie dużo wody żeby wam nerki nie siadły.Jedna znajoma jest teraz na zwolnieniu bo tak się załatwiła.Ja w zeszłym roku schudłam na dukanie 5kg i w sumie nie miałam żadnych problemów.Powodzenia

5 dzien rozpoczety i czuje sie wspaniale bulka dukana ze sszlanka mleka na reszcie dnia cyba jogurt tylko bo jade na weekend do belfastu, moze byc ciezko z bialkowym jedzeniem ale wytrwam powodzenia WSZYSTKIE ODCHUDZAJACE SIE DZIEWCZYNKI:)