Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamusia i zonka znowu :)

zeszlismy sie :)

Polecane posty

Gość taka_prawda
na czymś takim budować rzekome szczęście? Powodzenia. Długiej przyszłości Ci nie wróze.

Gość ambasadorka ciepła
AUTORKO! Podziwiam. Jedyna rzecz której bym nie wybaczyła to zdrada. Bo zdrada to podeptanie zaufania, szacunku i miłości - najwazniejszych filarów małżeństwa. No i ta niepewność czy został ze mną dla dziecka, z litości za mój upór czy jak.... Nie - ja bym nie chciała takiego chłopa

Gość niuma
też na to szczęśliwy zwróciłam uwagę. :D

Gość taka_prawda
Jeszcze rozumiem jak tu dziewczyny piszą ... zdradził, ale błagał, o wybaczenie, latał za tobą, przepraszał na kolanach. To jesli mocno sie kocha to mozna wybaczyc czego ja bym nie zrobila. Ale jestem jeszcze w stanie to zrouzmiec. Ale jesli ktos mnie upokaza a ja ide i go jeszzce za to przepraszam to jest szczyt infantylnosci.

Gość jcpenny
dlaczego tak na nią najeżdżacie? Ona jest po prostu zakochana i nie widzi ze to frajer

Gość taka_prawda
To przynajmniej Kolega będzie wiedział co robić jesli zdradzi swoja laskę. nara

Gość a moze to ten caly tatusiek
zdradzacz pisze, zeby poznac opinie kobiet, matek...:) Nie wiadomo kto siedzi po drugiej stronie kompa, ale watpie, ze jest to kobieta, ze ktora rzekomy autor tematu sie podaje. To albo prowo albo ten tatusiek zdradzacz tu wypisuje te pierdoly.

Gość topik załozył gimnazjalista
i się z was teraz śmieje, że takie głupie jesteście

Gość taka_prawda
a może opisuje swoja historię zyciową i pokazuje nam jaka głupią ma zone

Gość niuma
prowo prowo ale fakt faktem że są tacy ludzie, którzy tak sie dają traktować w związkach. Smutna rzeczywistość.

Gość topik załozył gimnazjalista
zaraz napisze że się pomyliła, itp. itd.

niestety są, wstyd się przyznać ale w mojej rodzinie jest taki przypadek...brat mojej mamy zaczął chodzić z dziewczyną jak mieli oboje po jakieś 15-16 lat, wiadomo pierwsza miłość te sprawy, świata nie widzieli poza sobą, potem szkoła średnia, studia etc.. w tym czasie zdradził ją z połową jej przyjaciółek, za pieniądze które mieli odłożone na wycieczkę zaraz po ślubie pojechał z kumplami sam gdzieś, zniknął na dwa tygodnie, wrócił jak zwykle skruszony a ona go przyjęła z otwartymi ramionami, nie raz przyłapała go na zdradzie, a potem wzięli ślub..nie poszłam na tę farsę bo składając im życzenia mogłabym powiedzieć coś głupiego, żal mi tej dziewczyny..teraz urodziła mu dziecko i jaka szczęśliwa rodzinka na fotkach na FC, aż mi szkoda ale co poradzić...

Autorko gratulacje! zycze wam wszystkiego dobrego i powodzenia! A takich glupich komentarzy to w zyciu nie widzialam, co wy qu..a myslicie ze malzenstwo to zabawa? ludzie rozne glupoty odpieprzaja tak samo kobiety i faceci, ale trzeba walczyc! jest rodzina, dzieci, to nie "chodzenie" za raczke po parku! a zycie nie jest biale albo czarne, moralistki sie zasrane zebraly. "Ja to bym w zyciu nie wrocila, mam dume, honor" sruty pierduty! ludzie dorosli powinni rozmawiac, walczyc, probowac dla siebie, dzieci, nie wyjdzie to trudno ale wiem ze walczylam, brawo autorko!

Gość glupia jak but jestes
daily200 masz chyba nie pokolei co mówisz specjalistka-kretynka sie znalazla hahahaa

daily200 ty też jesteś taka stuknięta?następna bez honoru!teraz same widzicie dlaczego faceci tak traktują kobiety-jak można latać za facetem i włazić mu w d....?

Gość gdddrrrere
Zrobiła to dla dziecka. Przestańcie krytykować. Mąż narobił syfu, ale nie chciała żeby dziecko cierpiało...

a jak mozna biegac za babą i włazić jej w dupe ?? a mozna jak sie kocha. wy znacie tylko honor , dume- rycerki ze średniowiecza normalnie :D a miłość znacie ?? bo ja akutorke absolutnie nie popieram, za duzo razy mąż pokazał jej tyłek- ale rozumiem, ze z wielkiej, ślepiej, głupiej miłosci można wszytsko

robwalka- przynajmniej mam wikeszy zasób słownictwa niz ty, bo jedyne co piszesz= to wyzywasz wszytskich od idiotek. A ty kim przepraszam jestes ???

Gość niuma
No ślepa miłość to fakt -dlatego tyle kobiet daje się tłuc i pozwala na burdy alkoholikom. No ale się kochają co nie? Wiele osób tak myśli a dzieci cierpią -nieważne muszą być rodziną.

ale czy pisalam, ze to dobrze ?? pisałam, ze rozumiem ze ze ślepiej miłosci mozna wybaczyc wszytsko. rozumiem a nie popieram.A tutaj zlot idealnych żoneczek sie zrobił, bo one mają dume, honor i wyzywaja wszytsklich od idiotek. A same grzeszą strasznie inetygencyja, strasznie zegnam

ktosiam. akurat zaliczam się do tych normalnych.które nie pozwalają sobą pomiatać i traktować jak ścierę do podłogi!twoje podejście świadczy o tym,że jakby facet cię zdradzał i tłukł to i tak byś z nim była bo to jak nazwałaś-MIŁOŚĆ!śmiech na sali!

Gość muredono
ja bym nie potrafila tak jak autorka no kurcze jak mozna wybaczyc zdrade i sie jeszcze cieszyc co za ludzie. GLUPICH NIE TRZEBA SIAC SAMI SIE RODZA