Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewererrwe

Mój były ukrył moje posty na Facebooku

Polecane posty

Gość rewererrwe

Swoich innych byłych nie ukrył. Jak myślicie, dlaczego?

Gość margarynka.
tez by mnie to zabolalo...

ponawiam pytanie - ci których subskrypcję postów się wyłącza serio o tym wiedzą? jest ktoś zorientowany w sprawie?

Gość rewererrwe
Nie ma nowej kobiety. Nie jest mi przykro, po prostu się zastanawiam, czy jego boli to, że nie jesteśmy razem (choć nie z mojej winy), czy może go wkurwiałam (i moje posty) Aha, i nie, nie dostałam żadnego powiadomienia. Swoim sposobem sprawdziłam :) Ma też inne osoby w tym ukrywaniu postów, w tym mnie.

ukrywa się posty ludzi, którzy nie mają dla Ciebie specjalnego znaczenia, żeby nie czytać bez przerwy bzdur, które wypisują. Masz swoją odpowiedź dlaczego ukrył.

Gość xccxzxzzcxc
" ukrywa się posty ludzi, którzy nie mają dla Ciebie specjalnego znaczenia, żeby nie czytać bez przerwy bzdur, które wypisują. Masz swoją odpowiedź dlaczego ukrył." Większej głupoty nie czytałam. Według mnie jest właśnie na odwrót. Ja sama ukryłam posty swojego eks (nie chciałam go wywalać ze znajomych, bo to by zauważył) żeby pomóc sobie zapomnieć.

Gość 56rtyge
ja na twoim miejscu bym go skasowala i tyle. tez tak zrobilam bo tak pewnie zagladalabym na jego profil co 5 minut. bez sensu

Gość Chrobotek R.
Facebook - wyznacznik tego, co w związku ważne. No ludzie, LITOŚCI :S

Gość rewererrwe
Chrobotek R. - nie o to chodzi. Po prostu zastanawiam się w czym rzecz. Nasze rozstanie było dziwne i dość nagłe, teraz nie rozmawiamy. Mi już powoli przechodzi, raz jest lepiej a raz gorzej. No i jestem ciekawa, czemu ukrył moje posty, po prostu.

Gość Chrobotek R.
@ rewererrwe Może po prostu chce zacząć nowy etap, nie chce "reliktów przeszłości"? Ty jesteś jego przeszłością, a on ten rozdział najwidoczniej już zamknął i nie chce tam wracać. Jest to możliwe, prawda? ;-)

Gość rewererrwe
Pewnie tak, ale jak pisałam wcześniej, nie ma innych byłych "w ukryciu". Do czego zmierzam: bardzo długo mu nie ufałam (w sumie to nikomu nie ufam). Nie wierzyłam w to, co mówi. I dlatego teraz, z perspektywy czasu, "na zimno" zastanawiam się, czy mu na mnie zależało, czy nie

Gość sasdasdasdd
Cóż, powodów może być wiele. Może za Tobą tęskni. Może po prostu nie ma ochoty oglądać Twoich postów.

Gość vccvvcvcxcvxcvx
hahaahhaha ale problemy, ja nie moge loooool

Gość ki kokolloo
bo pewnie caly czas piszesz i piszesz, a on jak zakonczyl zwiazek to ma cie dosc,

Gość ki kokolloo
ukrywa sie posty osob ktore glupio pisza, nie chce sie by inni widzieli te posty,

Gość rewererrwe
Do niego nie pisałam ani razu, rzadko wrzucam cośna swoją tablicę. Więc to odpada.